Šta je novo?

MSN problem (nema ga u starim temama)

Villy_Da_Man

Slavan
Učlanjen(a)
28.02.2005
Poena
390
Dakle, kada god instaliram sytem sve je ok. Instaliram sve programe koji su mi potrebni, muziku slusam preko media player-a, dakle nema winampa (jer MSN nece da prikaze pesme koje se slusaju na winampu), a i WMP, po meni ima bolji zvuk, ali kroz neko vreme MSN nece da mi prikaze sta slusam. "Show what I'm listening to"?! Da li neko zna kako da resim ovaj problem, tj kako da nateram MSN da mi prikazuje sta slusam. sminker sam, sta cu ..... :d

p0z

Ljudi nisam sminker zezam se :) Sta da radim?

Dakle, kada god instaliram sytem sve je ok. Instaliram sve programe koji su mi potrebni, muziku slusam preko media player-a, dakle nema winampa (jer MSN nece da prikaze pesme koje se slusaju na winampu), a i WMP, po meni ima bolji zvuk, ali kroz neko vreme MSN nece da mi prikaze sta slusam. "Show what I'm listening to"?! Da li neko zna kako da resim ovaj problem, tj kako da nateram MSN da mi prikazuje sta slusam. sminker sam, sta cu ..... :d

p0z

trebao bi da imas instaliran (ili enable-ovan) plugin u WMP-u...ovako nesto:

a sto se tice winampa, i on ima tu mogucnost, ali ti je takodje potreban plugin ;)
(jedan od nacina je da instaliras a-patch za messenger i potvrdis polje za winamp)

:wave:

Poslednja izmena:
Evo ti plugin za Winamp :wave:

Prilozi

• MSN.rar
    45.9 KB · Pregleda: 48
Resio sam problem hvala Northwood i Colt ;)

Poslednja izmena:
Vrh Dno