Peca objavio konkurs za radnike, pa da se naplatiš sa tvojim znanjem...Neću više i neću za svaku glupost koja zaheva 10s na google ja svakom sve da sažvaćem. Slabo me plaćate, štrajkujem.
Apsolutno bolja sa ovim novijim, trazi da ti zamene ako zele.Imam ovaj STB, dobijen je kada smo zaključili ugovor za box - https://ocdn.eu/pulscms-transforms/...Dk5NzQ5ZmFlZTE0OGRkMzkwOGI2Zi5qcGVnkZMCzQUUAA
Da li je slika bolja preko ovog? https://mts.rs/Picture/79536/jpeg/Poster-640x360.jpg?ts=2020-12-16T11:55:50
Da tražim zamenu ako jeste.
Samo ima jedna kvaka. Extender za 1 dinar dobijaju samo noviji korisnici box3 i box4 paketa net 50/250, ali ne i korisnici koji imaju potpisan ugovor pre povećanja brzina, tipa net 50/200Čemu služi ta sprava?
Videh da daju za dinar uz box 4 i jel može u poslovnici da se uzme kao i extender?
***, nije bilo na daljinu, bili u poslovnici u Zr, dakle potpisali ugovor na licu mesta.Samo trazi da te tast i tasta ovlaste kod notara sto hitnije da mozes u mts-u da pregovaras u njihovo ime i kazi da to sto su uradili da podleze krivicnom delu. Samo odes sa specijalnom punomoci koju svaki notar ce da overi kazes da su oni matori i da ti koji su dosli su ih nabzinu ispreskakali i dali im ugovor na potpisivanje, a kako se radi o ugovoru na daljinu imas pravo u roku 14 dana da odkazes sve. Sve i jedan ugovor koji nije potpisan u poslovnici se vodi kao ugovor na daljinu.
Kad je na daljinu da, ali oni su bili u poslovnici.@Čika_Kure
Imaš pravo na raskid do nekih 14 dana čini mi se. Sve se to može ispraviti bez notara, efektiva i trećih strana.
Ima veze, bar tako zakon kaze.Mislim da nema veze da li je online ili ne. Ćale isto greškom kod kuće potpisao za tv paket i fkisni preko supernove i čekirano greškom bio i internet paket. Kada sam video posle par dana, zvao ih, izmenili ugovor i to je to.
Pa on ga ne raskida već menja sadržaj paketa jer je greškom uvaljen mobilni.Jedno je izmenuti ugovor a drugo je raskinuti.
Ako je van poslovnice, to je na daljinu.Tzv obligaciono pravo,
Pa on ga ne raskida već menja sadržaj paketa jer je greškom uvaljen mobilni.
@aki28
Nisu ni moji tražili raskid ugovora i nije bilo na daljinu, jedino ako se i ta praksa smatra za "ugoovr na daljinu". Čovek sa ugovorom došao u stan i u kojem bila čekirana televizija fiksni i net20. Ćale to nije ni gledao jer je usmeno rekao koje hoće usluge, međutim u ugovoru pisalo drugačije, da li greškom ili ne, ne znam. Uglavnom zvao sam i tražio poništenje starog i došli agenti supernove (to je bio period kada je supernova kupila lokalne provajdere), sa novim ugovorom. Posle par meseci stigne optika u zgradu i pređemo kod mts-a na optiku (box2) sa promo ponudom, dok nisku skoro ponudili box3 po ceni box2 na dve godine, pa je i to odrađeno.
Opet ti, kazem ti NE VAZI sorry al kad moram da se derem at ti ces opet, valjda i u poslovnici vazi, zato dizem ruke, ja ti kazem kako pise u zakonu a ti ćeraj druze kako ti volja, nemam snage vise a bilo je sve iz najbolje namere.Ali valjda i u poslovnici važi 14 dana za reklamaciju? Ko i za sve, svuda.
Brt, zezas me ili sta, covece mesas izmenu i raskid UO, a sad stvarno ne idem dalje, prepustam te nekom ko ima celicne zivce, meni ih klinci pojedose, ne moras i ti sad🤔😁Znači ako potpišem u poslovnici, izađem, vidim da sam se zeznuo, previd, greška, vratim se unutra i nemam osnova da izmenim UO?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari