A ko bi ti dao iskreno 14 meseci za jedan dinar i posle da raskineš ugovor bez penala. Napraviće neku začkoljicu sitnim slovima.Nece, to samo ako raskida ugovor bez osnova. Sad ima osnov za prevremeni raskid ugovora bez penala.
Sami su krivi sto su podigli cene mimo ugovora. RATEL je tu za sve ostale "rasprave" sa MTSom.A ko bi ti dao iskreno 14 meseci za jedan dinar i posle da raskineš ugovor bez penala.
Ja dobijam da koristim komšijin net za džabe😃 A neki drugi će se istaliti sa komšijama i plaćati po pola😄Šta se dobija raskidom ugovora, kad imamo oligopol na delu, svi podižu cene i to vam je tako, jedino ko hoće da bude bez neta i ostalih usluga.
Svakako ti i oni dižu cene. Mik kod se dobija samo ako ti je preko telekomovog fiksnog adsl od nekog drugog provajdera . Kada raskidas telekom ne treba ti MIK. Da bi raskinuo moraš da podneseš zahtev da nisi saglasan sa novim cenovnikom i želiš raskid.Зна ли неко, ако се раскида уговор и враћа опрема, добија ли се МИК (мислим да не)? Или се раскине са Јединим нам провајдером па се онда пређе код других (Ориона или Беотела) али се чека Једини нам провајдер да "провери техничке услове" који вероватно, гле чуда, неће подржати исти проток као код Јединог? Има ли ко искуства са тим?
Хвала високо....
Preko 10e mesecno i nije bas malo povecanje (na vec povecane) cene za ono sta nude tj., za istu uslugu kao i pre 5 godina. 20Mb/s, bez HD kanala... pa jos plus sto se sve desava pod ugovornom obavezom. Danas MTS, sutra ce banka, EPS, gas.... kad osete da se moze to je toLjudi vidim da je sve ovde predaleko otišlo. Povećanje će biti 300dinara za one koji imaju pakete od 2022 godine, malo manje za one koji su potpisali početkom 2023. A oni koji imaju pakete od 2021 i starije zadesiiće veće povećanje zavisno od paketa ti crveni je nekad bio 4000 sad je 5500 ali to je kroz 4 godine povećanja.
Zlatni nije pogođen poskupljenjem, Da kažemo osnovni box 3 stariji od 2022 i box 4 stariji od 2022 dobija "najveće povećanje"
Netačno. Ugovor kod mojih potpisan u decembru 2022. godine i poskupljenje iznosi 1150 dinara ili 25% (box4 crveni)Ljudi vidim da je sve ovde predaleko otišlo. Povećanje će biti 300dinara za one koji imaju pakete od 2022 godine
Šta bi sa pričom ako otplaćuješ i telefon uz ugovornu obavezu? Doduše, ja nemam loša iskustva sa MTS-om. Prethodni ugovor sam produžio 2 meseca pre roka i oprostili su mi 2 rate za prethodni telefon. Doduše, nikad ne znaš kad će ti se pojaviti dobroćudni izvršitelji. MTS ništa ne potražuju kroz račune... Ne bih pravio problem ako je poskupljenje simbolično 200-300 dinara. Možda i zato što nemam kvalitetnu alternativu...Pošto je sad potpisao novu ugovornu obavezu sa novim najskupljim cenovnikom onda on ne ulazi u ovo poskupljenje i nema pravo na raskid bez penala.
Samo prosleđuje sa druge temeZnam, a da li moraju to da urade?
Čak i da su samo migracije u pitanju opet treba obaveštenje jer menjaju uslugu.
Pitanje je da li moraju svakog korisnika na računu da obaveste ili je dovoljno obaveštenje na sajtu
Tu je problem. Nismo isti. Meni je nekakav ripiter, ili kako prepotentni serviseri kažu centrala, u podrumu zgrade - skoro 100 megabita... Optiku, izgleda nikad neću dobiti. Ljudi koji imaju ove bedne brzine se s pravom ljute. Bilo koji boks s protokom od 10 Mb/s je uvreda u ovom milenijumu. 10 megabita spada u kategoriju osnovnih ljudskih prava, trebalo bi da se koristi uz nekakvu simboličnu taksu... bar u gradu. Znam slučajeve gde je na ADSL/VDSL-u i manje. Ne mo'š apdejtovati grebeni antivirus...I kad si korisnik Box4 crvenog na optici - nekako lakše padne jer dobijaš 200/100 umesto 100/20, a kad si na recimo raspadnutoj ADSL liniji - onda ostaješ na 5-10/1Mbps "za sve pare".
Kao sto rekoh u SMSu koji salju kao obavestenje o zaduzenju, pise. Verovatno su racuni stampani pre odluke, stici ce uz sledeci, ne briniNema ni reči o poskupljenju zato što na mala vrata to žele da proguraju pod plaštom migracija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari