Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Pitanjce, tih 50% popusta sto vam ponude kada krenete u box mech (no pun intended) sa IDP brojem, jel vam to nude za BoX3 ili vam nude i za Box4 paket?
Mislim da im se više isplati da zadrže one koji imaju više usluga kod njih, pa bi trebalo da daju isti popust i za BOX 4 paket, mada generalno vidim da daju taj popust skoro svima koji imaju optiku

SBB najavio poskupljenje od 1.septembra, mozda odlucim da predjem na MTS optiku.
Kakve su trenutno pogodnosti koje mogu da ocekujem ako ih kontaktiram ( naravno mislim na MTS ) ?
6 meseci , 50% popust ili nesto drugo ?

Ja sam dobio na Box2 (fixni+net)
Daju za sve box pakete. Jedino nisam siguran da li se može dobiti ako želiš preći na manji box, na isti koji si imao ili veći sigurno radi
Mislim da im se više isplati da zadrže one koji imaju više usluga kod njih, pa bi trebalo da daju isti popust i za BOX 4 paket, mada generalno vidim da daju taj popust skoro svima koji imaju optiku
Pitam informativno da znam kada mi istekne ugovor. Trenutno imam BOX3, ali mislio sam ako moze da se skarabudzi taj popust kada istekne ugovor da se prebacim na BOX4.

Hvala svima svakako na odgovorima.

Da li neko ima broj agenta ili zna kakav popust može da se ostvari preko njih? Želim da raskinem ugovor sa SBB i predjem u mts

Прелаз из сбб у мтс, Ниш. Ако неко има инфо може преко порука.

A kada vas posle tog trazenja IDP broja pozovu i ponude ugovor gde se potpisuje taj novi ugovor? Da li u istoj poslovnici u kojoj je i podnet zahtev za IDP ili moze u bilo kojoj? Neko ovde pomenu i slanje ugovora na mail.
Pitaju te da li hoćeš poštom ili u bilo kojoj poslovnici. Ja sam izabrao poslovnicu jer možeš već 10-ak minuta nakon poziva potpisati u poslovnici.

Mene zvali pre neki dan I ponudili 14 meseci 50% za box 4 crveni bakar je u pitanju inace imam kod njih 4 ugovora i plaćam lepu cifru pa su verovatno za to dali još mi napomenuse vi ste nas dugogodisnji korisnik ( od 2020) naravno prihvatio sam ponudu jer nemam drugu opciju niti optiku a ne mogu da se mlatim sa orionom i total tv.

Poštovani,imam postpaid paket i BOX 3 paket (fiksni+televizija+internet) koji mi stižu na dva odvojena računa,pa me zanima da li može da se sklopi novi ugovor na 24 meseca kad istekne stari za BOX 3 paket (fiksni+televizija+internet),iako imam dug za postpiad paket?
Hvala!

Logično je da moraš da izmiriš dug i onda tražiš da taj broj, koji se takođe vodi na istog vlasnika, priključe box paketu i to je onda box 4 paket.

Niste razumeli...ja neću da pređem na BOX 4 paket,nego hoću samo da obnovim ugovor na BOX 3 paket koji imam,a dug koji imam prema postpaid paketu da ostane za sada...

Poštovani,imam postpaid paket i BOX 3 paket (fiksni+televizija+internet) koji mi stižu na dva odvojena računa,pa me zanima da li može da se sklopi novi ugovor na 24 meseca kad istekne stari za BOX 3 paket (fiksni+televizija+internet),iako imam dug za postpiad paket?

Sad sam dobio odgovor iz MTS-a da može da se obnovi ugovor za BOX 3 paket po standardnoj proceduri iako postoji dug za postpaid paket,jer su sklopljena na 2 odvojena ugovora (tj.svaki ugovor je poseban i nema veze jedan sa drugim)

Ovo pišem pošto možda ima još nekog koga zanima odgovor na gore postavljeno pitanje.

