Šta je novo?

MSN i emotikoni

MegaSkot

Nenadmašan
Učlanjen(a)
04.12.2003
Poena
2,125
Zna neko u kom folderu se cuvaju emotikoni MSN messengera?
Hoću da napravim backup, vreme je za reinstalaciju Win-a a imam lepu kolekciju dotičnih:D

trazio i nisam uspeo da pronadjem.....

kakav smor ti MSN smilesi....

C:\Documents and Settings\(tvoje ime)\Application Data \Microsoft \MSN Messenger\(jedan od foldera sa brojevima)\CustomEmoticons

emotikonsi su .dat i mozes ih otvoriti sa recimo windows picture and fax viewer

To Gavrooooo :banana:

@gavra

ovo je super...

nego, da li znas kako da ubacim odjednom 10,20,30 komada? da ne moram jedan po jedan?

e ovo mi je trebalo......svaka cast za info

@gavra

ovo je super...

nego, da li znas kako da ubacim odjednom 10,20,30 komada? da ne moram jedan po jedan?

Ima na netu da se nadju gotovi paketi sa gomilom emotikonsa,winksa i ostalih *******cija za msn samo treba biti pazljiv da ne uleti neki spyware.Ja koristim msn plus live i sweetim i nema problema.Lako se nalaze uz pomoc google-a;)

Poslednja izmena:
nisi ti mene najbolje razumeo...

ja sam hteo da pronadjem nacin da iskopiram smilese koje imam skinute kao gif-ov(imam ih bar 500) da ih ubacim u msn....od jednom.

Tu bi mogao biti problem zato sto svaki gif ima chortcut koji mu ti dodeljujes kad ga ubacuješ u NSN, dal moze automatski, nadam se, al... ;)

pa znam da mora, a mozda neko ima gomilu smilesa pa samo posalje C:\Documents and Settings\(tvoje ime)\Application Data \Microsoft \MSN Messenger\(jedan od foldera sa brojevima)\CustomEmoticons.... :)

mozda je to neko resenje...

e sada sam probao da iskopiram smilese sa kompa na poslu, na kucni i nije uspelo...

one moje sto sam imao, svi su nestali....

ne znam sta se desilo?

Da ne bih otvrao novu temu, postavicu pitanje ovde :)
Ne mogu da vidim display picture drugih ljudi, a isto tako oni ne mogu da vide moju sliku :wall: . Da li neko zna u cemu je problem i da li to mozda ima neke veze sa firewallom, u pitanju je Zone Alarm Pro

Ja imam ZA i nemam tih problema, mada za svaki slučaj proveri da nisi stavio kakve restrikcije za MSNm pod program control->programsu ZA... Koju imaš verziju MSNa? Moja prijateljica ima neku (pra)staru verziju pod bog-te-pita-kojim-linux-om na jednom španskom institutu, te nikako ne mogu da vidim samo njen display picture...

Trenutno imam Live, pre toga sam koristio i 7.5 verziju i isto se desavalo.
A i oni sa kojima chatujem imaju ili Live ili 7.5 tako da verovatno nije do njih.
Ako neko zna sta je u pitanju, neka mi sto pre odgovori jer me ovo izludjuje :wall:
Pozdrav

nisi ti mene najbolje razumeo...

ja sam hteo da pronadjem nacin da iskopiram smilese koje imam skinute kao gif-ov(imam ih bar 500) da ih ubacim u msn....od jednom.

copy paste ne pomaze nego skini sa neta MSN Backup,program je free i sa njim moze da se radi backup i restore svega sto imas u mesindzeru:wave:

@ colt....

probaj ovako.... Tools-Options-Personal- ispod imena imas opciju My Display- e tu treba da cekiras opciju - Show My Display Picture and allow other to see it....

to bi trebalo da bude to :)

@ colt....

probaj ovako.... Tools-Options-Personal- ispod imena imas opciju My Display- e tu treba da cekiras opciju - Show My Display Picture and allow other to see it....

to bi trebalo da bude to :)

Pa nisam toliki pocetnik :), dosta kombinacija u samom programu sam probao ali ne pomaze
Kada iskljucim ZA Pro, normalno radi i kontakti mi vide sliku i ja vidim njihovu. Da li postoji nacin da mi on ostane upaljen a da mi MSN radi normalno, mozda preko omogucavanja nekih portova ili expert pravila?
Ako neko zna, neka odgovori sto pre! Poz

Imam jedno pitanje.....radim seminarski i prezentaciju koja se tice emotikona....da li neko od vas zna kako da emotikone u prezentaciji "odrzim u zivotu" tj. da mi ne izgube animaciju u prezentaciji? Jako mi je vazno i hitno.... :( Hvala unapred!

kako da emotikone u prezentaciji "odrzim u zivotu" tj. da mi ne izgube animaciju u prezentaciji?

1) Odaberi Insert
2) zatim Picture
3) Selektuj gif gde ti se nalazi npr. na deskotpu
4) Iz padajućeg menija (za format) odaberi Graphics Interchange Format
5) Ovoim ti je emotikon ubačen u PowerPoint da bi video animaciju odaberi F5 na tastaturi odnosno Slide Show (samo tako vidiš animaciju u ostalim slučajevima je statična

I to je to, problem rešencheers

Vrh Dno