Aleksandar@1389
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.12.2010
- Poena
- 275
Udji u podešavanja routera i namesti konekciju na Always on.
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Koja se bese IP adresa kuca za pristup?
192.168.1.1Koja se bese IP adresa kuca za pristup?
Box 4 - Super Box > 3598 din | Najjeftiniji novi Box 4 > 3699 din |
Internet do 50/2 Mbit | Internet do 50/2 Mbit |
Mobilni postpejd: 300 minuta u svim mrežama | Mobilni postpejd: 300 minuta u svim mrežama |
Mobilni postpejd: 300 minuta u mts mreži | Mobilni postpejd: 3000 minuta u mts mreži |
600 SMS poruka | 400 SMS poruka |
---------- | Prenos nepotrošenih minuta i SMSa u sledeći mesec |
1 GB Interneta | 300 / 600MB Interneta |
150 min ka svim mrežama + neograničeni razgovori u mts fiksnoj telefoniji | 150 min ka svim mrežama u fiksnoj telefoniji + ?? u mts ?? |
15 HD kanala | ?? |
prva tri meseca samo po 1 dinar uz ugovor na 24 meseca | prva tri meseca samo po 1 dinar uz ugovor na 24 meseca |
Box 4 - Super Box > 3199 din |
Internet do 10/_ Mbit |
Mobilni postpejd: 300 minuta u svim mrežama |
Mobilni postpejd: 300 minuta u mts mreži |
600 SMS poruka |
1 GB Interneta |
150 min ka svim mrežama + neograničeni razgovori u mts fiksnoj telefoniji |
Slazem se, prilicno te zarobljuju na nista jeftinijem paketu.Ok je to brzina 50,ali ajde ti ponudi 10,20,30,40,50 i da mozes birati sta ti odgovara.
A to sto su vec postojece mobilne tarife samo nalepili na box,nemam reci.Ja ocekivao nesto novo,pa da meris i vagas i odlucis se.Oni ovako iste stvari upakovali i ti biraj neki djavo![]()
A sta je promenjeno u boxu 3? Net?
U stvari Box 3 koji su ponudli je fixni + 50/2 + IPTV za 3000. Sto je usteda od pisljivih -100din naspram da se zasebno uzmu (2000 prosek za 50/2 + fixni + ~900 za IPTV, posto je 6 od 24 meseci za dinar sada)A sta menjaju u Box4 paketu?
Najviše će poskupeti ljudima koji sada koriste SuperBox, pa kasnije budu morali da idu na Box4. Malo skuplji, a uz slabiji mobilni i TV paket.
Ovo je ono što je opasno, jer pošto mi je ugovor istekao a i dalje mesečno plaćam i dobijam kao da ga imam, pitam se šta meni sledi uz ove nove Box4 pakete?A pošto se menja sadržaj i cena paketa u ponudi (npr. Box 3), a ostaje isto ime paketa, videćemo kako će to rešiti u računima i sadržaju prema sadašnjim korisnicima.
To sta "first line of bottism" (tj. prvi odgovor na prigovor) napise je da otkaci one koji se nimalo ne bore.Pa baš zato, jer Telekom jedini ne dozvoljava raskid ugovora kad nešto promene, kao kad su prošli put menjali koliko se sećam mobilnu tarifu u okviru Box-a.
Sacekaj da se vidi na sajtu formalno, nedorecen je flajer. Ne verujem da ce izbaciti taj deo, dobar broj ljudi je uzeo Box jer im je time fixni saobracaj frei efektivno (posto je ogromna vecina fixnih MTS). Znam takveMeni apsolutno odgovara ponuda za Box3, jedino što mi nije jasno da li "150 minuta za razgovore ka svim fixnim mrežama" znači da razgovor u okviru mts fiksne mreže ostaje besplatan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari