Šta je novo?

Msn

NorthGate

Čuven
Učlanjen(a)
01.01.2004
Poena
805
Kako mogu da namestim da mogu da pričam preko MSN-a?
Da li se to negde posebno podešava?
Opcija da snimim nešto pa da pošaljem radi,ali da pričam sa PC-a na PC ne mogu,zašto?
Preko Google Talka sve radi ok,ali MSN neće.:wall:

Predpostavljam da mislis na podesavanja MSN Messengera.
Prvo moras da imas tzv. .Net passport. Nista vise od obicnog accounta koji se sastoji iz jednog e-maila i passworda. Mozes ga otvoriti na ovom linku. Klikni na sign-up, sve ce ti se samo kasti 😀.
.
Skini najnoviju verziju MSN Messengera, unesi svoje podatke i skupljaj kontakte, nista vise 🙂.
Mozes koristiti neku od zamena, Trillian (Basic ili Pro verzija) ili besplatni aMSN.

Covek pita za talk, znaci za voice komunikaciju, a ne kako da kreira MSN Passport...

Pa u trillianu i ima voice ... ja sam prestao da koristim msn klijent jos pre godinu-dve ... ne secam se kada tacno ... trillian pro je daleko bolji, +imas pluginove za icq, irc etc

imas ikonicu telefona u gorenjem delu proozra (slusalica telefonska)
klikni na nju i izaberi call computer
Drugi prihvati i onda pricate
nista prostije

Auu, izvinjavam se, ja sam potpuno pogresno protumacio pitanje 🙁 :wall:
Sorry...

Da iskoristim temu, zna li neko kako da iskljucim pop-up prozor MSN Today koji se pojavljuje nakon Sign-Up-a?

na x u gorem desnom uglu 🙂

Lepo se instalira A-patch i pogase sva ***** koja ne želiš 😉

Poslednja izmena od urednika:
Da iskoristim temu, zna li neko kako da iskljucim pop-up prozor MSN Today koji se pojavljuje nakon Sign-Up-a?

odes na Tools-Options-General- i tu odcekiras opciju : Show Windows Live Today after signing in to Messener...

imas ikonicu telefona u gorenjem delu proozra (slusalica telefonska)
klikni na nju i izaberi call computer
Drugi prihvati i onda pricate
nista prostije

Imam Windows Live Messenger,ali kad hoću da pričam sa PC-a na PC neće,a snimanje glasa pa slanje drugoj osobi sa kojom četujem hoće.Pokušavao sam da pričam,ali on samo zvoni,a kad se sagovornik javi ništa se ne čuje i samo se prekine kontakt.A mogu da nastavim tipkam i dalje,ali pričanje neće..,

Poslednja izmena:
Imam Windows Live Messenger,ali kad hoću da pričam sa PC-a na PC neće,a snimanje glasa pa slanje drugoj osobi sa kojom četujem hoće.Pokušavao sam da pričam,ali on samo zvoni,a kad se sagovornik javi ništa se ne čuje i samo se prekine kontakt.A mogu da nastavim tipkam i dalje,ali pričanje neće..,
To je nesto problem do vas.
Ja sam tako pricao x puta bez problema

Ne znam u čemu je fora,ali snimanje glasa može,a da pričam ne može...
A preko Google Talk-a sve radi kako treba:crash:

Koristim MSN Voice,evo,vetj duzhe od godinu dana,bez problema...
E,sad,mozhe da bude problem do konekcije,uglavnom,neko moje iskustvo,sve ispod 256kbps je jedva podnoshljivo...
magic21,pokushaj,shto se i meni deshava..recimo,kontakt pozove tebe,pishe ono "connecting","connected",i onda se prekine..onda pokushaj ti da pozovesh njega..meni tako radi sa nekim ko ima loshiju konekciju..

Baš tako se i meni dešava kad me pozove zvoni i kad se javim odmah prekine,ali kad ga ja pozovem samo mi zvoni i ništa se ne dešava.Nisam skoro probao,ali mislim da je tako.Inače,veza je i moja i onog sa druge strane dobra.Imam druga koji koristi još Dail-up i nema problema sa tim,tako da ne verujem da je do brzine.

Koristite GoogleTalk, radi i na dial-up

Baš tako se i meni dešava kad me pozove zvoni i kad se javim odmah prekine,ali kad ga ja pozovem samo mi zvoni i ništa se ne dešava.Nisam skoro probao,ali mislim da je tako.Inače,veza je i moja i onog sa druge strane dobra.Imam druga koji koristi još Dail-up i nema problema sa tim,tako da ne verujem da je do brzine.

da mozda taj sa kim pokusavas da razgovaras ima neku stariju verziju MSN-a, pa se tu krije neka nekompatibilnost.

da mozda taj sa kim pokusavas da razgovaras ima neku stariju verziju MSN-a, pa se tu krije neka nekompatibilnost.

Ne znam koju verziju koristi,ali može da priča,a ne verujem da sad svi imaju iste verzije.

cini mi se da mora da bude minimalno verzija 7.

proveri, sto ne probate sa najnovijim 8-cama?

Poslednja izmena:
Evo je 8-ica...

Poslednja izmena:
Koristite GoogleTalk, radi i na dial-up
I ja više volim Google Talk,jer sve do sad što sam probao sa njim radi bez problema,a verujem
da kad ga završe da će biti bolji od većine,ako ne i najboji.

Nazad
Vrh Dno