- Učlanjen(a)
- 04.06.2012
- Poena
- 199
To nestaje cim se proda Telekomsamo da drze ovaj paket 50/2 po ceni od 1899din. ili da bude neki mega box 3 po ceni sadasnjeg box-a 3 bice ekstra
To nestaje cim se proda TelekomIli se nakaci dovoljno ljudi da link ne moze da tera
![]()
Koliko vidim iz one slike gde se vozi bicikl ,to je gusto naseljeno mesto,ide kuca za kucom i u neposrednoj blizini visespratnica.Nije pustahija:smash:
Ljudi dao sam vam link gde se detaljno vidi plan i program Telekoma Srbija izgradnje i implementacije mini IPAN-ova po Srbiji,koliko ja vidim medju svim onim mestima koja su tamo predvidjena i nabrojana su vecinom veliki i manji gradovi!Tako da svi mi koji smo u malim mestima,VDSL2 cemo videti samo na reklami Telekoma na TV-u!
http://prezi.com/cgwqqykqnmkw/izgradnja-i-implementacija-mini-ipan-ova/
Jel na cenu megabox paketa treba dodati aktivaciju 3g na mobilnom i identifikaciju poziva to beše nije uključeno?
samo ne znam jel mora da se potrosi ovih 300min ka svim mrezama, pa onda imas 300min u mrezi, to mi nije jasno
Ugradis eksternu antenu,stavis malo produznog kabla i postavis antenu na metalni ormaric ili vec gde ti je zgodno.To sve kosta oko 1000-1500 dinara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari