Šta je novo?

mt:s club

DukeofSerbia

Slavan
Učlanjen(a)
13.05.2007
Poena
390
Како се постаје члан mt:s club-а?

На постпејду сам :).

pa ja mislim da automatski postajes clan cim predjes na post paid, trebao bi da dobijes onu karticu sa kojom imas popust na nekim mestima, i onaj casopis gde imas sve detaljno objasnjeno

mt:s club članske kartice se ne štampaju do daljnjeg, kao ni časopis. Ali bez obzira na to, skupljaš poene(videćeš na računu), pa kad dobiješ mt:s club karticu moćićeš i da ih iskoristiš.

Poslednja izmena:
Da, casopis ne izlazi vec neko vreme ali dobijes uz racun brosuricu sa spiskom poklona i mesta gde imas popust. :)

BTW, jel neko zamenio poene za djindjuve? :D

Ja sam uzeo skoro, logitech wireless misha za komp. Bas je super

Ja sam hteo da menjam za one besplatne min. al fora s njima ti je tek od sledeceg meseca vaze. Shit

realno treba da budes jako dugo korisnik postpaid-a na MTS-u da bi se uzelo nesto iole pristojno,nisam stigao u poslednje vreme da pratim a i ne salju vise onaj casopis ali znam da kada sam poslednji put nesto preracunavao da uzmem bilo je potrebno cekati dooooosta meseci da se sakupe poeni.Jedino mozda da se uzme kao poklon za rastanak......:)

Ja uzeh pre par meseci neki dvd player za matorce. Šljaka. Sad cu web kameru...

A jel to odes kod njih pa vidis sta ima, il samo sto ima iz one ponude sto dodje uz racun?

Imash na sajtu ponudu, naruchish telefonom i stigne ti poshtom posle sto hiljada godina.

Thanks! :wave:

Фала

Хвала свима на одговорима.

На крају ми није ни требао попуст на месту на којем сам планирао да купим нешто. А за поклоне - још мало ми недостаје бодова за један предмет :p.

Porucio sam Blueberry 5.1 SWM50 pre meseca dana,pre neki dan zvao kazu rok za isporuku je 60 dana,i da ih ocekujem do kraja juna! lol :p

Vrh Dno