Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ako je bakar VDSL?
Koliko bih maximalno mogao da dobijem ako predjem sa box3 na box2,to jest ispod cega da ne pristajem na obnovu ugovora?

Ako pozovete da pitate koliko dobijate popust dace vam jedan popust. Ako se malo potrudite za svoj dinar i trazite migracioni broj, mobilni broj preneste u drugu mrezu. Tj volju da im kazete niste jedini dobicete najveci popust u tom trenutku. Nisam siguran ali ako prelistate temu ima clan koji je dobio 15 meseci 50% na bakru.

Nemam mobilni samo fixni i net + tv ali mi tv vise ne treba znaci sada bih se vratio na box2 (fixni i net)?

Jel ima neka caka za ovo što nude besplatno 24 meseca optički net+TV za stare fiksne korisnike, plaćajući samo fiksnu pretplatu? Jel može da se uzme i posle 24 tj. 23 meseca zbog otkaznog roka da se otkaže i to je to?

Mozes se vratiti na box2 (fixni i net) , piopusti su mozda manji. Ali ima orion pripejd net 1200 mesecno , ako ti treba samo net, bez fixnog.
Kontaktirao sam Orion,ne moze optika kod mene a dali su mi ovu ponudu:
"Na pomenutoj adresi možemo da ti ponudimo sledeći paket: Internet 20 Mb/s po ceni od 1729 RSD. Cena je prikazana sa popustom tokom trajanja 20 meseci od ugovorne obaveze (24 meseca). Nakon 20 meseci obračunava se puna cena paketa 2499 RSD."
To mi ne odgovara zato sto kod Mts - a imam 50Mb/s.
Imam majku kojoj treba fixni telefon.
Kod Beotelnet - a bi internet od 50Mb/s bio 6 meseci 990 din a ostalih 18 meseci 1700din.
Samo ne znam sta bi bilo sa fixnim?
Inace nemam mogucnost za nijednu optiku :(

fixni ti ostaje svakako a pretplatu placas telekomu. ako uzmes net od nekog drugog, tom drugom placas net. al vrerovatno je povoljnije uzeti sve u telekomu

Kontaktirao sam Orion,ne moze optika kod mene a dali su mi ovu ponudu:
"Na pomenutoj adresi možemo da ti ponudimo sledeći paket: Internet 20 Mb/s po ceni od 1729 RSD. Cena je prikazana sa popustom tokom trajanja 20 meseci od ugovorne obaveze (24 meseca). Nakon 20 meseci obračunava se puna cena paketa 2499 RSD."
To mi ne odgovara zato sto kod Mts - a imam 50Mb/s.
Imam majku kojoj treba fixni telefon.
Kod Beotelnet - a bi internet od 50Mb/s bio 6 meseci 990 din a ostalih 18 meseci 1700din.
Samo ne znam sta bi bilo sa fixnim?
Inace nemam mogucnost za nijednu optiku :(
Kod betela moras da imas fixni, ne moze net bez njega. Razumem za fixni imam ja kevu , ne diramo fixni. Ti mozes sledece da potpises box2 sa popustom. Ako te ne mrzi da se cimas , mozes odjavis box , net i tv bazalis ostane samo fixno. Sacekas mesec dana da te izbrisu iz sistema, zavisi koliko ti je potreban net. I onda kao nov korisnik da dobijes nesto veci popust za box 2. Nemas puno opcija.

Znam da nemam mnogo mogucnosti,fixni vec imam,ne ostaje mi se mesec dana bez neta zato i pitam sta je najbolje to jest koja se mts - ova ponuda ne odbija?

Znam da nemam mnogo mogucnosti,fixni vec imam,ne ostaje mi se mesec dana bez neta zato i pitam sta je najbolje to jest koja se mts - ova ponuda ne odbija?
Најбоље је фиксни остаје на мтс-649 дин месечно и нет 50/8 код Беотелнета. (изабереш уговорну обавезу или пробаш без уо док не видиш хоће ли бити каквих акција крајем године) Јефтиније је него бох 2.

@alex1974 Naravno da ne, ne odriče se Telekom najdraže mu zarade.
Dakle, dok god koristiš ADSL / VDSL net nebitno preko kog provajdera Telekomu moraš davati tih 660 din mesečno za fixni.

