Šta je novo?

mt:s forum

Retardi brishu poruke koje govore o loshim iskustvima sa njima...

Onda stvarno ne znam koja je svrha tog foruma??? Da na njemu odgovaraju retardima kako da provere stanje i kako da pozovu sa mobilnog???...:wall::wall::wall:

Pa sta drugo ljudi mogu da kazu sem da im se :cuss:? :)
Ko i ne bi kad ga onako *****u za MIX tarifu.

Ti mora da si neki mod tamo :)

Nisam, ali me nerviraju takvi komentari, meni su pomogli i ako sam ih prethodno ocrnio, a on siri gluposti !!!

Nisi u pravu, na tom podforumu sam od samog pocetka, do sad nijedna tema nije obrisana, niti post.
Nemoj da siris lazi !!!:mad:

Cudo da si na mt:s forumu od samog pocetka a na ovom forumu si registrovan prakticno pre 15min sa samo dve poruke i to u ovom threadu! :S:

Ipak cu verovati clanu koji je ovde od 2001 a ne tebi i predlozicu moderatorima da clanovi koji su ovde manje od 1 dan ne mogu ucestvovati u ovakvim diskusijama.

Poslednja izmena:
Ma bole me brige, ja vam rekoh kako stoje stvari tamo.Ni nemam nameru da diskutujem nego da demantujem doticnog mr.

p.s pozivas se na clana iz 2001. sa 200 postova :banana:

Pa 200 je 50 puta vise od 4 :) A ti si bas zeleo da demantujes coveka, pa si resio da prodjes proceduru registrovanja na bench samo da bi otkucao demant :) Malo smesno zar ne? :)

Ajde opusteno, pa nije forum da se gleda samo nego da se pise i diskutuje. Kada bi bilo pravilo da za bilo kakvu akciju na forumu moras da imas odredjeni broj postova, ja ne vidim nacin da se dodje do tih postova jer ne smes nigde da postujes?; ili bi se postovi kupovali :)

Poslednja izmena:
Naravno, zato i imamo ogranicenje u sekciji oglasi da mora da se ima 6 meseci staza i >100 poruka kako bi se oterale sve budale koji se samo registruju da uvale nesto...

Ni ja nisam za sad primetio da se bilo sta brise, cak sam u nekim postovima bio bas bezobrazno kritican ali me nisu brisali.

BTW Svaka cast za forume.

Nisi u pravu, na tom podforumu sam od samog pocetka, do sad nijedna tema nije obrisana, niti post.
Nemoj da siris lazi !!!:mad:

Obrisan je moj post u kome je pisalo da prenosenje minuta nije bila nikakva promocija nego deo paketa, i to je bilo objavljeno na tv, na sajtu, i u korisnichkom servisu...

Ajde sad idi brishi poruke, mozda je neko napisao da je telekom gej...

Obrisan je moj post u kome je pisalo da prenosenje minuta nije bila nikakva promocija nego deo paketa, i to je bilo objavljeno na tv, na sajtu, i u korisnichkom servisu...

Ajde sad idi brishi poruke, mozda je neko napisao da je telekom gej...

Apsolutno ti verujem da govoris istinu jer sam siguran da ne bi dozvolili da im to pises na forumu.
Pozdrav

Čudna sličnost između m:ts foruma i SBB foruma (mislim po pitanju brisanja postova i banovanja neistomišljenika) :D

Sredi mi mesto moderatora od tebe nema vajde, suvishe si pristrasan LOL

Ne znam po cemu sam pristrasan? :) Trudim se da budem realan koliko god je to moguce.
No to nije tema ovog thread-a, drzimo se MTS-a i njihovog "foruma".

Poslednja izmena:
Otvoricju ja novi tread za tu namenu... ;)

Korisnik sam mt:s-a od, retzimo kraja 2004, nisam prezadovoljan, nisam ni ogorchen. U poslednje vreme mi se chesto "odsheta signal", sem toga nemam vetjih zamerki.

A shto se foruma tiche.. neshto i nisam zainteresovan za isti..

Korisnik sam mt:s-a od, retzimo kraja 2004, nisam prezadovoljan, nisam ni ogorchen. U poslednje vreme mi se chesto "odsheta signal", sem toga nemam vetjih zamerki.

A shto se foruma tiche.. neshto i nisam zainteresovan za isti..

A gde pise da je tema ovog thread-a: "utisci mt:s korisnika?" :)

Drzite se teme

E koliko mi je drago sto su uveli forum,taman da mogu da im napisem sve sto mi padne na pamet a ranije me mrzelo da cekam ko volina da dobijem vezu sa operaterom i da pritom drugi procitaju i ne prave iste greske.Ko zna mozda se u nekoj dalekoj buducnosti poprave,citaj medju redovima,kad bude konkurencije :D:D:D

forum je blagorecheno katastrofa i apsolutno ne sluzhi nichemu. da li da pishem razloge ili da potroshite eventualno 15-20min i da se prosto samo - iznervirate. ponasanje "chlanova" koji nemaju titulu modova ili admina me dovela do toga da prokunem [proklinjem i dunno :] momenat kada sam uopshte i kliknuo na link sa strane br1 ovog topika.

kako ih samo nije sramota ?!

Poslednja izmena:
Koliko kod su nas *****ali, opet je najpovoljnija za 100-150 min. mesečno.

Nisam rekao da nije ali ocito su skontali da im je to finansijski neisplativo pa je preko noci od standardne tarife to postala promocija.

Problem je poverenje: telekom sutra moze da kaze da pretplata nije 500din nego 10000din i da je do sada bila promocija, to su isto uradili sa 'prethodnom' promocijom u mix tarifi i ljudima koji potpisali ugovor na 24meseca i ispali magarci zbog poverenja u telekom. :mad::mad::mad:

Ja sam razmisljao da uzmem 3G karticu za laptop i 1GB paket ali sta ako se sutra tarifira svakih zapocetih 10MB (iako se prenese samo 5KB), oni su jednostavno govnava firma koja ne ume da drzi svoju rec ljudima koji su potpisali ugovor na 2 godine! :rtfm:

Poslednja izmena:
Vrh Dno