Ne treba, samo se vidi u app osnovnog broja. Dodati broj dobija samo sms da je pridruzen, ne vidi koliko je potroseno.Jel treba da se pokaze neka informacija vezana za deljenje 100GB na mobilnom broju koji je kao drugi dodat?
U 4 box u 4 pokazuje taj drugi broj kao dodat za tu uslugu i pokazuje aktivirano 100GB za deljenje.
Cudno mi samo da na dodatom broju u mojmts app nista od toga ne pokazuje, samo net koji ima u tom paketu.
Kako onda taj korisnik zna kolko ima neta na raspolagnju?
Da ili si sarkastično duhovit ili postoji tako nešto i gde? Iskreno tražim varijantu za starog MTS Box 3 korisnika sa nekim benefiitom, kakvim takvimFina promocija za stare korisnike koji imaju samo fixni. Navodno za dugogodisnju vernost daju besplatno televiziju i internet besplatno na 24 meseca UO. Oni kazu box3 ali placa se samo fixni. Top ponuda dodje mu skoro 20 meseci po dinar. Sutra dolaze monteri da instaliraju internet i tv.
Pročitaj šta sad piše na Box4 stranici u onoj sekciji "Detaljne informacije" pa ćeš videti da sad stoji datum 31.10.2023. Kad su tu upisali novi datum nemam pojma, meni je tek 07.10, palo na pamet da pogledam (= dan pošto je brat već potpisao ugovor).To za 300GB vazilo do 30 Spt. vise ne vazi znam kad sam za to pitao 4 Okt. kad sam bio u poslovnici.
I brat je potpisao 06.10. Ja sam im poslao mail da pitam zbog čega nije aktivan bonus 300 GB.ja sam 06.10. potpisao neznam kad su promenili i da li ce nam uvaziti?
Jeste, i ovde je to bio problem i to rešenje. Iako su "korisno" na MojMTS izbacivali grešku "servis trenutno nije dostupan" kad se proba ubacivanje tog broja bacio sam u Chrome Developer Tools pogled na odgovor servera i tamo video nešto tipa "AddonMustBeDeactivated" pa sam na osnovu toga mogao i da pretpostavim da je problem u bonusu za prenos u MTS mrežu. Pa smo rešili to putem chat-a.Broj koji nisam mogao da ubacim u box za deljenje 100gb , navodno je dobio promociju dodatnih gb, reseno je tako sto je osoba pozvala cc i odrekla se tog benefita i posle je ubacen u box
To je ista promocija od letos, kada su davali 20meseci po din + 4 po punoj ceni (onoj iz PDF) za Box 3 na optici. Baš je promoter i nastupio sa tom računicom, kako bi me u proseku mesečno te 2 nove usluge i fiksni koštali samo nekoliko dinara više od pretplate za telefon.Iskreno skeptican sam dok ne vidim i ja ugovor da se placa samo fixni 659 mesecno.
Da ili si sarkastično duhovit ili postoji tako nešto i gde? Iskreno tražim varijantu za starog MTS Box 3 korisnika sa nekim benefiitom, kakvim takvim
Plain old telephone service."A šta je to POTS?"
Mislim da sa time hoće da počiste bakar gde mogu i prebace na optiku, i da veštački uvećaju broj korisnika interneta i TV-a u bilansima i statistikama.
Не разумем како само два месеца? Мени су понудили осам месеци за продужење бох 4 плави лите.Slican slucaj kao moj, nema previse opcija, a oni nista nece da ponude..2 meseca 50% popusta je za sad maksimalna ponuda. A ugovor istice sutra.
Plain old telephone service.
= klasičan fixni, fixni koji ne radi preko interneta. Taj preko neta Telekom zove "BBTF".
Ne znam, zvali su me jednom samo da mi jave da nema optike na mojoj lokaciji i da mi ponude 1+1 mesec sa 50% i to je to. Ja sam rekao da mi to ne odgovara i da vidim da ima boljih ponuda, ona je rekla nesto u fazonu to je ono sto mozemo da vam ponudimo, prijatno.Не разумем како само два месеца? Мени су понудили осам месеци за продужење бох 4 плави лите.
Koje druge provajdere imaš? SBB itd?Ne znam, zvali su me jednom samo da mi jave da nema optike na mojoj lokaciji i da mi ponude 1+1 mesec sa 50% i to je to. Ja sam rekao da mi to ne odgovara i da vidim da ima boljih ponuda, ona je rekla nesto u fazonu to je ono sto mozemo da vam ponudimo, prijatno.
Generalno sad citam ove postove, toliko su umrsili da vise ne mozes da rascivijas sta ko dobija i koji su uslovi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari