Šta je novo?

MTS bonus kredit

MagicMaster

Čuven
Učlanjen(a)
12.05.2007
Poena
510
Pre par dana stigne mojoj ženi na neki njen prepaid da uplati 100 i dobiće 500 za korišćenje u mreži.

Ja uzeo neki moj prepaid od pre, i čvaknem *108# kad ono piše "Imate 100000 bonus kredit"

Probam da cimnem neki 065 broj, ali mi i dalje skida sa "glavnog" kredita.

O čemu se radi?

Korisnici koji dugo ne uplaćuju kredit dobijaju ponudu sa bonusom. A ovo za kod nemam pojma.

Fora 1. Ja nisam uplaćivao kod mene za taj bonus. Žena uplatila 100 za 500 na njenom broju, a ja iz zezanja pogledao moj, i imam šta da vidim.

Fora 2. Ja još imam besplatnih poruka od prošlog-pretprošlog leta , kada davali ono za 200 din 1200 poruka sa neograničenim rokom, sećate da se dizala buka posle kada hteli da ih ukinu. Imam oh još oko 500 od 2400 koliko sam tada kupiio. Džaba dali 100 000 kada mi još prvo skidaju te stare.
A žena od te proocije ima još oko 1900, pa vi vidite koliko ona kuca poruke. Ima za narednih 10 godina.

A da kreneš da naplaćuješ SMS reklamiranje? :d

*100#
more
promocije

pa vidite sta je :)

99 dinara ... neograniceno sms-a u narenidh 7 dana ( naravno u mrezi)

te promocije u mrezi su najveca glupost... posebno ako ste vipovac ili telenorovac...

^sve zavisi koliko koristis telefon, meni je isto 49din a nekima je i 299din za tu istu promociju, sve zavisi koliko trosis kredita

Ne verujem! I na reklami na Tv-u je 49 din... svim mojim drugarima takodje.
Ne verujem da su takvi lopovi, a ja ne trosim ponu uopste ( tako da bi trebalo barem 99 ako ne 299 :d )

Meni u promociji piše 49 din. :)

A možda parni brojevi dobijaju za 99, a neparni za 49 din. :d

Pa to je politika MTSa, koji troše malo, da ih ne namuče, a koji troše mnogo, a, oni imaju, ko ih hebe, njima ćemo 199 .....

Pa ne mogu da verujem... Koja pijaca...

Mora da i to ide po nekim "segmentima" koje su odredili.

Imam utisak da lupetaju ponude kako stignu.
Drugu koji je SMS manijak stigla ponuda 49din 7 dana a on trosi oko 800-900 din mesecno.
Meni koji trosim 200-300 SMS-a stigla ponuda 99din 7 dana.

Oboica slabo ili u opste ne koristimo pozive.

I gde je sada logika za ponude????

Dalje,

Otac mog druga ne šalje ni 1 sms mesečno a dobio 99din,
drug šalje non stop, a ima 49din...

Nešto definitivno nije u redu.

Pa kažem ja... parni i neparni brojevi. :d

A možda to određuju prema odnosu između kredita potrošenog na telefoniranje i na SMS-ove? :trust:

Pa kažem ja... parni i neparni brojevi. :d

A možda to određuju prema odnosu između kredita potrošenog na telefoniranje i na SMS-ove? :trust:

I meni je palo na pamet ali opet prvi primer je u kome ljudi troše samo SMS.
Tako da ima sistem neku grešku.

Nazad
Vrh Dno