Potpisao sam ugovor na 2 godine za box4 plavi i uzeo optiku 200/80 , 3 STB uredjaja , fiksni neograniceno , MTS karticu neograniceni pozivi/sms , internet neogranicen za drustvene mreze i 235GB interneta svaki mesec koji mogu da delim sa jos 5-oro MTS postpaid korisnika, i to je sve 2500 mesecno na 2 godine , iskreno mislim da je jako dobra ponuda presao sam sa SBB-a nakon 7 godina ponudili su mi 150 dinara da placam umanjeno u narednih 12 meseci sto je sramotno posle su ponudili 4 meseca i to nakon sto sam ih zvao 10 puta... ovo sam uzeo najvise zbog optike i kartice nisam imao primedbe na SBB radio je super ali iz principa sam presao i naravno zbog takve ponude kakva iskustva imate sa optikom da li imate neke smetnje? koliko sam primetio sve je okej mozda STB uredjaji nisu najbolji kao u SBBu eon ali msm da je okej kolko tolko , jedina primedba na Telekom jeste to sto nisam imao 4 dana interneta i televizije nakon montaze jer cim su montirali novi ruter Noki-in crni koji je i novi model prestao je da radi i nakon 4 dana su dosli majstori i zamenili ga sa belim ali moram sam dosta da ih zovem i svi su obecavali nesto a niko nista nije uradio ali dobro resilo se.