Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

A kako ostvaris tih 8x50%, jel moras da ih zivkas, molis, nadmudrujes se sa njima ili sta vec? Posto u startu uvek nude samo mesec za 50%
Sad mi je na prvu ponuđeno 6x50%, Verovatno ću prihvatiti. Možeš da kažeš da nisi zadovoljan ponudom i tražiš razgovor na višem nivou. Onda te za par dana/nedelja neko zove s malo boljom ponudom. Trenutno je, za bakar, najbolje što se može dobiti 8x50% Toliko ja znam.

Proslo je ovo sa ipd brojem danas su me zvali produzio sam ;) Hvala svima na info

TO JE POSAO

To na optici može da se produži i pre isteka ili mora da istekne baš ?
Bilo je reči oi tome ali me zbunjuje bakar :D

Mora da istekne UO i najmanje dan posle u poslovnici tražiš IDP broj.

Je l mora u poslovnici za IDP ili može i preko call centra da se podnese zahtev?

Ranije je moralo da se ide, da se potpise zahtev. Aj bas proveri pa obavesti kad pozoves..

I meni je uspelo i dobio sam celu ugovornu obavezu 50 posto
E sad me zanima dal cu ovo moci da pomovim za dve godine i da dobijem isto 😂

I meni je uspelo i dobio sam celu ugovornu obavezu 50 posto
E sad me zanima dal cu ovo moci da pomovim za dve godine i da dobijem isto 😂
Otom potom za dve godine pa cemo videti :D. Cekao sam 1.5h u redu da vratim opremu. Verovatno su mazohisti pa te teraju da cekas u redu pa ti onda bolje uslove ponude :D ali zato obnova preko maila za 4 minuta ti stigne ugovor...

Čekaj,nije mi jasno.Kad odeš da tražiš zahtev za IDP broj,treba da nosiš opremu ili ne?

Čekaj,nije mi jasno.Kad odeš da tražiš zahtev za IDP broj,treba da nosiš opremu ili ne?
Ja kad sam išao da tražim IDP nisam nosio ništa, rekli su mi samo da je procedura takva da kad pređem u yettel i kad dođu da mi instaliraju opremu, da imam 2 nedelje da vratim opremu. Naravno, nije bilo potrebe za tim jer su ponudili 50% na 24m što sam pristao.

Ja kad sam išao da tražim IDP nisam nosio ništa, rekli su mi samo da je procedura takva da kad pređem u yettel i kad dođu da mi instaliraju opremu, da imam 2 nedelje da vratim opremu. Naravno, nije bilo potrebe za tim jer su ponudili 50% na 24m što sam pristao.
Ja sam nosio ali nije moralo. Nisam znao :)

Ja idem da 21.9. trazim taj IDP jer mi tad istice ugovor.I trazicu da predjem sa Plavog na Beli Box zbog HBO i Deezer.

Ако може за НС у питању је оптика, неки број од агента. Истекао уговор. Хвала.

Ако може за НС у питању је оптика, неки број од агента. Истекао уговор. Хвала.
Šta će ti ikakvi brojevi? Idi traži IDP broj kad ti Bog dao da imaš optiku, uzmi 24 meseca 50% i ne moraš da se zahvaljuješ nikome :)

Jos jedna preporuka, pravac poslovnica i trazi IDP broj. Zvace te i ponuditi 24x50%. Bolje od toga tesko da ces dobiti.

A kada vas posle tog trazenja IDP broja pozovu i ponude ugovor gde se potpisuje taj novi ugovor? Da li u istoj poslovnici u kojoj je i podnet zahtev za IDP ili moze u bilo kojoj? Neko ovde pomenu i slanje ugovora na mail.

Koliko sad daje MTS za prelazak iz SBB koliko se meseci moze dobiti po dinar. U pitanju je Beograd Cukarica

Pitanjce, tih 50% popusta sto vam ponude kada krenete u box mech (no pun intended) sa IDP brojem, jel vam to nude za BoX3 ili vam nude i za Box4 paket?

Pitanjce, tih 50% popusta sto vam ponude kada krenete u box mech (no pun intended) sa IDP brojem, jel vam to nude za BoX3 ili vam nude i za Box4 paket?
Mislim da im se više isplati da zadrže one koji imaju više usluga kod njih, pa bi trebalo da daju isti popust i za BOX 4 paket, mada generalno vidim da daju taj popust skoro svima koji imaju optiku

Vrh Dno