U svakom računu treba proveriti svaku stavku. Po milioniti put... Nemojte da dopuštate ništa.
Mogu oni da Vas obaveste šta god hoće ali Vi niste potpisali sa njima ugovore za te nove pakete na koje ste prebačeni.
To je totalno neprihvatljiva odluka sa njihove strane i traži se raskid ugovora ili pridržavanje ugovorene cene. Ako ste uzeli uređaj, nemojte to da Vas brine, možete da zahtevate raskid i otplatu po postojećoj ugovorenoj dinamici.
Pristaju odmah na ostatak minimalne ugovorne obaveze po dodgovorenoj ceni, ali mora da se podnese prigovor na osnovu te njihove jednostrane odluke i nepostojanja pravnog dokumenta koji opravdava i potvrđuje tu novu cenu i sa Vaše strane. Posebno bez direktnog kontakta sa korisnikom i direktnog obaveštavanja korisnika. Da ne kažem i skoro sigurnog odbijanja predloga od strane korisnika

Potvrdan odgovor stiže u toku sledećeg dana na sms u mom slučaju (bar sam ja zahtevao za majčin i sestrin broj, postpaid paket omorika 3 po 1300 mesečno prebačeni na omorike 12. Bile su fizički prisutne ali volim da se malo objašnjavam sa njima).
I odgovori da je to politika kompanije ne opravdavaju njihovu lenjost, komplikovanost i bezobraznost. Lepa zamisao za njih, sve odjednom, ali ne ide tako u realno svetu. Moraće malo da rade i prebacuju pakete ali samo tada kada isteknu minimalne ugovorne obaveze.
Inače još čekam korigovani račun, naplata trećeg STB uređaja je po novom ugovoru koji sam produžio opravdana, ali cena od 300 dinara nije opravdana

Moj lični primer su pokušaji naplata prevremnog raskida pre dve godine za prelaz na optiku oko 60000 dinara, nekoliko puta neke fantomske aplikacije tipa balkan mysic koja je inače bila besplatna u mom paketu a nikada ni skinuta na telefon, prošli mesec oko 3000 neki opet prevremeni raskid kod dogovornog produženja minimalne ugovorne obaveze, sada dodatni STB.
Naravno da sam ih obavestio u kraćem mailu

da je u redu da sistem jednom pogreši, pa i još jednom ali da počinjem da njihovo ponašanje shvatam kao pokušaj prevare i da pri sledećoj neispravnosti kontaktiram advokata u vezi informacija za pokretanje tužbe za stalne pokušaje prevare. Nisam nerazuman, ne povlači mi se po sudovima, ali ne mogu baš sa svakom budalom da se zaj..... svaki mesec.