@marcusnbg Prvo proveri datum i vreme na kompu, onda uradi ovako. Deinstaliraj msn pa u run kucaj regedit i klikni ctrl+F. Upisi windows live messenger pa enter. Kad nadje stavku vezanu za msn desni klik pa delete, zatim klikni F3 pa kad nadje msn delete, pa opet F3 i tako sve dok ne obrises sve sto je vezano za msn u registryju. Onda restartuj racunar pa ponovo instaliraj verziju 8.5, nemoj da instaliras 2009 zato sto je pun bagova.
Hvala na predlozima ali..
Vreme je tacno a pokusao sam i sva moguca resenja vezana za ovu sifru.Sto se
tiche registrija problem nije sa njim jer je u pitanju sveza instalacija windowsa a u
pitanju je portable verzija msn 8.5.Medjutim posto nije radio instalirao sam 7.5 na komp pa ni on nece da radi.Ne radi ni Pidgin.Rade msn 4.7 koji dolazi uz xp kao i amsn.Testirao sam i portabilne verzije i instalirane verzije na laptopu i tamo sve radi.Ovo sam uradio da proverim da nije nesto do ptt-a i adsl-a ali posto sve radi na laptopu onda nije u tome problem.
E sada.do cega sam ja dosao.Najzanimljivije u citavoj prici:
Iskljucim adsl i prikacim se preko dial up-a.Msn se uloguje,pidgin se uloguje,i svi ostali se uloguju.Iskljucim dial up i prikacim adsl i kada pokusam uspem da se ulogujem iako malopre nije htelo.
Znachi preko
dial up-a radi a preko
adsla nece sve dok se
prvo ne povezem preko
dialup-a.Isto tako ne mogu da pristupim hotmail-u kao i yahoo mail-u.Doduse kada izbrisem cookije i private data u internet exploreru mogu na yahoo ali nema sanse na hotmail.
Kada idem na repair koji mi msn ponudi kaze da je problem sa hosts file-ovima ali i to sam preglledao,nije do toga.
Tako da,jos mi ostaje par stvari.Moram da odradim reinstalaciju IE-a i da pokusam da nadjem neke servise koji se pale uz dial up koji su mozda iskljuceni ali cisto sumnjam da je do toga.Moram da pokusam nesto da iscackam u security podesavanjima kao i podesavanjima mrezne kartice..
Tako da slobodno sve sto vam padne na pamet kazite.Ponestaje mi ideja a polako me izludjuje i ako ne resim uskoro ima da ga :smash::smash:
Hvala i poz:wave: