Superbox i nema greške prijatelju!!
Slazem se potpuno.
Superbox i nema greške prijatelju!!
Ово је sbb за исте паре ко мој 10/1 box..To je koliko vidim 50/3 TS ima nesto slicno 50/2 sto se tice brzine. Naravno nije moguce da svako uzme ali ima i moze sve vise ljudi da ima 50.
Druga je stvar sto mnogi i ne mogu ali takva je tehnologija, kablovska pak ima drugu manu.
pa eto, nije im to palo na pamet, a ni ja nisam do skoro znao da to može
...znači pre nego što bilo šta novo potpisujem, prvo da tražim da mi ukinu ovaj zulum, pa tek onda, pošto ne uzimam novi telefon od njih, u SuperBoxu neću imati ovih dodatnih 100din za naplatu...
Odavno mi je istekao ugovor za Box4 ali ništa nisam menjao. Skoro sam čuo da postoji mogućnost da tražim da mi deaktiviraju 3G uslugu na koju sam primoran kada sam svojevremeno uz ugovor na 2 godine od njih kupio i telefon koji je imao 3G. Pre nedelju dana me zovu i nude SuperBox jer su videli da imam tehničke mogućnosti, a pošto nemam ugovor očigledno bi voleli da me obavežu da ne odem od njih. Rekoh da hoću, ali me zanima kako da ne platim sada ovu 3G uslugu, telefon neću uzimati. Da li prvo moram da tražim da mi ovo ukinu, ili je dovoljno da pri potpisu novog ugovora insistiram da to ne unose u ugovor. Da li to uopšte može? Da li izostankom te "usluge" gubim bilo šta?
Јеси ли сигуран да је отплата телефона довољна да се откаже услуга или ипак мора да заврши та УО?Nije tacno... cim otplatis telefon, mozes otkazati 3G pretplatu.
Зар није било нешто типа XL и већи пакети? Где си ово нашао, одмах идем да тражим 4G за мој Mix S.A trenutno posto 4G vazi za sve postpaid tarife koje imaju >=100MB neta (citaj, sem Prica/Prica Plus), ne ide 3G ni uz njih ako se uzima telefon.
Не стоји уз телефоне али стоји у информацијама.Sta vise, sada uopste uz telefone ne stoji da se placa 3G usluga, pa je verovatno i ukinuta..
Ipak mislim da je smradovski, jer su nastavili da mi to naplaćuju i posle isteka ugovorne obaveze i posle isplate rata za telefon što se desilo još ranije. Ne vidim da bilo gde, ni u ugovoru, ni na sajtu, stoji da je moguće ovo ukinuti, ali da sam dužan sam da posle isteka UO podnesem zahtev da prestanu da naplaćuju tih 118,80din svakog meseca. Bili bi polusmradovi da su nas negde obavestili da je to naša obaveza a ne njihova. Ovako su kompletni jer nastavljaju da naplaćuju nešto za šta nas nisu nigde ni obavestili da je moguće da se prekine.Не, наплата је везана за узимање телефона уз постпејд (где спада и Бокс са мобилним) и плаћа се док постоји та уговорна обавеза. Оног тренутка када истекне УО по којој је узет телефон, може да се тражи укидање 3G доплате, небитно да ли се наставља са тим пакетом или се потписује уговор за нови али без телефона. Није баш смрадовски него полусмрадовски.![]()
Downstream line attentuation ti je toliko nizak da pretpostavljam da je centrala u samom komšiluku-
Ne to covek je mislio da ti je telefonska centrala u komsiluku, ne da ti zivis u centru.
![]()
Mislio sam na UO, ne na otplatu telefona, pardon!Јеси ли сигуран да је отплата телефона довољна да се откаже услуга или ипак мора да заврши та УО?
Pisalo je 4G tarifa uz 4G telefon. Tada je to bila XL i veca, sada je to svaka postpaid sem Prica.Зар није било нешто типа XL и већи пакети?
Mozes, ja na Miks S imam 4G sada, odmah proradilo cim sam zamenio karticu. Od ove nedelje na svim postpaid tarifama sa netom su dali 4G (znaci sem Prica tarifa)Где си ово нашао, одмах идем да тражим 4G за мој Mix S.Не стоји уз телефоне али стоји у информацијама.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari