Šta je novo?

[MTS] - APN, gprsinternet?

zorancd

Slavan
Učlanjen(a)
09.12.2008
Poena
305
Sta raditi ako vam se desi da preko APN gprs internet desi isto sto i meni a to je da ne otvara facebook, zatim, neke torrent-e ....
Resenje nije stalno da se zALIM , vec da li neko zna resenje...
Naime, konekcija mobilnim preko kompa... Ima li neko neko resenje za sve ovo ?

ako si na 064 probaj APN: 3gnet

gprsinternet se nikad nije ni spominjao na sajtu, bar ja ne mogu da se setim. Nekad sa gprswap ništa nije radilo sem wap-a, a gprsinternet je otvarao kompletan net, mesendžere, web, mail. Ako sad na gprswap radi sve, još bojle. :)

Danas nešto nije radio net kako treba, tj. vrlo polovično.

Kako će propasti 200 MB

Mt:s = raspad mreža.

Na pripejd broju sam pristao na onu akciju za 150 din i dobio sam 500 MB i 1.500 din kredita za razgovor u mreži.

Od poslepodneva 30.12. ne mogu nikako da se nakačim na njihov internet, a sutra mi ističe akcija i propada 200 MB jer iste ne mogu potrošiti :mad:!

Kačio sam se na net preko gprsinternet, al' više ne može nikako tj. i dalje dobijem poruku o uspostavljenoj mobilnoj vezi za prenos podataka i menjaju mi se E/3G/H, ali nema šanse da se prenese ni jedan podatak. Sa APN gprswap uopšte ne može ni da se uspostavi veza za prenos podataka :wall:.

Meni radi super, vuče oko 2mbit.

Meni već dva dana gprsinternet pravi probleme. Konektuje se, ali ne skine ništa od podataka. Gprswap radi odlično. Radi li nekom trenutno gprsinternet?

Meni već dva dana gprsinternet pravi probleme. Konektuje se, ali ne skine ništa od podataka.
Isti slučaj (što sam otkucao) :crash:.
Gprswap radi odlično. Radi li nekom trenutno gprsinternet?
Meni ni grpswap ne radi, a telefon (LG GT540 Optimus) je kupljen kod njih :mad:.

Mada ni jednom kolegi isto nije radilo (Huaweii 8110 kupljen kod njih) sa njegovom SIM karticom, a sa nekoliko drugih jeste. Ja mu rek'o da ode u poslovnicu i ispostavilo se da je SIM kartica bila falična te je dobio novu i sad radi bez problema.

Možda i moja pripejd kartica nije u redu :trust:.

Gprswap mi radi odlično, dok gprsinternet već više od dva dana ne radi.

Meni oba rade bez problema, kao i uvek, osim kad odem u neki podrum :smash:

Da javim da je proradio i gprsinternet!

Dosta mi je jedan koji normalno radi, ne trebaju mi dva :)

Da ne otvaram novu temu, postavicu pitanje ovde. Kupio sam htc Wildfire proslog meseca i jos uvek nisam uspeo da podesim mms parametre. Jednosavno sta god da sam probao nije uspevalo. Net sam podesio, ali mi gprswap ne radi, vec iskljucivo gprsinternet. Ono sto me interesuje je da li se mms iskljucivo salje preko wap-a, posto u polju MMSC: http://mms.mts064.telekom.rs/mms/wapenc na kraju stoji wapenc. Ako je tako, onda mi je jasno zasto nece da radi, posto mi ni sam gprswap ne radi. Da li mozda postoji mogucnost da se mms prima preko neta kao klasicno skidanje podataka? Imam paket sa uracunatim internet saobracajem, pa mi to ne bi bio problem, samo ako postoji mogucnost da ga nekako nateram da proradi.

Nazad
Vrh Dno