Šta je novo?

MSN problem

• Začetnik teme Začetnik teme iMilan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

iMilan

Slavan
Učlanjen(a)
02.05.2006
Poena
375
Ovako ima jedan problem koji me jako nervira,kada znaci formatiram particiju C: i instaliram MSN onda mogu da igram igrice,i imam jos puno opcija ali cim instaliram neke programe i jos nesto meni se izgubi sve to i sad ne mogu da igram igrice.Evo pre neki dan sam formatirao C: i instalirao windows i tad sam imao games i ostale opcije,i kad sam krenuo neke programe da instaliram opet se izbrisalo.A instalirao sam winamp,ICQ,operu i skype,inace ovo mi se desavalo i na MSN i sad na Live messenger,u cemu je fora

Ne znam u čemu je trik,ali ni ja ne mogu da igram igrice i ako postoji ta opcija,a ima tu jedna opcija za koju ne znam čemu služi.Ova pored ove sa igricama mi nije jasna

Poslednja izmena:
evo vam hint: nema veze sa instalacijama ,)

napomena: isto vazi i za opcije {online store, music, radio, video i leptirica} u windows media playeru

edit: za magica- ne znam cemu sluzi, ali zadrzi misa na njoj 2-3 s pa ce ti se pojaviti oblacic u kom pise sta je.

Prilozi

• hint no2.webp
    hint no2.webp
    48.2 KB · Pregleda: 66
Poslednja izmena:
e hvala ti Nenad Vranjanac sad radi,a ja uvek promenim to i stavim Serbian(Latin) i dole stavim SCG.Ali sad me nervira da mi dole sat pise 2:08 PM

pa ako te nervira ti zvrljni permanentnim markerom donji desni ugao...:-devil-:

SVE to moze da se podesi. na gonjoj slici pored "english" ima dugme "customize".
klikom na njega dobijas meni u okviru koga mozes podesiti measurement na metricki sistem, currency na dinare, a u zadnjem tabu su ti podesavanja za format vremena i datuma... i sve ostalo sto hoces. tako ces imati english language a svi fomati ce biti kao na srpskom.

a to gore inace nisi ni morao da menjas, vec samo ono dole (uokvireno) je dovoljno.

ja drzim engleski samo zbog nase (pametne) zamene tacke i zapete za decimal point, koja mi posle pravi probleme u office-u.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno