Da iskoristim temu, zna li neko kako da iskljucim pop-up prozor MSN Today koji se pojavljuje nakon Sign-Up-a?
Da iskoristim temu, zna li neko kako da iskljucim pop-up prozor MSN Today koji se pojavljuje nakon Sign-Up-a?
imas ikonicu telefona u gorenjem delu proozra (slusalica telefonska)
klikni na nju i izaberi call computer
Drugi prihvati i onda pricate
nista prostije
odes na Tools-Options-General- i tu odcekiras opciju : Show Windows Live Today after signing in to Messener...
To je nesto problem do vas.Imam Windows Live Messenger,ali kad hoću da pričam sa PC-a na PC neće,a snimanje glasa pa slanje drugoj osobi sa kojom četujem hoće.Pokušavao sam da pričam,ali on samo zvoni,a kad se sagovornik javi ništa se ne čuje i samo se prekine kontakt.A mogu da nastavim tipkam i dalje,ali pričanje neće..,
Baš tako se i meni dešava kad me pozove zvoni i kad se javim odmah prekine,ali kad ga ja pozovem samo mi zvoni i ništa se ne dešava.Nisam skoro probao,ali mislim da je tako.Inače,veza je i moja i onog sa druge strane dobra.Imam druga koji koristi još Dail-up i nema problema sa tim,tako da ne verujem da je do brzine.
da mozda taj sa kim pokusavas da razgovaras ima neku stariju verziju MSN-a, pa se tu krije neka nekompatibilnost.
I ja više volim Google Talk,jer sve do sad što sam probao sa njim radi bez problema,a verujemKoristite GoogleTalk, radi i na dial-up
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari