Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

@kvaka Biti živ duže od godinu dana pa znati da ni jedan domaći provajder ne otključava svima HBO i Cinemax kanale (takođe ni buđave Zadruga kanale) kad puste svima sve druge kanale već zahteva da to uradi, traži pojedinačni korisnik pa da se posle kod svih koji se ne zovu SBB (kod SBB je deaktivacija automatska) korisnik posle mora setiti da traži i deaktivaciju u januaru. Ko zaboravi setu se kad stigne sledeće uvećan račun 🤣

Znci da zovem da ih aktiviraju? Moze li preko moj mts aplikacije samostalno ko u samoposluzi?

Nemam pojma, nisam korisnik. Na bratovom MojMTS ne videh opcije na tu temu aktivaciju dodatnih paketa. To ima na samom Iris STB.
Takođe ne videh u obaveštenju o otključavanje da spominju tu uobičajenu priču za HBO kanale... pa ako aktiviraš sam na STB-u obrati pažnju šta piše za cenu? Ili još bolje kontaktiraj podršku putem chat-a (iskuliraj "Milu" i traži agenta) ili telefonom pa se raspitaj šta, kako i pošto košta.

Nemoj da gubiš vreme, ne daju besplatno ove godine.
Pročitaj obaveštenje kod njih, napisali su.

Ne znam gde ta obavestenja stoje, trazio sam, pozvao rekli nesto ima nesto ne. I u apolonu ima.
Zagledao apolon i sva sreca mogu pikacua da gledam jeftinije. Ostalo ne. Sta bih bez pikacua

Kod mene otključani svi kanali, ne znam da li je zbog toga što sam nov korisnik ili je nešto drugo u pitanju.

Tako sam i mislio, najverovatnije je to u pitanju.
Nisam dokupljivao ništa btw niti aktivirao dodatno, box 3 je inače paket.

A i premotavanje je besplatno u tom periodu ?
Vidim da mi je omogućeno i to a znam da ne bi trebalo, jer me je pitao lik sa kojim sam dogovarao paket da li mi to treba i ja sam rekao da mi ne treba.
*** noob sam za mts, bio sam dugo na sbb.u pa onda na Orionu na kom sam još uvek, nikad nisam imao mts

Premotavanje jeste super, imao sam to na sbb-u, ali stvarno ne gledam tv, nemam ga godinama, evo sad ga imam i gledam samo SP i to na Areni premium, jednostavno me ne zanima više tv i ne gleda mi se ništa, zanimljivo mi bilo kad sam video da imaju Fox News u ponudi, ne znam da li ostali operateri imaju isti, ali 18 meseci po 1 dinar je bilo nemoguće odbiti, pa čak i sa već postojećim drugim operaterom kojeg imam kome ugovor ističe za nekih 6 meseci, jer čak i to kad se desi i razdužim se, opet mi ostaje 12 meseci free kod mts-a i dalje. Internet nisam ni probao osim na telefonu. Fiksni telefon radi, zvao sam korisnički servis sinoć :D Zanimljivo da ne daju telefonski aparat, mada nebitno skroz, znam da je sbb davao recimo i to besplatno da ne mora ni da se vrati, isti taj sam i priključio sada na mts. btw žena sa kojom sa razgovarao sinoć iz podrške reče da mi je upravo aktivirala licence za IrisGO , ne znam šta joj je to značilo, bio sam samo prešao preko toga.
U suštini nije loš mts ovako na prvu, ne znam sbb kakav je sada ali pre par godina je bio užasno spor eon stb, ovaj maleni mts-ov Iris sasvim solidan.

Aktivirala ti aplikaciju IrisGo skini je na PS i mozes da gledas TV na telefonu to ti je aktivirala.
A aktivirala ti je i kredencijale za IrisGo.

Ističe mi ugovor sutra, prelazim u SBB. Treba da prenesem fiksni broj telefona, koja je procedura i šta treba prvo da odradim? Da li da vratim opremu ili da sačekam prenos broja pa onda, da li zna neko?

I ja ću u SBB. Prvo su mi nudili mesec dana 50% cene paketa, posle nude šest meseci max, a vidim da ide i 12/24 meseca 50%.

To je cuveni problem mts-a, jednostavno ne nude svima iste povoljnosti.

Bar da drze do svog ugleda i imena pa da kazu svima za obnovu ugovora toliko i toliko a ne jednima mesec dana po 50% jednima 6 meseci a onaj treci dobije 24 meseca po 50%.

Ističe mi ugovor sutra, prelazim u SBB. Treba da prenesem fiksni broj telefona, koja je procedura i šta treba prvo da odradim? Da li da vratim opremu ili da sačekam prenos broja pa onda, da li zna neko?

Više puta je kačen broj SBB akvizitera, on je za celu Srbiju, pozovi ga i vidi šta nudi i kako se prebacuje. Mnogo više dobijaš preko akvizitera.

945A0F34-70F4-4910-B93B-9FA642BD3718 (1).jpeg

MTS postavlja stubove za optiku, zanima me: da li imate javne ip adrese na box paketima ili cg-nat?

Elem, radi se o tome da sam trenutno na SBB-u sa EPC3928S / modem ruterom i imam javnu dinamičku IP adresu i trenutni ugovor do marta meseca i punu ugovorenu brzinu 300/30.

Ako bih sada prešao na MTS, imao bih 12 odnosno (trenutno su mi obećali) 18 meseci po dinar zbog prelaska sa SBB-a.

Samo razmišljam da je moguće da omoriku 8 za koju sam ugovor potpisao u oktobru ubacim u box i imaju li još uvek onih zajedničkih 100 gb u box-u za 4-5 brojeva,
naravno tu je i fiksni broj telefona koji se koristi, kako ga prebaciti (tj. vratiti ga nazad u MTS) ili uzeti jednostavno nov broj.

Takođe me zanima treba mi box na 2 TV i iristv na 2 kompjutera (mobilna telefona), da li je moguće?

Ako ekonomski gledam znam šta mi je činiti, ali ono što mi je bitno je to i da to radi, na SBB-u nemam problema.

Nije Nat na optici.
Pogledaj ponudu. Piše gde ide 100 gb ali obrati pažnju. Menjali su za koje postpaid pakete može da se aktivira.
Nemam pojma za fiksni, tu odluku sam moraš. Otkako mi se još na vdsl-u pokvario aparat ne koristimo ga.
Opet za dodatne stb uređaje zavisi od paketa koliko ide besplatno. Dodatni je bio 150 dinara mesečno.
Ide Iris za tri uređaja, Iris go za mobilne, Iris Smart za box i web plejer. Možeš ukupno tri, svejedno koja. Imaš ograničene zamene. Nisam u toku, postoje teme na forumu, verovatno su pisali o tome.
Meni dobro rade aplikacije, čitam i da se žale... Odlično je što ne troši MTS mobilni Net. Juče sam ceo dan radio na terenu i išao fudbal u pozadini.
Nemam SBB niti sam ikada imao na lokaciji. Kod sestre se uopšte ne žale, tako da ako mene pitaš idi gde manje košta. Bar bi ja tako 🙂
Izuzetno sam zadovoljan MTS korisnik, imaš i opciju probe. Postoji otkazni rok bez troškova pa te ništa ne sprečava da vidiš da li ti odgovara.

Nazad
Vrh Dno