Šta je novo?

MSN & Skype u jednom

Gandor

Slavan
Učlanjen(a)
18.04.2007
Poena
304
Negde sam nacuo da postoi program koj objedinjuje ova dva programa (i jos po neki), da li neko zna da mi kaze koji je to program (ako uposte postoi nesto tako) i gde bi mogao da ga preuzmem.

Unapred hvala svima.

Poslednja izmena:
Negde sam nacuo da postoi program koj objedinjuje ova dva programa (i jos po neki), da li neko zna da mi kaze koji je to program (ako uposte postoi nesto tako) i gde bi mogao da ga preuzmem.

Unapred hvala svima.

Trillian. Idi na http://www.ceruleanstudios.com/. Tamo mozes skinuti free verziju i videti o cemu se uopste radi. Nikad ga nisam koristio ali navode da moze icq, msn. yahoo itd.

lepo covek pita skype. trillian ne podrzava skype. a ja ne znam koji uopste podrzava. znam za mobilne klijente kao im+ i fring. desktop mi nije poznat da postoji.

Poslednja izmena:
Ne, za sada ne postoji koliko znam (a ubedjen sam da ne postoji) u ovom trnutku :)
Zbog cega ?
Pa, mislim da niko jos nije uklavirio skype-ov protokol, tako da neces naci ni u jednom multi-messengeru skype.
Sme li da se zna sto neces da koristis skype-ov program ?
Meni je bas cool :)

Poslednja izmena:
Skype nije dostupan u third-party messenger programima zato sto skype protokol nije open source.

Mada, ni MSN nije bas 100% open source, pa ga ima u svim third party IM-ovima...

Vrh Dno