Šta je novo?

MSN

DKphoto

Slavan
Učlanjen(a)
26.06.2008
Poena
319
Ima li neko neki program koji resava cuveni problem 80048820?
Nema sta nisam probao i ono sa internet eksplorerom i .dll da kucam u run.......nista nepomaze!!!
PS. Imam vistu SP1 i poslednju verziju MSn mes.

:wave:

Iko...da jel mozda problem sto imam mts 3g internet ili nesto tome slicno?

Neznam sta je problem 80048820 ali znam da imam drugara koji ima 3G MTS internet i ne moze da se uloguje na MSN nikako. Znam da je probava svasta ali nije uspeo. Sada da li je do MTS-a ili neceg drugog nisam siguran.Inace ima Acer laptop i WINXP SP2.

Poslednja izmena:
DKPhoto,mozda ima bug u MSN-u.Ja sam skinuo aMSNPortable,klon MSN mesendzera,i radi posao,da ga ne ureknem,cak i malo bolje nego MSN koji sam imao u Windows-u.Probaj taj

Takodje imam problem sa MSN-om na Visti SP1, instalrana poslednja verzija MSN-a i nikako ne mogu da se ulogujem.

Hvala drugar, bas sam bio lenj. Inace datum mi je bio podesen na 2010 :wall:

Nema na cemu🙂
Kakvih god problema imas sa mnsom,samo prekucaj gresku i baci je u gugl(gomila ljudi ima problema😀)i pomagano im je😉
e sad,mora malo da se probije lenjost,al vredi:smoke:

Poslednja izmena:
Moj problem je pod istom sifrom kao i u prvom postu medjutim sta se desava.Pokusao sam sa svim mogucim predlozenim resenjima i msn live 8.5 ne moze da se uloguje nikako.Isto se desava i kada je u pitanju pidgin dok sa druge strane msn,koji dolazi uz xp 4.7(mislim) verzija se uloguje bez problema kao i amsn.Najzanimljivije u citavoj prici je to sto sam,kada sam vec postao ocajan jer sam isprobao skoro sve,palo mi na pamet da uradim sledece.Imam dialup modem kao backup.Napravim konekciju,povezem se na net a adsl iskljucim.Poskusam da se ulogujem kad ono hoce.Jos zanimljivije iskljucim dialup i upalim adsl pokusam da se konektujem,hoce.Bez ikakvih problema.Da li nekome pada na pamet zasto se ovo desava i sta bi moglo da ga blokira na adslu a da na dialup-u radi a posle radi i na adslu?

Poz

Poslednja izmena:
@marcusnbg Prvo proveri datum i vreme na kompu, onda uradi ovako. Deinstaliraj msn pa u run kucaj regedit i klikni ctrl+F. Upisi windows live messenger pa enter. Kad nadje stavku vezanu za msn desni klik pa delete, zatim klikni F3 pa kad nadje msn delete, pa opet F3 i tako sve dok ne obrises sve sto je vezano za msn u registryju. Onda restartuj racunar pa ponovo instaliraj verziju 8.5, nemoj da instaliras 2009 zato sto je pun bagova.

Poslednja izmena:
@marcusnbg Prvo proveri datum i vreme na kompu, onda uradi ovako. Deinstaliraj msn pa u run kucaj regedit i klikni ctrl+F. Upisi windows live messenger pa enter. Kad nadje stavku vezanu za msn desni klik pa delete, zatim klikni F3 pa kad nadje msn delete, pa opet F3 i tako sve dok ne obrises sve sto je vezano za msn u registryju. Onda restartuj racunar pa ponovo instaliraj verziju 8.5, nemoj da instaliras 2009 zato sto je pun bagova.

Hvala na predlozima ali..
Vreme je tacno a pokusao sam i sva moguca resenja vezana za ovu sifru.Sto se
tiche registrija problem nije sa njim jer je u pitanju sveza instalacija windowsa a u
pitanju je portable verzija msn 8.5.Medjutim posto nije radio instalirao sam 7.5 na komp pa ni on nece da radi.Ne radi ni Pidgin.Rade msn 4.7 koji dolazi uz xp kao i amsn.Testirao sam i portabilne verzije i instalirane verzije na laptopu i tamo sve radi.Ovo sam uradio da proverim da nije nesto do ptt-a i adsl-a ali posto sve radi na laptopu onda nije u tome problem.

E sada.do cega sam ja dosao.Najzanimljivije u citavoj prici:
Iskljucim adsl i prikacim se preko dial up-a.Msn se uloguje,pidgin se uloguje,i svi ostali se uloguju.Iskljucim dial up i prikacim adsl i kada pokusam uspem da se ulogujem iako malopre nije htelo.
Znachi preko dial up-a radi a preko adsla nece sve dok se prvo ne povezem preko dialup-a.Isto tako ne mogu da pristupim hotmail-u kao i yahoo mail-u.Doduse kada izbrisem cookije i private data u internet exploreru mogu na yahoo ali nema sanse na hotmail.

Kada idem na repair koji mi msn ponudi kaze da je problem sa hosts file-ovima ali i to sam preglledao,nije do toga.

Tako da,jos mi ostaje par stvari.Moram da odradim reinstalaciju IE-a i da pokusam da nadjem neke servise koji se pale uz dial up koji su mozda iskljuceni ali cisto sumnjam da je do toga.Moram da pokusam nesto da iscackam u security podesavanjima kao i podesavanjima mrezne kartice..

Tako da slobodno sve sto vam padne na pamet kazite.Ponestaje mi ideja a polako me izludjuje i ako ne resim uskoro ima da ga :smash::smash:

Hvala i poz:wave:

Verovatno je do MTU-a na ADSLu. Koji ti je provajder i koji modem/ruter imaš?

Verovatno je do MTU-a na ADSLu. Koji ti je provajder i koji modem/ruter imaš?

Pokusao sam i sa tim..
Ptt,sagem f@st 1201,MTU 1400
i dalje tipujem na ie6,samo nisam stigao da ga reinstaliram ili da instalitam novi..

Poz

Instalirao sam i IE7 i kao rezultat toga : nece.I dalje ne mogu da se ulogujem i dalje ne mogu da pristupim hotmail-u doduse yahoo mail radi,tako da je ipak napredak..
Ako se neko seti necega samo nastavite..

Poz

Nazad
Vrh Dno