Šta je novo?

MSN Messenger - Problem

• Začetnik teme Začetnik teme [vG]
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

[vG]

Slavan
Učlanjen(a)
20.03.2006
Poena
301
Dakle, problem je sledeci : Do prije par dana sam imao MSN 7.0. Onda mi je dunulo u glavu da instaliram 7.5 (koji mi ***** bi da to radim ..), ali sam skontao da on ne radi po Win2000 operativnim sistemom. Nakon toga ('ebes budalu) sam nasao ne bas najoficijelniju verziju MSN-a 7.5 koja radi pod win2000. Tad picvajz otpoceo .. Sve na prvu radi kako treba, medjutim mene niko nije mogao da pm-uje sve dok ja sa svoje strane ne otvorim prozor za razgovor. Naravno to mi i nije bas odgovaralo te sam ja odlucio da obrisem to 'napredno' smece sa racunara i vratim se svojoj staroj, oprobanoj ljubavi - v7.0. Medjutim, problem tu nije ni izbliza rijesen .. simptomi su i dalje prisutni. Ni 7.0 vise ne radi kako treba.

Ima li iko ideje kako da rijesim ovaj problem?

Hvala unaprijed 🙂

Elem, citajuci malo forum vidjeo sam da neko pominje aMSN .. pa sam ga i ja probao. Situacija ostaje nepromjenjena.

Poslednja izmena:
probaj (makar privremeno ako neces za stalno) Gaim, mirandu, trillian ili slicne progy-je koji imaju podrsku za MSN.
Inace to sto su ti kontakti tu, nema veze sa tim, jer se oni cuvaju nanjihovom serveru... 😉

xex obrisao si ovo za kontakte 🙂

Poslednja izmena:
Obrisao sam zato sto sam to skontao i sam .. 🙂 Mozak mi je na rezervi ovih dana .. 🙂

Koristim Trillian trenutno .. i to radi 🙂

Hvala u svakom slucaju.

Ok, ***** - ni Trillian ne radi.

Ajde ljudi pomozite, placam kilom cokolade i brdom kikirikija 🙂

Nevjerovatno .. sad sve radi. Izgleda da je ipak bilo do 'njih'

Nazad
Vrh Dno