Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ne isplati ti se na 12 meseci da uzimas Box, jer je 200 dinara skuplji onda.
Jel' to da bi mozda kasnije uzeo bolju opciju? 3 meseca po dinar je samo uz 24 meseca za Box.

Imalo je oduvek. Bilo je i na 6.

Mozes. 200 din veca cena. A Box mora uz UO. Net ne mora.
Ranije je bila dosta veca razlika za Net pakete. Od decembra je 200 samo :)

Hteo sam sa produžim ugovor i uzmem novi telefon uz box paket ali mi je kada sam isao na online kupovinu izletela greška da na broju telefona koji koristim u okviru box paketa ne postoji opcija za kupovinu.
Jel imao neko sličan problem?

Bez UO i koristim i bas su me iznenadili sa 2k smanjili na 1750,ali placa se neka taksa kao prikljucenje 1000 dinara .

Da, to je nesto novo od bas skora ako prvi put uzimas, i bez UO.

Da ,to imam kod matorih ,i tv i net bez uo,ali nece box ,jer bi morali da menjaju fixni broj zbog centrale ,a to nece nikako.

Hvala svima na odgovorima :) potvrdjeno je u mts-u da moze uz tatinu licnu kartu da se izvrsi prebacivanje telefonskog prikljucka na moje ime posto je internet vec na moje ime :) jos da smislim koji tablet da uzmem :)

Hvala svima na odgovorima :) potvrdjeno je u mts-u da moze uz tatinu licnu kartu da se izvrsi prebacivanje telefonskog prikljucka na moje ime posto je internet vec na moje ime :) jos da smislim koji tablet da uzmem :)
Pa jesam li ti lepo rekao da moze, znam sta pricam ali neki to ne zele da shvate...

To sto moze ne znaci da smeju tako.

Imam UO i sa njom 1 uređaj.
Ako bih hteo da pređem da net na box, da li bih mogao da to uradim pre isteka UO?
Ako da, da li bih mogao da uzmem i neki novi uređaj?
Ovde ste pisali da uz box mogu da se uzmu 2 uređaja?

Ne moze. Tj.moze ali da u box ne ubacis adsl :) i ja sam taj slucaj, samo meni u avgustu istice ugovor za internet.

Zahvalila sam se na odgovorima, i zelela da potvrdim onaj koji je bio tacan, da ne bi bilo nedoumica za neke koje ubuduce bude interesovalo moze li ili ne :)

P.s. Zar nismo navikli da uopste nije vazno sme li se nesto ili ne, nego mlze li se ili ne :)

Prekini da gubis vreme ljudima na forumu za tehnikalije jezika :)

Nista ja ne gubim ali se neki gube.
Lepo sam te pitao posto me optuzujes da to sto sam rekao nije po zakonu, a ja te pitam gde sam to napisao???
Citiraj mi da i ja i ostali vidimo gde sam ja to rwkao da je po zakonu jedva cekam da vidim i odmah ti se javno izvinjavam a ako je suprotno znam da ti to neces uraditi.
Za razluku od mene koji kada nesto pogresi ume da se izvini a drugi?

Može keva tebi da uzme (potpisnik ugovora), a ti njoj da plaćaš rate ako neće da te časti :)

Nece da joj daju mob zato sto je odbio kreditni biro,ponadao sam se da ja mogu preko boks paketa koji se vodi na nju.

Ma bili smo u poslovnici,odbili je tamo zbog kreditnog biroa!
Zbog toga mi je palo na pamet da mozda mogu ja preko njenog boksa,zvacu sutra da pitam.

Nazad
Vrh Dno