Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Do skoro sambio zadovoljan sa uslugom telekoma, usluga je nešto po čemu se on razlikovao od pilićara. Danas to više nije bar u mojim očima. Pre sedam dana mi je nestao internet i IPTV inače koristim BOX, prijavio sam problem, došli majstori i konstatovali da je crkao modem. Od tada do danas niko živi me nije zvao a ja sam zvao tri puta čuvenu tehničku podršku. Ne znam šta više da radim, mene ne zanimanjihovo umanjenje računa, mene zanima usluga. Meni treba internet i TV, ako nemaju modeme jel mogu ja da kupim? ima li neko neki savet?
Naneli su mi popriličnu štetu svojim neradom.

PS: stvarno mi doge da skupim njihovu opremu u kesu i odem u poslovnicu pa da ih gadjam i to u vreme najveće gužve.
Samo preti, ako imas neki zesci glas samo kazes ne zelim da placam usluge koje ne koristim bla bla, docu da raskinem ugovor zasto ja vama ppacam.. i sutra 100% kod tebe dolaze upalilo svaki put.

А шта ако слегну раменима па му потуре папир за раскид уговора? Онда ће да испадне неозбиљан. :)

Пустиће ми 50/2 ваљда, мада су ми рекли да ће уплоад да ми буде неограничен ради неког тестирања, можда и даунлоад на пар месеци. Ове брзине су измерене на мојој линији тј мах брзина за даун и ап.
До сада у краљеву имали 3 захтева за мега бокс једини сам ја прошао.

Vladof , nemoj da širiš dezinformacije da si jedini korisnik Mega Box kampanje u Kraljevu !!!

Pozdrav ,

Nebojša

3687358287.png

Poslednja izmena:
Povecana brzina na 10, kao i sto rece neko pre par dana, krenuli su sa povecanjem pre mesec i za dan-dva zavrsavaju.

Ja ne mogu da verujem meni vratili brzinu na 6mbit, posle dve nedelje, zasto ne znam, linija dobra 10mbit normalno radilo bez pucanja i iptv normalno radio, sada videh u ruteru 10mbit ukupno podeseno, a bilo je 14mbit zbog iptv

Evo sad mi speed test ovo pokazuje

Poslednja izmena:
Pa ne znam u cemu je fora, sta rade, ne moze da mi smanji brzinu ako meni linija podrzava, zvao sam ih odmah, potvrdili su mi da je smanjena i opet sam ostavio broj telefona da me okrenu kao da vide, inace popizdeo sam kada mi je rekao da ce proveriti kakva je linija, odmah sam na to odgovorio bezobrazno nema sta da proveravate napominjem da mi je 2 nedelje bila brzina na 10mbit i da nisam imao nikakve probleme, sada cekam

Evo vratise mi staru brzinu, u cemu im je fora stvarno ne znam

c616f2554162a005b8ea02455a6c7758.jpg

Sad je ovako!Mada je mnogo nestabilno,verujem da ce popraviti.

Evo sad izgleda da je OK!Samo da ostane tako.

Poslednja izmena:
Juče sam preuzeo opremu za box, sve povezao i lepo sve radi. Primetio sam da je razlika kod IPTV u odnosu na radnije da se kod prebacivanja kanala slika zamrzne na sekundu i onda sve OK posle toga. Osim toga razlika je i što sada uz STB dolazi i HDMI kabel koji sam ja i iskoristio :) Imam jedno pitanje koje nije za ovu temu pa ako neko zna može da mi pošalje link na pravu temu. Telekomov modem koji mi je stigao ima u sebi wifi koji sam aktivirao i koji koristim, ali u prizemlju kuće mi je loš prijem wifi signala. Imam svoj D-Link ruter koji sam do sada koristio i razvučen mrežni kabel do prizemlja. Spojio sam tim kablom modem i ruter, ali mi se čini da ruter ne radi kako treba tj da ne baca signal. Da li bi neko mogao da mi kaže kakva podešavanja na oba treba da postavim da bi to proradilo?

Pozdrav svima.Evo samo da se javim i ja.Pre dva dana sam intervenisao povodom ovog povecanja i oni mi pustise 10mb/s bez problema.A korisnik sam i iptv-a.S tim da kad ukljucim
stb uredjaj brzina padne na 7-7,5 mb/s.Sto sam i nekako mogao da podnesem.Linija mi podrzava 19 mb/s i pusteno mi je bilo 12 mb/s za net i za televiziju.Od jutros vidim da su mi smanjili
za 2 (na 10 za obe usluge) i net je opet 6mb/s.Zvao sam ih opet i rekose da ce da vide i da ce neko da me kontaktira u roku od 48 h.Strasno.Lepo je radio.Ta cifra od 12000 (koliko je pustena vidi se kada se pristupi podesavanju modema).Sad je jos manje,E strasno sta se radi.Treba dosta zivaca da bi se ovo isteralo do kraja.A zamislite da mi radnica na salteru kaze da tu brzinu necu NIKADA da dobijem a bas NIKADA jer sam iz jednog sela pored Smedereva.A uslova ima.Ajde sacekacu da vidim sta ce sad da urade.