Dedi ističe Box4 za tačno mesec dana, zvali su ga danas da obnovi ugovor po istoj ceni (oko 4500 dinara), kad možemo da zatražimo IDP broj da bismo dobili popust, beše treba da se plati poslednji račun iz ugovorne obaveze?
Dedi je stigao novi ugovor, otišao je u poštu i ubedili su ga da potpiše, iako su uslovi loši, a rekao sam mu da ih ignoriše i ne potpisuje ništa... :/
Da li je kasno da se predomisli, pa da probamo da dobijemo veći popust?

Posto nije u poslovnici potpisao nego na daljinu ima pravo 14 dana da se predomisli. Ima sigirno onaj papir o odistanku. Njega potpise i posaljite Mts-u.

Zahtev za idp se podnosi isti dan isteka ugovora ili dan posle? Prijatelju na mts aplikaciji pise da je istekao ugovor danas, on planira da predje na hipernet ali bi vrv ostao ako bi ponude bile slicne

Zahtev za idp se podnosi isti dan isteka ugovora ili dan posle? Prijatelju na mts aplikaciji pise da je istekao ugovor danas, on planira da predje na hipernet ali bi vrv ostao ako bi ponude bile slicne
Danas mu ističe što znači da mu je danas poslednji dan ugovora. Neka ode sutra ujutru u poslovnicu, zvaće ga posle 5 sati i ponuditi 50% x 24 meseca.

Drugarica mi je pre 2 godine prešla sa Mts optike na Yettel Hipernet uz 12m po dinar. Sad razmatra povratak na Mts Box4, zna li ko šta može da se dobije za takav prelazak i na koji način je najbolje?

Drugarica mi je pre 2 godine prešla sa Mts optike na Yettel Hipernet uz 12m po dinar. Sad razmatra povratak na Mts Box4, zna li ko šta može da se dobije za takav prelazak i na koji način je najbolje?
11 meseci po ceni postpejda za Box 4, Box 3 11 meseci po dinar

Ja preko kontakt centra dobio 12 meseci po ceni mobilne tarife za Box4. Akviziter mi za isti Box nudio 10 meseci.

Poštovanje svima.Pošto sam mudro ćutao i odbijao njihove dve ponude u julu tipa 6m po 50posto popusta,u četvtak 12.09.2024 istekao mi je box 4 crveni paket koji je bio 4600din jer sam pisao prmedbu da se neslazem sa povećanjem cene od 1marta i ostao na starom cenovniku do isteka UO.U četvrtak lepo odem u poslovnicu oko 9h AM i zatražim migracioni kod i ujedno ponesem svu opremu da im vratim ruter i dva Stb uredjaja u kutiji.Istog dana mi istekao i ugovor na jednom postpejd broju omorika 3 i istog dana sam podneo zahtev u A1 mrežu za prelazak sa mts.Sve to lepo odradim vratim opremu i vratim se kući,a već imam A1 mobilni internet sa 150gb po ceni 1099din i reko da premostim par dana a televizija radi na dvb t2 zemaljska.Imao sam uplanu Orion hiper po ceni od 2900 din,da dovuku optiku do moje kuće optika net 500mb tako nesto 3 tv i fiksni a u A1 jedan broj za koji bi dobio popust 12m po 1din a posle drugih 12meseci redovna cena a za broj iz boksa bi prebacio u yetel 1300din total 10 sa 50popusta bez tel.Oko 15:10 zovu iz mts 064/733 pitaju koji je razlog prelaska ja im lepo kažem kako jeste Orion 20m po 2899din A1 12m po 1din i yetel 50posto 2god po 1300din ja im lepo kažem to vam mogu dokazati,kaze ona meni jel nije problem da se čujemo za 30min ,ja reko Okej.Zove ona mene jel hoćete da ostane kod nas pod istim usovima box 20m 50posto popusta na bakru i omorika 12 sa 50posto popusta 24m pa rekoh može.U petak ponovo u poslovnicu po opremu da preuzmem,sva sreća pa ona moja stara bila u kutiji u kojoj sam doneo potpisao ugovore pa kuc.Savet uvek treba čekati istek UO od 24m e onda je lopta u njihovom šesnestercu bez odbrane a vi sa3 igrača, i uve imati alternativu.Box 4 plavi lite na bakru 20m po 2900din i omorika 12 sa 50posto popusta 24m po 1100din.Da nije mts pristao ja bi ovako imao malo više cimanja ali bi otišao u orion A1 i yettel.Savet postujte svoj novac i vi odlučujete kome ćete svoj novac dati to jest plati uslugu koju koristite.