Drugari, zna li neko kakva je procedura ako se pada sa boksa 4 na dvojku. Nisam zadovoljan ponudom, prešao bih sa boksa 4 na dvojku, fiksni + net. Na žalost, mts-ov bakar mi je jedina opcija. Da li je moguće broj iz boksa 4 prebaciti na pripejd - mobilni? Mnogo klijenata mi je vezano za broj... Imam OTT eon, i to mi je mnogo. Ko još gleda TV? Da ne pričam koliko triliona dinara godinama plaćam servise koje ne koristim...😊 Neki dan sam shvatio da ni olimpijadu ne gledam! Grebote, plaćam identifikaciju dolaznog poziva na fiksni! Dvadesetprvi vek je!

Poslednja izmena:
… naravno, bez plaćanja penala ako je istekla ugovorna obaveza… prebace te na boks 2, oslobodiš mobilni i ukineš TV uslugu… ja sam pre par godina Boks 4 dana nakon isteka ugovorne obaveze rasturio, zadržao mob i fixni(pitaj Boga zašto)… mob. broj ubrzo prebacio u Yettel…

Kod ovih drugih nije moguće kupiti još jedan daljinski upravljač. AAA! Sad mi žena na 19900 objašnjava da mi je jedan dovoljan. Imam polupokretnu majku! I ja sam sve bliže grobu... Ne verujem! U MTS-u možeš uzeti dva po dinar! "Hoće li sloboda umeti da peva, kao što su sužnji pevali o njoj?!"
… naravno, bez plaćanja penala ako je istekla ugovorna obaveza… prebace te na boks 2, oslobodiš mobilni i ukineš TV uslugu… ja sam pre par godina Boks 4 dana nakon isteka ugovorne obaveze rasturio, zadržao mob i fixni(pitaj Boga zašto)… mob. broj ubrzo prebacio u Yettel…
To mi je ideja. Hvala!
Odavno ne pratim te migracije. Bilo je kvaka oko prebacivanja sa postpejda na pripejd. Mislim da nije , bar je tako bilo, nije moguće vratiti se na postpejd. Nije mi ni važno. 200 dindži mesečno, i drugi broj...

Poslednja izmena:
Sa 7200 na 3200. I ovo je preskupo. Doduše, skoro 100Mb na bakru, jako retko... Imam i mesec 50% pošto idem na niži paket😉 Ne bih ni primetio, milion troškova, ovo/ono, da su normalni! Nemam ni vremena. Sad sam se zainatio!

Sa 7200 na 3200. I ovo je preskupo. Doduše, skoro 100Mb na bakru, jako retko... Imam i mesec 50% pošto idem na niži paket😉 Ne bih ni primetio, milion troškova, ovo/ono, da su normalni! Nemam ni vremena. Sad sam se zainatio!
Izvaćariše me. Danas dobih 9x50% za ostanak na belom boksu. Bakar je u pitanju. Nisam išao na viši nivo pregovora, naleteo na predusretljvu operaterku kol centra. Ugovor produžen 90 dana pre isteka prethodnog. Sve druge varijante podrazumevaju 2 izgubljena dana po poslovnicama. Sad ćete se i od mene odmoriti😁

Ne znam kad je počeo MTS sa time, verovatno je dugo već tako, nisam imao potrebe do sada da gledam N1 uživo, probao na sajtu njihovom i imaju prenos uživo protesta, ali kad kliknem javi da mi je ugašen internet :D
ok rekoh ajde blokiraju n1 sajt (sajt otvara ali uživo prenos ne) probam da zaguglam n1 uzivo i odem na zultv.com, neće da pusti ni tu (a ostali kanali na tom sajtu rade btw)
Uključim vpn i oba sajta puštaju N1, koja dakle ne rade sa mts ip adresom.
eh ...

mislim da nije do mts, ne blokira mts nista, nego N1. N1 ne dozovljava gledanje preko mts IP adrese

Ne znam kad je počeo MTS sa time, verovatno je dugo već tako, nisam imao potrebe do sada da gledam N1 uživo, probao na sajtu njihovom i imaju prenos uživo protesta, ali kad kliknem javi da mi je ugašen internet :D
ok rekoh ajde blokiraju n1 sajt (sajt otvara ali uživo prenos ne) probam da zaguglam n1 uzivo i odem na zultv.com, neće da pusti ni tu (a ostali kanali na tom sajtu rade btw)
Uključim vpn i oba sajta puštaju N1, koja dakle ne rade sa mts ip adresom.
eh ...
Gledam celo vece N1 uzivo prenos protesta bez problema, na tv-u preko youtube takodje prenos, nema problema. Imam optiku mts.