Poslednja izmena:
Boze kad sve procitam kakve imate probleme pomislim da li smo uopste kod istog provajdera?
Nikada nikakav problem nisam imao nisam se sa CC nikada cuo a ne znam ni broj na koji bih prijavio da nesto nije u redu nadam se da ce tako i da ostane.
BTW ja imam vdsl pa mozda i zbog toga nemam problema a ko zna.
U svakom slucaju zelim svima da nemaju problemakao ni ja.
pozz

Ja se zalio na broj minuta u mobilnoj mrezi, i evo odgovora :

"Zahvaljujemo Vam na obraćanju i iznetoj primedbi.

Obaveštavamo Vas da će u okviru mobilne telefonije Box korisnici ubuduće dobijati više minuta i SMS poruka.
Pored povećanja broja minuta i SMS poruka, sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da smo Box paket učinili još povoljnijim tako što smo korisnicima omogućili da u isti mogu uključiti dodatne mobilne linije. Svi razgovori i SMS poruke ka linijama u okviru Box paketa biće 0 dinara: http://open.telekom.rs/box/Content.aspx?temp=0&sid=1888.
Takođe, došlo je do promena i u okviru usluga fiksne telefonije koje se ogledaju u većoj brzini interneta - do 10 Mbit/s, kao i dugim razgovorima u fiksnoj mreži, jer će svi pozivi sa fiksne linije u okviru Box paketa ka drugim fiksnim brojevima Telekoma Srbija biti 0 dinara po minutu.
Detaljne informacije nalaze se na našem web portalu: http://www.open.telekom.rs/home/News.aspx?temp=5&cid=57266.

Takođe želimo da Vas obavestimo da u skladu sa uslovima ugovora, Telekom Srbija a.d. ima pravo da menja cenovnik svojih usluga. Naravno, ukoliko smatrate da ste oštećeni imate mogućnost da uložite prigovor.
Ukoliko želite ovim putem, potrebno da nam prigovor prosledite u pisanom dokumentu sa svojeručnim potpisom i sa svim neophodnim podacima.
Dokument, odnosno prigovor koji se šalje putem mejla mora biti skeniran.
Po prijemu prigovora, isti ćemo proslediti nadležnoj službi na rešavanje, a o ishodu ćete biti blagovremeno obavešteni.
U suprotnom, imate mogućnost da posetite neku od naših poslovnica (http://www.mts.telekom.rs/index.php/poslovnicestandard.html).
Zahvaljujemo na razumevanju i ostajemo na raspolaganju za sve dodatne informacije u vezi sa našim uslugama."

Ne vredi moracu da idem :)

Meni su izgleda uveli ono da kad mi je upaljen IPTV,brzina DL mi se smanji na 8.7-8.8!A bez upaljenog TV-a ide 9.7-9.8!To do sada nikad nisam imao.

Tek jutros sam dobio brzinu...sve je novo pa operateri nisu uradili stvar do kraja...Brzina je odlicna stabilna i ukljucivanje IPTV-a (OBA STB-a) ne utice na brzinu...Evo torrent-a...

2014-08-14_195014.jpg

Ja se zalio na broj minuta u mobilnoj mrezi, i evo odgovora :

"Zahvaljujemo Vam na obraćanju i iznetoj primedbi.

Obaveštavamo Vas da će u okviru mobilne telefonije Box korisnici ubuduće dobijati više minuta i SMS poruka.
Pored povećanja broja minuta i SMS poruka, sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da smo Box paket učinili još povoljnijim tako što smo korisnicima omogućili da u isti mogu uključiti dodatne mobilne linije. Svi razgovori i SMS poruke ka linijama u okviru Box paketa biće 0 dinara: http://open.telekom.rs/box/Content.aspx?temp=0&sid=1888.
Takođe, došlo je do promena i u okviru usluga fiksne telefonije koje se ogledaju u većoj brzini interneta - do 10 Mbit/s, kao i dugim razgovorima u fiksnoj mreži, jer će svi pozivi sa fiksne linije u okviru Box paketa ka drugim fiksnim brojevima Telekoma Srbija biti 0 dinara po minutu.
Detaljne informacije nalaze se na našem web portalu: http://www.open.telekom.rs/home/News.aspx?temp=5&cid=57266.

Smanjili su broj minuta sa 500 na 300 i uveli da se za mobilne telefone uz box paket placa puna cena, super nema sta. Jos jedna glupost je nemogucnost da se doplati za veci upload u (recimo) MegaBox paketu tako da bez trunke razmisljanja odustajem od box paketa iako sam se pre ovih promena ozbiljno razmisljao da isti uzmem.

Smanjili su broj minuta sa 500 na 300 i uveli da se za mobilne telefone uz box paket placa puna cena, super nema sta. Jos jedna glupost je nemogucnost da se doplati za veci upload u (recimo) MegaBox paketu tako da bez trunke razmisljanja odustajem od box paketa iako sam se pre ovih promena ozbiljno razmisljao da isti uzmem.
Da li je baš tako ?

Mobilnu postpaid tarifu u BOX-u sa:
300 minuta u domaćem saobraćaju,
300 minuta u mt:s mreži,
600 SMS poruka u domaćem saobraćaju
1 GB podataka za prenos
Besplatan pristup Internetu po smanjenoj brzini protoka do 64/32 Kb/s nakon potrošenog GB iz pretplate
A i cena za mobilni nije full (niža je od date maloprodajne cene) i sada ide na 24 rate.

Cena telefona je valjda na 12 rata, ne 24, samo je UO 24 meseca za sam Box.

Da li je baš tako ?

Mobilnu postpaid tarifu u BOX-u sa:
300 minuta u domaćem saobraćaju,
300 minuta u mt:s mreži,
600 SMS poruka u domaćem saobraćaju
1 GB podataka za prenos
Besplatan pristup Internetu po smanjenoj brzini protoka do 64/32 Kb/s nakon potrošenog GB iz pretplate
A i cena za mobilni nije full (niža je od date maloprodajne cene) i sada ide na 24 rate.

Mozda tebi vise odgovara tih 300 + 300 u mts mrezi ali realno to je u svakom slucaju losije nego 500 minuta ka svim mrezama. Sto se telefona tice, evo upravo gledam cenu za Huawei Ascend G700 koja uz box paket iznosi 23.400 dinara dok u maloprodaji moze da se kupi za 160 eura. Inace, ovaj telefon je do pre mesec dana uz box paket kostao oko 11.000 dinara tako da je po meni box paket unazadjen u svakom pogledu.

Још увек сам на 6 мегабита, а ово су ми одговорили када сам им слао мејл

U toku su radovi na povećanju brzine pristupa Internetu za postojeće korisnike Box paketa.

Ljubazno molimo za strpljenje i razumevanje. Pripreme su blagovremeno počele budući na neophodne aktivnosti koje je potrebno izvršiti i veliki broj korisnika Box paketa, a samim tim i povećan obim posla. Završetak planirane promene brzine postojećim korisnicima Box paketa planiran je tokom avgusta meseca, usled gore navedenog, a najkasnije do kraja avgusta, ukoliko ne bude nepredviđenih okolnosti.

Ukoliko postoje tehničke mogućnosti Internet usluga u Box paketu biće realizovana po brzini do 10240/1024 Kb/s, u suprotnom, ostvaruje se najveća brzina koja je tehnički izvodljiva na Vašoj lokaciji, u skladu sa ugovorenim paketom. Brzina ADSL usluge pre svega zavisi od karakteristika telefonske linije na koju je usluga povezana. Iako naša kompanija nastoji da svim svojim korisnicima obezbedi maksimalne brzine, postoje faktori koji, nažalost, mogu uticati na servis i Vašu mogućnost pristupa internetu. Neki od tih faktora su vrsta kabla, udaljenost od telefonske centrale, ali i vremenske prilike.

Uveravamo Vas da ulažemo maksimalne napore da omogućimo adekvatan kvalitet usluge i obezbedimo maksimalne brzine u okviru Internet paketa.

Mozda tebi vise odgovara tih 300 + 300 u mts mrezi ali realno to je u svakom slucaju losije nego 500 minuta ka svim mrezama. Sto se telefona tice, evo upravo gledam cenu za Huawei Ascend G700 koja uz box paket iznosi 23.400 dinara dok u maloprodaji moze da se kupi za 160 eura. Inace, ovaj telefon je do pre mesec dana uz box paket kostao oko 11.000 dinara tako da je po meni box paket unazadjen u svakom pogledu.
Ja sam pominjao maloprodajnu cenu sa sajta telekoma a ne najnižu na mobilnom svetu a između ostalog računaj da je telefon na 24 rate bez kamate sem P7 za koji piše da je na 12 rata što verovatno zavisi od uslova koje telekom dobija od dobavljača. Inače taj G700 nemaju više u prodaji a možeš da ga kupiš samo na malim oglasima za 165 za keš.
Činjenica je da je za BOX paket telefon usputna stavka i zato je cena jača nego za druge pakete jer si popust već ostvario na drugim uslugama.
Pozz!!!

Bio sam danas podneo sam zalbu na minute u mobilnoj mrezi, kazu da cu pismeno dobiti odgovor. Trazio sam da mi vrate na staro ili da mi izuzmu broj iz box-a.

Cim dobijem odgovor javljam.

Ovo drugo nije tesko da dobijes, jer bi medju Box paketima trebalo da bez problema mozes da predjes, tako da ako si na Box3, predjes na Box2 i cao.. (Box4->Box3).

Nazad
Vrh Dno