Ma meni je cilj bio da oni vide da se ja ne salim i da bi raskinuo ugovor da mi nisu dali samo ono sto mi pripada po njihovim recima, to sto akviziter nudi ne mora uvek da znaci da je istina i morate sa njima da budete lisica.
Da odustao sam od raskida iz vise razloga, prvi je posto sam dobio resenje u kojem mi kazu da je raskid ugovora neosnovan i da ako hocu mogu da raskinem ako platim tih 15 hiljada dinara a za cega je toliko ne znam jer meni je u vreme podnosenja zahteva za raskid ugovora bilo nesto manje od 2 meseca kako sam koristio besplatne mesece koje sam dobio.
A drugi razlog zasto sam odustao i pored toga sto sam bio spreman da platim tih 15 hiljada je to sto u delu grada gde sam ja SBB radi katastrofalno vec godinama a Orion mi nudi samo wifi povezivanje, a Orion mi je bio glavni adut da raskinem ugovor i da predjem na njih ali kada nemaju optiku u Centru Novog Sada.
I treci je sto su mi posle svega toga dodelili one besplatne mesece za koje sam bio od starta zakinut. Odmah su mi napisali da ne ocekujem 12 meseci ali da mogu da dobijem 6 meseci sto za moj paket je u tom trenutku bilo jedino moguce.
Poenta cele price je bila ta da sam na neki nacin morao malo da ih prodrmam jer se cela prica oduzila na 2 meseca sa prepiskom na njihovom email, kada pozovem call centar oni napisu da zahtevam odgovor a posle par dana na email stize da je moj zahtev jos u obradi i da ce sto pre da rese i tako skoro 2 meseca sa njima vrsenja prepiske.
Mislim da gresis, a evo zasto:
To je cena koju moze da ocekuje posle isteka UO, a dok je UO onda je ono sto pise na sajtu.