Izvinjavam se onda, stvarno nisam to probavao ranije, pretpostavio sam samo da mts to radi.
Sad kad sam pročitao da vam radi, probao ponovo i na n1 sajtu kada se proba da se pusti prenos, vrti onaj krug spiner i ništa se ne dešava, ono što nisam ranije probao je da probam više puta reload, što je uspelo sada nakon nekoliko puta, prvi put kad sam probao je izašla poruka , stilizovana, preko ekrana onog na kom je player, dakle slika neka je u pitanju, koja kaže da mi je ugašen internet, hteo sad baš da uslikam ali nije se sad to pojavljivalo.
Zultv isto proradio nakon par reloada, inače mi net odlično radi i odziv je fenomenalan, optika.
Browser je Safari, Macos, možda je nešto od toga u pitanju, mada ne verujem, nije ni važno više.
mislim da nije do mts, ne blokira mts nista, nego N1. N1 ne dozovljava gledanje preko mts IP adrese
Pomislio sam to ali nije, sem toga mislim da bi njima odgovaralo da korisnici mts-a gledaju, zato i daju na njihovom sajtu to, inače nemaju stalno uživo prenos nego sada samo.

Evo ga opet, mislim da je prošli put bila poruka da mi je baš internet ugašen, mada možda se varam i da je bila ova ipak, žurio sam bio da pustim samo da vidim.
Kako god bilo, neće ni sad, probao dosta puta reload i ista stvar, "Pokušajte ponovo" dugme pokušava da pokrene stream bez reloada stranice ali izbaci za sekund istu poruku.
Neće ni na telefonu, možda je Adguard, mislim da njega imam i na telefonu, na macbooku je aktivan, mada nemam drugih problema.
vpn i firefox i radi iz prve sve.
ip 178.221.x.x

Prilozi

• 003457.png
    003457.png
    515.3 KB · Pregleda: 58
  • 004231.png
    004231.png
    389.6 KB · Pregleda: 60
Ako dobijate ponude preko PM gde clanovi promovisu/nude usluge provajdera - prijavljujte.
Hvala

Evo da i ja iznesem moje iskustvo, pokušaću da budem što kraći, i dobijem odgovor i mišljenje od iskusnijih članova kako postupiti.
Živim u zgradi u kojoj je početkom godine MTS uveo optičku infrastrukturu, ali nije bilo nikakvih obaveštenja da li su počeli sa uvođenjem optike za stanare ili ne. Proverom na njihovoj web strani „Da li je optika došla do vas?“ izlazila mi je poruka „Za Vašu adresu je potrebna dodatna provera. Bićete kontaktirani od strane agenta nakon što podnesete zahtev.“
Pošto mi UO za Box-4 Plavi lite na VDSL-u ističe 14.08.2024. godine, otišao sam do njihove poslovnice dana 23.07. da bih proverio mogućnost prelaska na optiku i eventualno produženje UO. Dana 03.08., uz prethodni dogovor, došli su monteri, „prebacili me na optiku“ i doneli ugovor na potpis sa 6 meseci po 50% popusta na cenu paketa (datum ugovora je 02.08.) kao i Izjavu za odustanak od ugovora koji je zaključen van poslovnih prostorija koji mogu da podnesem u roku od 14 dana od dana njegovog zaključenja. Nova UO mi do današnjeg dana nije aktivirana (na Moj MTS nalogu mi i dalje stoji da ugovor ističe 14.08.2024. a i za mobilnu tarifu mi i dalje stoji Omorika 8 iako bi po ugovoru trebalo da bude Omorika 25).
Nakon svega navedenog, došao sam na ideju da podnesem Izjavu za odustanak od ugovora, možda već sutra i da sačekam do 15.08., da mi istekne UO, pa da tražim IDP broj i očekujem ponudu od 24x50%.
Da li je ovo moje razmišljanje realno?
Hvala svima unapred.

Nazad
Vrh Dno