Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Svaka cast tebi ali ti si na bakru veze nema sa optikom i uvek su manje davali na bakru nego na optici. Na optici su svima dali 24x50% a jedino ja i mozda jos jedna osoba na forumu 18x50%, ne javi se niko jel moguce da nikom danas, sutra prekosutra ne istice UO na optici?

Meni je juče istekao ugovor box 4 lite, pisao im na fejsu i čekam ih da me pozovu da vidim jel mogu 24 x 50% bez odlaska u poslovnicu da dobijem

Hmmm, dobra ideja jel ih ima na Xu ili Instagramu ja Face nemam, da li mozda da se napravim lud pa da ih pitam na nekoj od te dve mreze pa app?
Aj molim te javi sta su ti rekli pa da vidimo, jesu li na tim mrezama isti radnici kao na 064733 posto su me oni 2 put zvali i nudili 18x50%?
I da, kad i gde bi trebao da dobijem IDP broj, jos mi nista nije stiglo?

Naravno da ne možeš da dobiješ jer i ne mogu da ti ponude 24x 50% dok nema "u sistemu" evidentiran zahtev za raskid.

Kako nema, ima i trazen idp i napisala je raskid ugovora dok su drugi na samo trazenje idp broja dobijali ja ni posle 4 dana od isteka UO ne mogu da dobijem tu ponudu, gde na meni bas kola da se slome, e jesam baksuz.

@ekoguard Moj komentar se odnosio na @Miksat i ideju da će preko socijalnih mreža da dobije ponudu 24x 50%.

Brata su u oktobru 2023. zvali tek posle nedelju dana ili tako nešto. I prvo je dobio IDP na mail (posle 2-3 dana) 😂 pa tek tipa 5 dana posle tog maila ga zvali telefonom. Posle 1-2 "urgencije" su pozvali.
Baci pogled na MojMTS nalog i vidi jel su razbucali Box na pojedinačne usluge...

@ekoguard Moj komentar se odnosio na @Miksat i ideju da će preko socijalnih mreža da dobije ponudu 24x 50%.

Brata su u oktobru 2023. zvali tek posle nedelju dana ili tako nešto. I prvo je dobio IDP na mail (posle 2-3 dana) 😂 pa tek tipa 5 dana posle tog maila ga zvali telefonom. Posle 1-2 "urgencije" su pozvali.
Baci pogled na MojMTS nalog i vidi jel su razbucali Box na pojedinačne usluge...
Aha ja sam mislio meni odgovaras jer nisi njega citirao a ispod mog posta si odgovorio a ista nas muka muci.
Sta ti mislis, jel ima vajde da cekam ili...?
Edit box je aktivan jos idp na mail nije dosao.

Da ponovim - Meni za 19 dana istice ugovor,ako u medjuvremenu ne zovu i ne ponude nesto prihvatljivo,onda na dan isteka ili dan posle idem da vratim opremu?
Posto nemam drugu alternativu moram da cekam da prodje jedan mesec pa da se ponovo prijavim i da budem novi korisnik (vdsl je u pitanju posto nemam uslova za nikakvu optiku) ?

Tako je dan posle vratis opremu, ranije su jako brzo brisali iz sistema ( znam za 18 dana) , sad kad brisu iz sistema proveri sa nekim agentom.

Sačekati malo dok ne popune kvote sa novim ugovorima sa neupućenima, penzosima i ostalima kojima će premija biti i +1 mesec gratis jer za nešto više i ne znaju. I kada računaljka porvajdera pokaže da su pozitivni za budući kvartal eto ponovo popusta od 24x50.
Neko od korisnika ima sreće da ga svake druge godine hvata pik talasa kada sa best buy ponudom, dok druge hvata ovo što je sada trenutno, ako je takva situacija da više ne daju 24x50.

Treba imati u vidu da su A1 i Yettel poskupeli skoro. Ocekivao sam i Mts da digne cene postpejed paketa ali nije. Smanjenjem popusta na box paketima to resavaju. Opet su skoro emitovali obaveznice za 200m eura. Stalno se zaduzuju , mora to da pocne i da se vraca. Naravno cene svih paketa su jako skupe u Mts-u ,paketi od malih do velikih nikakve logike nema. Promocije se tako menjaju da nema pravila sta ce ko da uhvati i kad. Svako treba da nadje alternativu ili da ostane u Mts trece nema.

Mislim da ne razumes situaciju, mene samo interesuje kakve vama kao novi korisnici imate benefite.

Meni nisu ponudili ništa, pa sam prešao u Yettel, doduše prešao bih i da su nudili, ali nisu. Ima tome već tri godine
U to vreme sam i ja vratio opremu, nisu se potresli, nažalost Jetel se pokazao kao još veći dunsteri, od tada delim net sa komšijom.
Odes u Yettel izboksujes 12 meseci i resis problem. Jedino ako si emotivno vezan za telekom. Oni koriste od mts optiku i tv tako da mu dodje sve isto.
Besplatni pozivi sa fiksnog i deljeni mobilni net, nisu baš za baciti, dok Jetel ne ponudi nešto slično ili umanji cenu za toliko, ostaje the under dog.

@ironmanbg
Ne znam ljude koji koriste fixni, sem moje majke. Znam dosta ljudi koji uopste nemaju fixni.
Deljeni net je imao svrhu kad su u paketima davali 100mb ,500mb i 1gb. Ranije se i trosilo od tih 100gb iz mog box paketa. Sad mesecima 3 broja niko da nacne tih 100gb.

Pričam uopšteno, a fiksni ipak ne zrači, kad sam kod kuće, sve u mts mreži zovem sa fiksnog. Naročito korisno kod dužih poziva.

@ironmanbg
Ne znam ljude koji koriste fixni, sem moje majke. Znam dosta ljudi koji uopste nemaju fixni.
Deljeni net je imao svrhu kad su u paketima davali 100mb ,500mb i 1gb. Ranije se i trosilo od tih 100gb iz mog box paketa. Sad mesecima 3 broja niko da nacne tih 100gb.
Ima nas jos koji imamo majke koje koriste fixni tel :)

Odes u Yettel izboksujes 12 meseci i resis problem. Jedino ako si emotivno vezan za telekom. Oni koriste od mts optiku i tv tako da mu dodje sve isto.
Ne dođe ni približno isto, bar što se tv-a tiče. Mts je svetlosnim godinama ispred eksperimantalnog frankenštajna zvanog yettel tv. A i što se interneta tiče nekome znači što nije iza nat-a

Vrh Dno