Naravno, ali prvo da platis free mesece promocije ako si imao , ako nisi imao, mozes.Ljudi, koliko vidim, s obzirom da je telekom izbacio Kitchen TV, Duck Tv i Deciju.tv, mi imamo pravo u roku od mesec dana da raskinemo ugovor bez penala. Dakle do 01.03.
Da li se neko raspitivao?
Uostalom, tako su oni vrbovali sve da predju iz Sbb-a kod njih bez penala, jer su ovi najavili ukidanje Prve tv i B92.
Ja im poslao template, samo izmenio ono što je trebalo, koji su slali za raskid sa SBB-om i odgovorili mi ovo:Ljudi, koliko vidim, s obzirom da je telekom izbacio Kitchen TV, Duck Tv i Deciju.tv, mi imamo pravo u roku od mesec dana da raskinemo ugovor bez penala. Dakle do 01.03.
Da li se neko raspitivao?
Uostalom, tako su oni vrbovali sve da predju iz Sbb-a kod njih bez penala, jer su ovi najavili ukidanje Prve tv i B92.
Poštovani, ovom prilikom Vas informišemo da smo pažljivo razmotrili Vaš prigovor, uzeli smo u obzir sve relevantne činjenice i uradili sve potrebne provere.
Na osnovu ugovora o korišćenju usluge mtsTV, Telekom Srbija a.d. zadržava pravo promene kanala koji sačinjavaju pakete televizijskih programa uz obavezu da Osnovni paket u svakom trenutku sadrži najmanje 40 TV kanala.
S obzirom da Telekom Srbija a.d. pruža uslugu u skladu sa ugovorenim uslovima obaveštavamo Vas da nismo u mogućnosti da prihvatimo Vaš prigovor.
Verujemo da smo razjasnili specifičnosti predmetnog prigovora. Svakako, u roku od 15 dana od dana prijema odgovora, a u cilju daljih ostvarivanja Vaših prava možete se obratiti Regulatornoj agenciji za elektronske komunikacije i poštanske usluge ili drugim telima za vansudsko rešavanje potrošačkih sporova, ili možete pokrenuti parnični postupak pred nadležnim sudom.
Molimo Vas da ne odgovarate na ovu poruku. Za sve dodatne informacije o našim uslugama na raspolaganju Vam je Kontakt centar 0800/100-100, mreža poslovnica i internet strana www.mts.rs
Vaš mts
Po tebi koristim 12 meseci free, i 13 mesec trazim raskid na njihovu stetu, mnogo to lepo zvuci.Не мораш платити ништа. Тако је било и када је сбб најавио избацивање анимал планет и сл канала пре пар год. Промене теби битну ставку у услузи и тиме те оштећују.
Operator je dužan da pretplatnika, najmanje mesec dana unapred, obavesti na pogodan način o nameri jednostrane izmene uslova ugovora, kao i pravu pretplatnika na raskid ugovora pre isteka perioda na koji je zaključen.
Pretplatnik ima pravo da, po prijemu obaveštenja iz stava 1. ovog člana, raskine ugovor bez obaveze plaćanja troškova u vezi sa raskidom, ako se najavljenim jednostranim izmenama bitno menjaju uslovi pod kojima je ugovor zaključen, na način koji nije na korist pretplatnika, a naročito u pogledu specifikacije usluga (sadržaj paketa) i uslova za korišćenje usluga u vezi sa ponuđenim promotivnim pogodnostima.
Agencija može propisati sadržaj obaveštenja iz ovog člana.
Да, баш тако. Сваки корисник има права на то ако се промени услуга коју користи и плаћа једнострано и без договора са другом страном. Схвати да су у питању уговори склопљени о коришћењу и плаћању услуга. Претпоставимо да имате хигијеничара у згради/кући са чијом фирмом имате уговор о плаћању услуга. После неког времена одлуче да не користе више средство за чишћење већ само обичну воду или користе друго средство које не чисти тако добро као претходно. Ко би наставио да им плаћа услуге а ко би прешао код другог? Промо период нуде провајдери а не траже корисници као услов коришћења услуге.Po tebi koristim 12 meseci free, i 13 mesec trazim raskid na njihovu stetu, mnogo to lepo zvuci.
Normalno. Kada promene detalje ugovora, a po zakonu su duzni da o tome obaveste mesec dana unapred, onda moze i da se raskine ugovor bez penala.Po tebi koristim 12 meseci free, i 13 mesec trazim raskid na njihovu stetu, mnogo to lepo zvuci.
Mene sramota da tako nešto uradim (a baš mi sad isteklo 12 meseci po dinar), čak i da može.. Kako mrzim što nisam malo normalniji čovek!Po tebi koristim 12 meseci free, i 13 mesec trazim raskid na njihovu stetu, mnogo to lepo zvuci.
Meni su nudili pre 10ak dana 12 meseci u pola cene box 2 +12 po punoj ili za box 3 12 po dinar a 12 po punoj ceni.Sta je trenutno najbolje sto nude od pomocija za box2-3 pakete? Za potpuno novog korisnika, optika. Hvala
Može. Njih nije sramota da nastave da ti naplaćuju za uslugu kao i do sada. Ako tebe jeste Telekom like this.Mene sramota da tako nešto uradim (a baš mi sad isteklo 12 meseci po dinar), čak i da može.. Kako mrzim što nisam malo normalniji čovek!
Je l koristiš oba daljinca (daljincem od stb-a, na max, a podešavaš daljincem od tv-a)?Ja drzim ton na 100% na stb-u, na tv-u podesavam koliko mi treba, lepo se cuje.
Mislim da oni jako dobro znaju koji god sužanj da im se javiNisam siguran koliko su oni prilježni u analizi svakog zahteva u smislu da proveravaju dostupnost infrastrukture drugih provajdera na adresi pre razmatranja nekog benefit programa. Ja bih pokušao na blef sa IDP zahtevom.
Koristim samo daljinas od MTS-a. Stb ton na 100%, zvucnike na tv-u podesavam na zeljeni ton.Je l koristiš oba daljinca (daljincem od stb-a, na max, a podešavaš daljincem od tv-a)?
Moji koriste samo daljinac od mts-a i onda je problem što oni rade kontra, jer daljinac od tv-a ne koriste već je na njemu podešeno na nekih 80% vol,
a sa ovim od stb-a regulišu jačinu. Ali nisam zadovoljan, jer ćale hoće samo sa par klikova -/+ da reguliše jačinu tona, a to je stvarno užas rešenje.
Mislim da oni jako dobro znaju koji god sužanj da im se javi
Al' će se neko usrećiti kad mu uvale taj tvoj budženi...Neko je pitao ranije da li moraju da se vrate svi kablovi, pa da napišem šta je meni "prošlo". ONT mi stoji u jednoj kutiji koja je prilično mala, pa da bih uspeo da ga strpam u nju, morao sam da odsečem stope. Vratio sam im takav ruter, rekao da mi je pukao kada je ispao (a lepo se vidi linija od sečenja), oni kažu ma nema problema, opušteno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari