Vidi, ima firma koja tretira stare korisnike gotovo isto kao i nove.
Koliko je losiji njihov TV program od SBB? Ostalo verujem da je bolje, daleko bolje.
MTS (18*4499+6*1)/24=80988/24=3375 dinara mesecno
SBB 3999 dinara mesecno
Cenim da njihovih 150/20 preko optickog kabla su mnogo bolje resenje od SBB 150/10 preko visecih koaksijalnih kablova sto datiraju iz 2004. godine.
Konkretno me zanima Arena vs Sport Klub tacnije fudbal tj. jel ima LS na Areni kada je nema na raspalom RTSu i da li prenose premijer ligu i primeru? Formule, americki fudbali, kosarke, odbojke, motori i ostalo sto nudi Sport Klub me ic ne zanima.
Jos kada bi mogao silne pinkove kanale da zamenim za besplatno vracanje unazad tokom trajanja ugovora, bilo bi bombona. Meni realno trebaju Prva, RTS, N1, NG, History, 24Kitchen, Diva, sportski kanal i sto vise kanala sa sinhronizovanim crtacima (normalnim, ne Cartoon Network i slicni nakazno nacrtani, Ren & Stimpy i tako nesto). Ostalo komotno mogu da izbace sto se mene tice. Valjalo bi da ubace neki 4K kanal koji 24/7 pusta nature emisije u najboljem kvalitetu, bez puno naracije, samo za parenje ociju. Kao ona TV sto su je kupili Karici ali da ima vrhunski kvalitet slike i ne istih pet emisija sto vrte u krug nego barem tridesetak.