Kontaktirao sam Orion,ne moze optika kod mene a dali su mi ovu ponudu:Mozes se vratiti na box2 (fixni i net) , piopusti su mozda manji. Ali ima orion pripejd net 1200 mesecno , ako ti treba samo net, bez fixnog.
Kod betela moras da imas fixni, ne moze net bez njega. Razumem za fixni imam ja kevu , ne diramo fixni. Ti mozes sledece da potpises box2 sa popustom. Ako te ne mrzi da se cimas , mozes odjavis box , net i tv bazalis ostane samo fixno. Sacekas mesec dana da te izbrisu iz sistema, zavisi koliko ti je potreban net. I onda kao nov korisnik da dobijes nesto veci popust za box 2. Nemas puno opcija.Kontaktirao sam Orion,ne moze optika kod mene a dali su mi ovu ponudu:
"Na pomenutoj adresi možemo da ti ponudimo sledeći paket: Internet 20 Mb/s po ceni od 1729 RSD. Cena je prikazana sa popustom tokom trajanja 20 meseci od ugovorne obaveze (24 meseca). Nakon 20 meseci obračunava se puna cena paketa 2499 RSD."
To mi ne odgovara zato sto kod Mts - a imam 50Mb/s.
Imam majku kojoj treba fixni telefon.
Kod Beotelnet - a bi internet od 50Mb/s bio 6 meseci 990 din a ostalih 18 meseci 1700din.
Samo ne znam sta bi bilo sa fixnim?
Inace nemam mogucnost za nijednu optiku
Најбоље је фиксни остаје на мтс-649 дин месечно и нет 50/8 код Беотелнета. (изабереш уговорну обавезу или пробаш без уо док не видиш хоће ли бити каквих акција крајем године) Јефтиније је него бох 2.Znam da nemam mnogo mogucnosti,fixni vec imam,ne ostaje mi se mesec dana bez neta zato i pitam sta je najbolje to jest koja se mts - ova ponuda ne odbija?
Dedi je stigao novi ugovor, otišao je u poštu i ubedili su ga da potpiše, iako su uslovi loši, a rekao sam mu da ih ignoriše i ne potpisuje ništa... :/Dedi ističe Box4 za tačno mesec dana, zvali su ga danas da obnovi ugovor po istoj ceni (oko 4500 dinara), kad možemo da zatražimo IDP broj da bismo dobili popust, beše treba da se plati poslednji račun iz ugovorne obaveze?
Danas mu ističe što znači da mu je danas poslednji dan ugovora. Neka ode sutra ujutru u poslovnicu, zvaće ga posle 5 sati i ponuditi 50% x 24 meseca.Zahtev za idp se podnosi isti dan isteka ugovora ili dan posle? Prijatelju na mts aplikaciji pise da je istekao ugovor danas, on planira da predje na hipernet ali bi vrv ostao ako bi ponude bile slicne
11 meseci po ceni postpejda za Box 4, Box 3 11 meseci po dinarDrugarica mi je pre 2 godine prešla sa Mts optike na Yettel Hipernet uz 12m po dinar. Sad razmatra povratak na Mts Box4, zna li ko šta može da se dobije za takav prelazak i na koji način je najbolje?
Da li je to neka logika da nude povoljne uslove radi zadrzavanja korisnika kad istekne ugovor ili je to samo praznovrje? Zasto ne bi ponudili isto i kad ima mesec dana do isteka ugovora ako neko hoce da plati penale, sta ga sprecava da plati jedan mesec i ode kod Yettela na recimo 12 ili 13 meseci po 1 dinar?… sačekaj do sutra, sigurnije je…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari