Šta je novo?

MSN Problem

immortal

Cenjen
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poena
154
E cao drugari....:wave: imam jedan veliki problem i ne znam kako se pojavio! Reinstalirao sam Windows XP i sada imam Windows 7...skinuo sam MSN i kada sam hteo da se ulogujem izbacio mi je da trenutno ne mogu da koristim MSN i da pokusam kasnije :crash: i posle 2 dana smaranja sa ti istim problemom odlucio sam da odem na websajt Windows live-a da vidm sta mi je sa acc-om i kad sam kliknuo na Sing In izbacio mi je

Your account has been blocked

Unusual activity was detected on your account. Please contact Windows Live customer care. :wall::wall::wall::wall:

sta se tu desilo meni stvarno nije jasno :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Verovatno ti je account bio korišćen za spamovanje.

Morao si na vreme da mislis o AVu i linkovima na koje si ti,ili neko iz tvoje contact liste,kliktao..tipa,pogledaj ko te je sve blokirao na msn-u i sl.Posle toga,sa tvojim account-om je mogao da radi sve sto mu je bilo potrebno..

ja imam slican problem, izbacuje poruku da trenutno ne mogu da koristim msn jer je usluga privremeno nedostupna, evo vec dve nedelje mi ne radi.
kod greske. 800706be imam verziju 14.0.8089.726

To nije isto :)
Instaliraj neki drugi program sa msn protokolom tipa pidgin pa probaj

Probaj da uradis uninstall i ocisti repove u reg. bazi,pa probaj ponovo,ako se prizis bas na msn.To sto ti prijavljuje je kao da im je server nedostupan,to se desava,ali ne na tako dug period.

problem je i sto ne mogu da ga deinstaliram, zapmassanger i remove massanger ne pomazu, ne rade. zap "krasira" pri pokretanju.

Ubij u sistemu Add/Remove Windows Components staru verziju i sve sto ti ne treba vezano za msn scenu(mada to nema veze sa pricaom,ali cisto da se otreses bespotrebnih stvari),pa se spusti u safe mode i probaj da ga ubijes odatle.

gde bese to da nadjem, mada imam instaliranu najnoviju verziju skinutu sa sajta.

samo da napomenem da se normalno kacim na msn server pomocu drugih programa digsbi na kompu i na mobilnom imam jedan program IM+ ili tako nesto. samo msn ka kompu ne radi.

Pa naravno. To je problem do msn aplikacije ne do accaunta

Nazad
Vrh Dno