Šta je novo?

MTS blokira eksterne sajtove

malonefrankie

Poštovan
Učlanjen(a)
12.10.2016
Poena
52
Pozdrav ljudi,

Bas kao sto je to VIP pre otprilike godinu dana uradio, tako je i MTS poceo da blokira pojedine eksterne sajtove.
Juce pokusam da se logujem na Bet365.com da odigram tiket i ladno mi ne dozvoljava kad sam na MTS internetu sa SIM kartic. Prebacim se na SBB wifi i radi normalno.
Doslo je vreme da ce se svi (osim SBB) ujediniti i da ce nam blokirati strani sadrzaj tipa reddita, sajtova za kupovinu, stranih vesti i da ce nastati apsolutna kontrola internet sadrzaja.
Nije mala stvar, pisite ako znate za jos neki sajt.

Mts net na kompu ne blokira sajt ali preko mobilnog neta blokira. Ne kladim se pa me ne zanima tematika ali sam protiv blokade.Screenshot_2021-02-08-08-34-03-143_com.android.chrome.jpgScreenshot_2021-02-08-08-34-03-143_com.android.chrome.jpg

• Like
Reagovanja: tcp
VPN jedino. Takav je zakon. Mada nisam siguran da li smeju da blokiraju, pošto pristup sajtu nije isto što i klađenje. U suštini, trebalo bi takvi sajtovi da zabrane registraciju i uplate/isplate našim državljanima. Možda ja idem tamo samo da pratim rezutlate i čitam sportske vesti

Ništa od toga da sajtovi tipa bet365 zabrane klađenje našim državljanima. Ali i ovo sa blokiranjem je van svake pameti. Pa što kažeš, ne ide svako da se kladi, neko samo prati sport i sl.

Od pre par meseci na mts-u blokiran je i www.betexplorer.com. To je sajt za kladionicarsku satistiku. Da li ima normalnih u tom Mts-u i zašto to rade? Kakav je osnov za blokiranje ovog sajte?

Toliko buke oko nečega što se lagano rešava TOR Browser-om. Korisnici Brave-a imaju integrisan TOR.

Nazad
Vrh Dno