Šta je novo?

MSN history pitanje

_/Neo\_

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
720
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i7 8900k
Matična ploča
MSI Z370 SLI+
RAM
2x8GB DDR4 3200MHz gSkill TridentZ
GPU
Sapphire RX580
Storage
Samsung 970EVO (500gb) + WD750 2tb
Zvuk
Sound Blaster Audigy FX
PSU
Corsair RM650i
Kućište
Cooler Master 690 1st gen
Monitor
Dell U2422H + HL P24 G5
Miš & tastatura
Logiteck Wave (K350) + MX Master 2s
Laptop
Dell Inspiron 15
Mobilni telefon
Nokia 7.2 + Motorola Edge 40 Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
Imam sledeće pitanje.
Zbog prodaje računara koristio sam bratov računar (i dalje ga koristim) na koji sam instalirao MSN.
Interesuje me da li nekako mogu da spojim history fajlove (ove nove sa onim starim), tj da ih samo namestim.
U pitanju su xml fajlovi koje mogu da otvorim u notepadu i iskopiram samo novo, ali ne znam šta da kopiram. Tj da li samo da iskopiram delove u kojima su poruke ili moram i podešavanja od gore?
Nekome će ovo zvučati smešno, ali imam par ljudi sa kojima volim da imam ceo history pošto ima stvari koje mi uvek zatrebaju.

ne spajaj ih sa notepad-om, vec sa Word-om. i vishe nikakvih problema i prepreki ne bi trebalo da ima. uz napomenu da kada otvarash fajl, word ce te promptovati u kakvom obliku da ih otvorish, i imash button - Messagelog.xsl koji trebash da kiknesh, i nakon toga, da paste-ujesh ostatak podataka.

note - ne znam da li ce ti word dozvoliti da otvorish kopiran Xml file, (data only ce da otvori, a messagelog mozda nece) ako ti ne dozvoli, javi ovde.

Poslednja izmena:
ok, to ću sve raditi ili večeras ili sutra, pa javljam kako je prošlo

hmmm, šta je to?

podržava samo 6 i 7, a ja sam na 8.5 i Plus...videću ovo za konvertovanje...

ne kapiram kako u wordu da ubacim?
tj sada mi je problem taj što sam dodatno kuckao sa mog kompa i sad moram to sve da ubacujem negde između i da popunjavam šupljine 🙁
još nisam probao ovaj program, sad ću da ga skinem pa da vidim šta može on da uradi...

Nazad
Vrh Dno