Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

A stari box paketi hoce li oni postojati?Ovi novi box 3 i box 4 koji su u ponudi,meni skuplji i neisplativiji.

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Da,ovi novi paketi su takoreći jedno veliko ništa.
Opet obmana u vidu pola ugovora samo pola neta.
Treba samo da vrate one ukinute minute i megabajte iz mobilnog boksa, i da vrate booster koji su takođe ukinuli,ništa više od toga,ali oni opet teraju po starom dobrom običaju uvaljivanja fiksne linije po svaku cenu.
Tek kada vrate pokrađ[emoji2] eno ,možemo da se ponovo družimo.

Poslednja izmena:
Po meni samo su upakovali u drugo pakovanje i poskupeli,a jako dugo cekam da uvedu neki mantrak.Jos vazi ono pravilo kad istekne box ugovor,samo nastavis da kotistis i placas koliko si placao?

Vazi jos uvek hvala Bogu.. [emoji4]

Poslato sa Xperia Z2 pomoću Tapatalk-a

Pa novi paketi imaju mogucnost 50/2 u vise kombinacija. Ipak je to nesto.
A i javni znak da su presli veliki % stanovnistva sa VDSLom.

Ok je to brzina 50,ali ajde ti ponudi 10,20,30,40,50 i da mozes birati sta ti odgovara.
A to sto su vec postojece mobilne tarife samo nalepili na box,nemam reci.Ja ocekivao nesto novo,pa da meris i vagas i odlucis se.Oni ovako iste stvari upakovali i ti biraj neki djavo :)

Šta je sa HD arenama,da li su one uključene i u ovom novom superboksu?

ja ne vidim da se uopšte pominju HD paketi koji se nalaze u SuperBoxu ali je i jeftiniji od najjeftinijeg novog Boxa4

Box 4 - Super Box > 3598 dinNajjeftiniji novi Box 4 > 3699 din
Internet do 50/2 MbitInternet do 50/2 Mbit
Mobilni postpejd: 300 minuta u svim mrežamaMobilni postpejd: 300 minuta u svim mrežama
Mobilni postpejd: 300 minuta u mts mrežiMobilni postpejd: 3000 minuta u mts mreži
600 SMS poruka400 SMS poruka
----------Prenos nepotrošenih minuta i SMSa u sledeći mesec
1 GB Interneta300 / 600MB Interneta
150 min ka svim mrežama + neograničeni razgovori u mts fiksnoj telefoniji150 min ka svim mrežama u fiksnoj telefoniji + ?? u mts ??
15 HD kanala??
prva tri meseca samo po 1 dinar uz ugovor na 24 mesecaprva tri meseca samo po 1 dinar uz ugovor na 24 meseca

ja sam ustvari zadovoljan sa trenutnim Box4 paketom

Box 4 - Super Box > 3199 din
Internet do 10/_ Mbit
Mobilni postpejd: 300 minuta u svim mrežama
Mobilni postpejd: 300 minuta u mts mreži
600 SMS poruka
1 GB Interneta
150 min ka svim mrežama + neograničeni razgovori u mts fiksnoj telefoniji

Ugovor mi je davno istekao i svaki mesec imam ovaj račun + šta treba za parking ili neki MMS i tako bih nastavio i ubuduće, ali se plašim da mi ne zavuku sada ovaj najjeftiniji od 3699din i da me ustvari orobe 500 din mesečno za nešto što ako sam već hteo mogao sam da uzmem SuperBox, a pritom možda i da mi ukinu neograničene razgovore u mts fiksnoj telefoniji.

Poslednja izmena:
A kad će moći da se vidi zvanična ponuda na sajtu?
Mada, ako će Box3 biti 3000din, verovatno Box2 neće biti ispod 2000din....

Poslednja izmena:
Ja gledam sad na sajtu i box paketi su stari nema niceg od ovog sto pisete.

My Samsung S6 sent this

pa nema, pogledaj onu sliku što sam okačio, piše na dnu da će to moći da se uzme od 10.maja

Ok je to brzina 50,ali ajde ti ponudi 10,20,30,40,50 i da mozes birati sta ti odgovara.
A to sto su vec postojece mobilne tarife samo nalepili na box,nemam reci.Ja ocekivao nesto novo,pa da meris i vagas i odlucis se.Oni ovako iste stvari upakovali i ti biraj neki djavo :)
Slazem se, prilicno te zarobljuju na nista jeftinijem paketu.
3000 za Box 3? VDSL 50+fixni ( sa 5 meseci po dinar) i Miks M izadju 2700 :) I to Miks M moze nezavisno. Nema to nikakvog smisla. (i uz 3 meseci gratis Boxa izadje 2625, znaci ne nesto bitno nize!)