… na nečemu su u zadnje vreme, pa grebu za ostanak korisnika… pre dve godine tvrdili pazar na bakru, sad sve može…

Meni sad 21.09 ističe box 3 paket adsl+fiksni+tv. Planirao sam da pređem na box 2 fiksni+tv a da tražim internet možda negde drugde. Ovde sam imao max 10 mbps u tom box 3 paketu i plaćao sam 2500 din mesečno pošto sam dobio na poklon internet, sad kad bih opet potpisao taj box 3 paket izašlo bi me skoro 4000 što mi je malo mnogo. E sad koje su mi opcije, koliki mogu popust da izvučem za box 2 paket, i koja mi je neka najjeftinija opcija za net. Ovde u dvorištu gde sam je razvučen sbb i oni bi me izašli oko 3800. Meni bi najviše odgovaralo nešto da plaćam možda do 3000 din max ako je to uopšte moguće, pa ako neko ima neke predloge bio bih mu zahvalan...

… sačekaj do sutra, sigurnije je…
Da li je to neka logika da nude povoljne uslove radi zadrzavanja korisnika kad istekne ugovor ili je to samo praznovrje? Zasto ne bi ponudili isto i kad ima mesec dana do isteka ugovora ako neko hoce da plati penale, sta ga sprecava da plati jedan mesec i ode kod Yettela na recimo 12 ili 13 meseci po 1 dinar?

… ne, nego su me u jednom slučaju odbili kada sam zahtev za prenos kod drugog operatera podneo na dan isteka… sutradan je prošlo… par meseci ranije, isti slučaj - podnro zahtev na dan isteka i prošlo je… u mom slučaju, oba prenosa pre oko dve godine…

Meni pise da istice 18. znaci 19. da odem i trazim migracioni broj, to je preporuka?

Posto mi je isticao paket koji koristi supruga omorika3 par dana pred istek pitam za neki benefit ,kazu 20posto na omorika12 sto izadje 1800din ja reko nista od toga hvala na pozivu.Danas podnesem prelazak broja u A1 oko 11h vec u 15:20 zove me korisnicki servis i nudi 50posto popusta 24m sto izadje 1100din.Onda okej posaljite poslovnici mail pa cu prosetati i potpisati sto sam i uradio.Kad podnosite prelazak(preletanje u drugu mrezu) situacija se drasticno menja i bude povoljnije po vas.Tako da je 1dan razmaka izmedju isteka box paketa i ovog drugog broja.Omorika 12 prvih 12m dobija se po 199gb mesecno neta po punoj brzini a posle 12m imate net iz paketa,sobzirom da sa ovaj drugi broj pridruzio box 4u4 koristice net iz box onih 200gb sto se dobija svakog meseca tokom UO.Naravno da sam iskoristio i povoljnost u A1 mezi 12m po 1din a drugih 12m puna cena i očev sa broj prebacio na moje ime i uzeo mu neo5 posto vec imam kod A1 kucni net 150gb sa popustom cena 1000din.Najvise sam uzeo A1 net jer na poslu nisam imao signal ka,o treba mts i yetel gubila se4g mreza pa je A1 imao fantasticnu brzinu u datim uslovima 30mb/s dok mts iyetel jedva 1mb a neki put izgubi i mrezu.Gledao sam svoju potrosnju mobilnog neta i mesecno potrosim oko 300 350gb sto tablet sto mobilni,jutub u 1080 tv na full hd.

Ja ne znam da li je neko skoro reaktivirao box 4 u 4, prvo što ne može da se aktivira online, onda sam zvao 3 puta vozali me jer je paket na ženu pa "mora vlasnik paketa" pa onda imam dodatni internet na broju kojem dodajem ja zovnem kažu nema, nije aktiviran net limit (a jeste)
Ma haos. Znači na kraju sam zvao ukupno 4 puta i nisam hteo da spustim slušalicu bez odgovora i na kraju : sistemski problem ne možemo da aktiviramo.

Nazad
Vrh Dno