Uvek se naplaćivalo preuzimanje ugovora.Kako je moguće da se račun na papiru i račun u aplikaciji Moj mts razlikuju?
Ovaj što je stigao na adresu je 785 din, a u aplikaciji prikazuje 694... Na aplikaciji vidim sve naplaćene stavke, a na odštampanom ništa.
U pitanju su samo 3 dana od 01.03-03.03. kada je potpisan ugovor za Box.
Ta tri dana je mob bio na posebnom ugovoru zbog ustupanja broja. Piše Ostale usluge i naknade - Ustupanje ugovora 210 din. Ni jednog trenutka nisu rekli da se i to naplaćuje. Da znate i za to ako neko bude ustupao svoj svoj br recimo na oca, ženu, babu zbog box-a...
Uz "Mesečna naknada GSM" - 257 din. (valjda srazmerno broju dana za taj paket) i neke gluposti od aktivacija i naknada od 42, 7, 2, 1, 0,5 din... finu cifru nakarikraše za 3 dana...
Послато са Mi A1 помоћу Тапатока
Zdravo, presao bih sa Sbb-a u Mts, pa me zanima da li jos mogu da se uhvate promocije od 8 meseci po 1 dinar?
Takodje, kakva su vam iskustva sa box 3 paketom (tv,fiksni,net) i optikom 200mb?
Da li je moguće da u nekim mestima centrala i dalje ne podržava net brži od 10 mbps? Pritom nije selo.
Šta raditi povodom ovoga? Cimati ih non stop da dodju to da unaprede ili šta? Već godinama ista priča, nije moguće brži net jer je stara centrala... Užas!
Slika na IPTV-u je odlična. Ako sam kanal ima kvalitetnu liku, onda je odlična.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari