Šta je novo?

MSN problem

crystal

Slavan
Učlanjen(a)
06.11.2007
Poena
309
Prilikom pokusaja da instaliram messenger 7.5, dobijam error message da je isti nemoguce instalirati, jer u sistemu postoji vec instalirana novija verzija.
Pretrazio sam Control Panel/ Add Remove Programs, medjutim Windows live messengera nema. U C:/Progam files/ takodje nema nista o njemu. Pretrazio sam i u search, ali nema.
Pretpostavljam da u sistemu negde postoji deo ili delovi novije verzije msn-a koja mi ne dozvoljava da instaliram stariju, pa me zanima kako da resim ovaj problem.

;):):p

crystal,skini programcic aMSN Portable,neces se pokajati,isti je kao i MSN 7.5,samo mnogo stabilniji u radu,i sto je najbolje,free je i portable,tako da mozes da ga nosis na USB-u

crystal,skini programcic aMSN Portable,neces se pokajati,isti je kao i MSN 7.5,samo mnogo stabilniji u radu,i sto je najbolje,free je i portable,tako da mozes da ga nosis na USB-u

Jel radi na Win 7 ?? Poshto imam problema sa obichnim MSN-om...

Pablo,pa pazi,posto je portable aMSN,trebao bi da radi,vidi na sajtu portableapps za tu podrsku,ali verujem da bi trebao da podrzava sedmicu windows

Ako se ne varam, aMSN podržava samo MSN protokol. Bolja varijanta je koristiti neki multiprotokol program (Pidgin ili Miranda, npr).

vidim da ima vise od 10 podforuma u vezi msns problems...:D
Ljudi, kako resite da se msn ne updejtuje stalno. znachi, instaliram msn, posle nedelju dana, dve, nemogu da se uloguje ako ne uradim updejt.
bas glupo..ali slag na tortu, da on ne skida samo nove fajlove, nego kompletan soft...
koristio sam mirandu i koristim pidgin, mada sam navikao na msn ali me iznervira svaki put kada nesto sl desi...

^
Windovs Live Messenger 2009 v14.0.8089.726 je aktuelan jos od avgusta koliko ja znam, od tad nije bilo nikakvih update-a. Ne znam sta ti skidas.

probleme sa messendzerom resava vrlo efektno kako neko vec rece zap messenger .. :) znaci konflikte starijih offline installer-a i update verzija .. .

meni se desava nesto cudno, naime dok sam koristio msn 7,5 sve je picilo ko po loju, odkako sam se zeznuo i skinuo msn live web cam mi stalno zamrzne sliku ali glas ide normalno ... imali ko iskustva sa ovim cudom ???

Ja sam imao problem sa logovanjem i ako ga resim posle 3 dana ponovo... pa sam presao na pidgin i sve je besprekorno jedino je problem sto nema podrsku za cam

Ja sam imao problem sa logovanjem i ako ga resim posle 3 dana ponovo... pa sam presao na pidgin i sve je besprekorno jedino je problem sto nema podrsku za cam

ja sam ponovo presao na msns, jer nisam mogao poslati nijednu sliku sa pdgina, kada to msn uradio za 3sec...

Nije bas pitanje za ovde al ajde da pitam.Jel ima neki program koji podrzava msn,kao i msn grupe i fb chat a takodje da mogu da se salju slike na msn.Ja sad koristim Digsby al on ne podrzava msn grupe i ne mogu slike nikako da saljem prijateljima koji imaju msn,pa mi sad stoje i msn i digsby(zbog fb chata).

Nazad
Vrh Dno