A sta je promenjeno u boxu 3? Net?
A sta menjaju u Box4 paketu?
U stvari Box 3 koji su ponudli je fixni + 50/2 + IPTV za 3000. Sto je usteda od pisljivih -100din naspram da se zasebno uzmu (2000 prosek za 50/2 + fixni + ~900 za IPTV, posto je 6 od 24 meseci za dinar sada)
Box 4 - VDSL 50/2 uz vezivanje Miks M/XL/XXL/Super tarife (isto -100din ustede naspram da se zasebno uzmu)

Doduse, 3 meseca za dinar za Box nisma racunao tu, dok za VDSL i IPTV jesam.

Najviše će poskupeti ljudima koji sada koriste SuperBox, pa kasnije budu morali da idu na Box4. Malo skuplji, a uz slabiji mobilni i TV paket.
A pošto se menja sadržaj i cena paketa u ponudi (npr. Box 3), a ostaje isto ime paketa, videćemo kako će to rešiti u računima i sadržaju prema sadašnjim korisnicima.

Poslednja izmena:
Najviše će poskupeti ljudima koji sada koriste SuperBox, pa kasnije budu morali da idu na Box4. Malo skuplji, a uz slabiji mobilni i TV paket.

Ako ja npr. sutra odem i kupim SuperBox sa ugovorom od 24 meseca, tako mora i da ostane dve godine, ne vidim kako bi me naterali da naprasno pređem na nešto što nije po ugovoru i što ne želim.

A pošto se menja sadržaj i cena paketa u ponudi (npr. Box 3), a ostaje isto ime paketa, videćemo kako će to rešiti u računima i sadržaju prema sadašnjim korisnicima.
Ovo je ono što je opasno, jer pošto mi je ugovor istekao a i dalje mesečno plaćam i dobijam kao da ga imam, pitam se šta meni sledi uz ove nove Box4 pakete?

Poslednja izmena:
Novi Box4 paketi ce imati razlicite config, pa ce stari biti StariBox4 a novi Box41/Box42.. u zavisnosti od tarife.
Tako se rade razlicite tarife i ostalo.

Ne verujem da ce ikoga prebacivati sami, nije to Telenor, pa da bude Optimizacija Zarade ;)

Pa baš zato, jer Telekom jedini ne dozvoljava raskid ugovora kad nešto promene, kao kad su prošli put menjali koliko se sećam mobilnu tarifu u okviru Box-a.

Poslednja izmena:
Ne može da ne dozvoli, samo se treba žaliti višoj instanci.

Meni apsolutno odgovara ponuda za Box3, jedino što mi nije jasno da li "150 minuta za razgovore ka svim fixnim mrežama" znači da razgovor u okviru mts fiksne mreže ostaje besplatan?

Pa baš zato, jer Telekom jedini ne dozvoljava raskid ugovora kad nešto promene, kao kad su prošli put menjali koliko se sećam mobilnu tarifu u okviru Box-a.
To sta "first line of bottism" (tj. prvi odgovor na prigovor) napise je da otkaci one koji se nimalo ne bore.
Ali mora da dozvoli, zakon je takav:)

Meni apsolutno odgovara ponuda za Box3, jedino što mi nije jasno da li "150 minuta za razgovore ka svim fixnim mrežama" znači da razgovor u okviru mts fiksne mreže ostaje besplatan?
Sacekaj da se vidi na sajtu formalno, nedorecen je flajer. Ne verujem da ce izbaciti taj deo, dobar broj ljudi je uzeo Box jer im je time fixni saobracaj frei efektivno (posto je ogromna vecina fixnih MTS). Znam takve ;)

Нови бокс је ужас, ова скупљи, тарифе лошије за чак и веће паре.. УЖАС! Неће ме се још дуго нагледати, да може мега бокс код мене па да можда размислим, овако нека хвала лоповчине једне.. После 5 ипо година одох ја код sbb који ће ускоро код нас да омогуће, тј у мом крају.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno