Izvinjavam se onda, stvarno nisam to probavao ranije, pretpostavio sam samo da mts to radi.
Sad kad sam pročitao da vam radi, probao ponovo i na n1 sajtu kada se proba da se pusti prenos, vrti onaj krug spiner i ništa se ne dešava, ono što nisam ranije probao je da probam više puta reload, što je uspelo sada nakon nekoliko puta, prvi put kad sam probao je izašla poruka , stilizovana, preko ekrana onog na kom je player, dakle slika neka je u pitanju, koja kaže da mi je ugašen internet, hteo sad baš da uslikam ali nije se sad to pojavljivalo.
Zultv isto proradio nakon par reloada, inače mi net odlično radi i odziv je fenomenalan, optika.
Browser je Safari, Macos, možda je nešto od toga u pitanju, mada ne verujem, nije ni važno više.
mislim da nije do mts, ne blokira mts nista, nego N1. N1 ne dozovljava gledanje preko mts IP adrese
Pomislio sam to ali nije, sem toga mislim da bi njima odgovaralo da korisnici mts-a gledaju, zato i daju na njihovom sajtu to, inače nemaju stalno uživo prenos nego sada samo.