Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Raskid ugovora po isticanju UO.

Formalno, po potpisivanju ugovora ja mogu odmah provajdera obavestim da ugovor raskidam danom prestanka UO, a mozda i ranije ako dodje do promena ugovora u bilo kom delu.
Mts konkretno trazi obavestenje 30 dana unapred, odnosno bar 3 dana kako bi neko tamo nesto pripremio za vracanje opreme. Kad sam od mts trazio da mi dostavi link - pdf, na sajtu za ova 2 roka, receno mi je da nema tako nesto i da to pise samo u mts-ovim internim aktima. Drugim recima, nisam duzan da se pridrzavam istih, jer nisu javno dostupni i nisu obavezujuci za korisnika.

Moje iskustvo povodom IDP https://forum.benchmark.rs/threads/...os-optike-u-yettel.484115/page-6#post-6696934 , vise nego pozitivno.

Ugovor sam raskinuo pocetkom ovog meseca. Kad prodje 30 dana od raskida. postajem za mts novi korisnik i ocekujem produzetak akcije 12 meseci za 1 dinar. Ostao bih na mts-u - za mene Svetla strana interneta, iako sada svi nude 12 meseci po 1 dinar. Jedini provajder kojeg bi probao je orion, ali nema tehnickih mogucnosti. Yettel - nov a nepouzdan provajder, i SBB - Tamna strana interneta, oba samo krajnjoj nuzdi.

Raskid ugovora po isticanju UO.

Formalno, po potpisivanju ugovora ja mogu odmah provajdera obavestim da ugovor raskidam danom prestanka UO, a mozda i ranije ako dodje do promena ugovora u bilo kom delu.
Mts konkretno trazi obavestenje 30 dana unapred, odnosno bar 3 dana kako bi neko tamo nesto pripremio za vracanje opreme. Kad sam od mts trazio da mi dostavi link - pdf, na sajtu za ova 2 roka, receno mi je da nema tako nesto i da to pise samo u mts-ovim internim aktima. Drugim recima, nisam duzan da se pridrzavam istih, jer nisu javno dostupni i nisu obavezujuci za korisnika.

Moje iskustvo povodom IDP https://forum.benchmark.rs/threads/...os-optike-u-yettel.484115/page-6#post-6696934 , vise nego pozitivno.

Ugovor sam raskinuo pocetkom ovog meseca. Kad prodje 30 dana od raskida. postajem za mts novi korisnik i ocekujem produzetak akcije 12 meseci za 1 dinar. Ostao bih na mts-u - za mene Svetla strana interneta, iako sada svi nude 12 meseci po 1 dinar. Jedini provajder kojeg bi probao je orion, ali nema tehnickih mogucnosti. Yettel - nov a nepouzdan provajder, i SBB - Tamna strana interneta, oba samo krajnjoj nuzdi.
Gde da proverimo da li će mts akcija biti produžena i u januaru?

Greška moja. Kod kopiranja modela izašao drugi model sa istom dijagonalom.

tv.png

Kao i sve drugo, marketing i ništa više, jer se taj tv bez ikakvog vaučera za tehnomaniju, (a sa vaučerom verovatno bez nekog meseca gratis za box paket), može naći za 65k u slobodnoj prodaji.

Nas od petka jos nisu zvali.

Koji paket si imao i koji sad?

Ja sam u subotu trazio IDP , imao sam Box 4 Beli i isti sam dobio na 50% popusta u toku trajanja UO . Treba samo da odem do poslovnice i potpisem ugovor .
Zvali su me pre otprilike 45 min
Sta znači BBTF preuzet a podnet 24.12. og ,a ja nista nisam podnosio sem potraznje za IDP brojem sa datumom od 24.12.og
Plaćam 3500 din sa PDV

Poslednja izmena:
Digitalna fiksna telefonska linija
Verovatno si na optici tako da nemaš više klasičnu telefonsku paricu i sada ti se fiksni realizuje preko VOIP centrale.
Aparat ako ga uopšte imaš vežeš za ONT a ne za telefonsku utičnicu u zidu.
To nemam vec 2 god, ali kazem pise podnet 24. 12 . a ja već dve god imam tako priključen fiksni
Hvala

ani na mail vam nije nista stiglo , ja sam trazio IDP broj da mi posalju na mail.
Imate li vi druge operatere tu kod vas , sem mtsa

Nema ni mejla...

Podnet je zahtev za idp broj znači yetel, tu je i sbb. Čekamo još sutra pa novo cimanje 😀

Zahev podnet u subotu popodne u Imo centru , jutros oko 10h me zvali , ugovor potpiso u Delti posle 14,30
eto celog mog cimanja .
Cura koja me je zvala sa 06 733 jako prijatna i kulturna , za manje od 3 min razgovor završen .

Sa gledam na sajtu mts-a. Oni više ne daju 12m x 1din za nove korisnike, nego 12m po ceni za postpaid 1800 + 12 x full cena? Nesto ne vidim dobro?

Zanimljivo...kada sam produzio ugovor, dobio sam i jednu pripejd karticu. Nisam je aktivirao, i dalje je u koverti ali kada odem na Moj MTS pod Mobilne usluge, taj tf. broj je upisan, pocinje sa 065 i omogucen je kompletan pregled - Listing, Potrosnja, Roming... :D

Jel zna neko kako funkcionise narucivanje telefona preko operatera ? Imam box 4 i u petak sam u sklopu paketa narucio i novi telefon, razumeo sam da prvo kroz 2 dana stize ugovor pa zatim i telefon, ali evo proslo je 5 dana i mene niko ne zove, niti stize taj ugovor. Ne znam da li sam dobro skapirao ili me niko nece ni zvati samo ce mi dostaviti i ugovor i telefon u isto vreme ?

Trenutno, ukoliko želite da pređete sa SBBa u MTS, pored trenutne akcije 12 meseci po 1 dinar za box tarife, uz dokaz da prelazite sa SBBa, dobijate dodatnih 6 meseci po 1 dinar, dakle 18. Ovo jeste. Samo u Box 4 tarifi se plaća tarifa za mobilni koju izaberete.
Mi pređosmo posle dugog natezanja sa SBB-om čiji je predlog za obnovu ugovora bio da sada plaćamo punu cenu Premium paketa koji su nam prošli put otključali kao pogodnost za obnovu. Na kraju su ponudili 15% popusta ili 4 meseca po 1 dinar. Prelomilo je to što konstantno imamo probleme sa internetom i što na wifi od 600 mbps imamo maksimalno 40 uz objašnjenje da oni garantuju brzinu samo na kablu.
Trenutno imam oba, Iris je u odnosu na Eon dosta lošiji ali je internet neuporedivo bolji. Mts je optika, Sbb je kabl.

A kako funkcionišu HD kanali u BOX-u preko optike? Dokle se došlo sa optikom zna li neko? Na Tv-u je bio neki prilog al ih ništa nisam razumeo, navodno pokriće celu Srbiju sa optikom 100% al mi to nešto nemoguće.

Ugovor istekao pre par meseci za box 4 plavi. 50% za prvih 8 meseci je max koji sam dobio potpisujuci novi ugovor na 24 meseca. Promenjena je tarifa na mobilnom, na internetu takodje sada umesto 200/80 piše 500/160 ali u realnosti je i dalje 200/80. Tako je već par dana, je li neko imao sličan problem?

Vrh Dno