Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Da,da pitanje je bilo zbog fiksnog telefona koji je kod SBB-a. Mora da se prebaci prikljucak sa SBB-a na Telekom.
 
Jedino što mora u potpunosti da istekne Ugovor kod drugog operatera pa da se tek onda podnese zahtev za prenos broja. Čeka se oko dve nedelje.
 
Verovatno mislis na ugovornu obavezu ?
Isteklo odavno kod mene.
 
Da da.
Ja sam imao malu preklop sa SBBom pa sam morao da čekam datum isteka Ugovora kod njih da bi podneo zahtev za prenos.
 
Treba da produžim ugovor sa Mts i nastavio bih da koristim najjeftiniji crveni.
Zanima me da li bi mogao kasnije da povećam brzinu neta na tom paketu, sa 20/4 na 50/8,pa ako mi se ne svidi da vratim na staro .
Trenutno koristim kablovski internet ,jer i tamo imam ugovor,a mts od navodnih 10/2 jedva dogura 5-6 mb i to je nestabilno .
Ovo pitam jer bih hteo da proverim koliko oni mogu da deliveruju od 50mb pa ako je to prihvatljivo da odjavim kablovsku.
Ovako bi mi bilo bezveze da potpišem plavi paket pa posle sa njima da se cimam oko brzine .Doplata za kablovski net biće 1800 dinara 50/5 ,supernova kupila lokalnog provajdera pa smo sada u tranziciji,trenutno imam 20/2 brzinu što mi je ok
Inače živim na selu pa od optike nema ništa
 
Brzinu neta bi mogao da povećaš sa 20 na 50 samo ako ima tehničkih uslova koje verovatno nemaš ako ti je sad jedva 5-6 a i to ne bi bio više crveni nego plavi box koji je hiljadarku skuplji, ne može u crvenom 50/8. Nema tu 50 da probaš pa da se vraćaš ubrzo na 20 ako ti se ne svidi, uglavnom oni će ti reći šta i kako, koliko može da izgura.
 
Moje selo ima 2 optike :D :D (a kablovsku nikad nije imalo).

A Telekom DSL paket nije 10/2 nego 10/1. Ako pošta / centrala nije 500-600m od tvoje kuće 50/5 tj Box Plavi nema svrhe da uzimaš. Svakako podnesi zahtev za proveru tehničkih mogućnosti pa ćeš znati koju max brzinu Telekom može da ti ponudi.
 
Da li je usluga 4uBox4 sastavni deo Box4 paketa ili se vodi kao promocija? Ima li neko kome je istekla UO a i dalje ima aktiviran 4uBox?
 
Pod promocijom se podrazumevaju besplatni meseci, dok je usluga 4ubox4 sastavni deo box paketa.
 
4 u box 4 vazi iskljucivo do trajanja ugovorne obaveze, svakako na dan isteka ugovora dobija se sms u kom pise:

"Na Vasem broju je deaktivirana usluga 4 u Box 4 i vise nemate internet bonus za zajednicku potrosnju."
 
To su te njihove packe. Zvanično nigde ne stoji ali može im se. Dobro je da tom logikom ne krenu i sa ukidanjem hd i određenih kanala, uzimanjem 1 stb uređaja, samo iz razloga što neko neće produžiti ugovor, a ostaje da koristi njihove usluge. Doduše, nelogično je i više plaćati osakaćeni box bez uo, osim ako se čeka neka nezvanična promocija na kraći period.
 
Moze im se, za produzenje ugovorne obaveze ponudili 1 mesec po 1 din i za 3-ci stb da se dodatno placa inace je bio besplatan kad se potpisivao crveni box pre 2 god.
 
Kakve se pogodnosti ,mogu očekivati, kod produzenja ugovora, na jači paket?
 
3 meseca po dinar ako se pogodis.
 
Istice mi ugovor u Julu, zvao kol centar zbog druge stvari, al teko da pitam i za ovo. Kazu za box 3 1 mesec... Pitao sam sta moze bolje, decko proverio sa nekim i kaze za sada moze 3 meseca po dinar. Ali je dodao da pozovem 15ak dana pred istek ugovora pa da proverim, verovatno onda moze i neki mesec vise.
 
Da li nakon raskinutog box 4 ugovora, isti omorika broj moze u novi box 4 da se ukljuci? Kakva su iskustva?
 
Uzeo sam BOX3 paket (fiksni+internet+televizija) sa lap-topom na 12 rate (umesto 12/6/3/1 mesec po 1 dinar).Da li ako placam samo usluge redovno,a ne placam laptop na rate iskljucuju uslugu zbog neplacanja rate za laptop?
 
Pa za 12 x mesečna preplata paketa si mogao u radnji da kupiš laptop? :D I zar nije i rata za laptop/uređaj u sklopu jednog te istog računa kao i sam paket usluga?
 
@shamanNS @fontana Da, kontra popularnom verovanju, cena uređaja na rate nije jednaka maloprodajnoj ceni uređaja u MTS-u već je umanjena za neki iznos, a cena BOX paketa sa samim tim podiže na cenu "uz uređaj". Tako da su rata za uređaj i ceo BOX račun nerazdvojivi i nemoguće je platiti jedno a ne drugo. Dakle, neophodno je da se plaća CEO RAČUN, inače se tretira kao neplaćen, pa makar falilo 1 dinar do punog iznosa.
 
Da li neko ima iskustva sa placanjem box 4 plavi za 2500 u toku cele ugovorene obaveze(promocija 12 meseci po dinar)?U poslovnici mi je receno da tako nesto nije moguce a agent sa kojim sam ugovarao uvodjenje optike mi je kao opciju za placanje ponudio i tu mogucnost.Kakvo je iskustvo u vezi sa tim?
 
Ne može to tako
Ne umeju da razduže
 
Da li neko ima iskustva sa placanjem box 4 plavi za 2500 u toku cele ugovorene obaveze(promocija 12 meseci po dinar)?U poslovnici mi je receno da tako nesto nije moguce a agent sa kojim sam ugovarao uvodjenje optike mi je kao opciju za placanje ponudio i tu mogucnost.Kakvo je iskustvo u vezi sa tim?
Sto komplikovati sebi zivot. Izdvajas novac kao da im placas, pa kada dodje vreme za placanje samo nastavis punu cenu
 
Zašto ne bi moglo

Ja sam produžio box 4 crveni i isprsili se za 4 meseca gratis.
Uz to sestra dodala Xiomi note 9 pro koji košta par hiljada više nego u radnji ,ja to nikad ne bi, pre bi skupljao pare pa kupio jeftinije,al njena stvar
 
@Joki123 Ajde da ne bude da se svi samo smejemo, a niko da kaže očigledno:

BOX paketi koriste IPTV i treba ti STB za svaki TV, kao i ethernet kabl od ONT-a ("rutera") do STB-a. Ne koriste koaksijalne kablove. Ne može da se gleda bez STB-a. Ne može da se gleda sa Smart TV app jer ista ne postoji, niti postoji app za PC.

To si trebao malo ranije da istražiš.

Eh, da: Ethernet kablovi koji idu za STB ne mogu da se koriste i za Internet, tako da moraš da vučeš dva kabla ako imaš Smart TV i hoćeš da na njemu imaš internet. A 2 STB-a će ti zauzeti 2 porta na ONT-u pa ako ti treba više od 2 ethernet porta za internet moraš i switch da kupiš.
 
Nazad
Vrh Dno