Floyd je napisao(la):koji dvd-rezaci ga podrzavaju,nisam jos video u specifikacijama podrsku za isti
Lemilica je napisao(la):Dobro, a kako formiram Mt rainer disk? taj deo mi je nejasan.. nisam video da ga Nero pominje, sem na onoj stranici gde pise da ga podrzava.
OptiPlex je napisao(la):Koliko sam upucen nijedan. A i sta ce im ?
Ali se desi da taj drajver ne radiBad MF je napisao(la):a drajver se nalazi na svakom Mt.R. formatiranom cdrw tako da ni to nije problem.
jddipqd je napisao(la):Ali se desi da taj drajver ne radi![]()
U tom slucaju moze da se skine sa Ahead-ovog sajta programcic EasyWrite Reader i da se resi problem ili sto Ivica rece da se instalira InCDjddipqd je napisao(la):Ali se desi da taj drajver ne radi![]()
Bad MF je napisao(la):Jeste, easywrite reader celih 500kb![]()
Taj drajver koji ne radi JESTE EasyWrite Reader.Crni je napisao(la):U tom slucaju moze da se skine sa Ahead-ovog sajta programcic EasyWrite Reader i da se resi problem ili sto Ivica rece da se instalira InCD![]()
Teac-u CD532E ni InCD ne može da pomogne. On ne može čak ni da pročita kako valja tu traku gde se nalazi EasyWrite... tj pročita TOC, ali je sadržaj fajlova đubre.ivica je napisao(la):E onda incd pa da ne razmishlja!!!
Pa to je standardna boljka UDF-a i Mt.R-a, ali ako hoces da imas veliku disketu moras da platis tu cenu. Ako se cesto radi backup sitnijih fajlova (reda do nekoliko MB) bolja je varijanta da se koristi Mt.R ili UDF jer svaka sesija povlaci za sobom dodatni gubitak, a ako su u pitanju veci fajlovi onda je bolje to raditi "klasicno"...SCOUT je napisao(la):Na mom liteon-u to okej tadi...ali licno mislim da to ne treba nikom...
Cak mislim da kad formatiras CD oduzima sa njega 100 - 200 Mb...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari