Šta je novo?

Msn problem-windows live messenger

markosvaba

Slavan
Učlanjen(a)
10.07.2008
Poena
320
E ovako kako sam skinuo novu verziju 2011 imam problem. Instalirao i radi jedno 2-3 h i pukne program, ja ga opet startujem pa onda pukne posle 30 minuta. i tako u krug. Zbog toga sam reinstalirao sistem i opet!
Msn se tako ponasa i na crack i na org verziji! I na svezoj instalaciji!

OS: Windows 7 pro (org verzija) sa poslednjim update-om
Hvala

Update-uj Windows pre nego sto instaliras msn... ja ga koristim bez ikakvih problema.

Poslednja izmena:
Kada sam instalirao taj 2011 juce kod devojke na laptopu, sva slova su kao "vibrirala" i bila su krzava. Nisam nikako uspeo da resim taj problem, pa sam vratio na 2009. Nesto nisu najbolje tu odradili. Na svom lapu sam ga instalirao nesvesno sa update-om pre neki dan, nisam ga ni isprobao. Na kompu necu ni da ga instaliram (Hide update) jer mi se uopste ne dopada izgled a FB i ostale servise ne koristim.

meni radi sasvim ok 2011 na win7,vama je tu nesto registar pobrljavio ili nesto....

Meni novi MSN sasvim dobro radi,cak sta vishe,svidja mi se novi dizajn :D Lepo odradjenoo

aj da ne otvaram novu temu,da pitam ovde:jel može neko da mi kaže u čemu je fora kad mi neko pošalje link u konverzaciji ne mogu da kliknem na taj link pa da me automatski prebaci na tu stranicu na netu nego moram da kopiram pa past u browseru

Nisam siguran za WLM ali uglobalu tako nešto se podešavu u bezbednosnim opcijama

kako koja verzija WLM izadje sve gori i gori. Naime kod mene se problem javlja,ako hocu da mi bude ikonica u system tray (kao na XP recimo),tj promeni se compatibility mode na vistu sp2. E onda krecu problemi,online sam,a ne vidim se,tj kao da sam offline,pucanje programa,lagovanje,ili ne mogu da zovem....Video call,uopste nemam te "dugmice",izgasim upalim,sve ok,onda opet..... Za neke kontakte sam appear offline,namestim da budem "dostupan" tim nekim kontkaktim,nakon restarta sistema,opet ista stvar..... Pa onda jede dosta memorije...itd itd btw,sistem bez virusa itd Pa onda integracija sa ***** fejsbukom....

Vrh Dno