_/Neo\_
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.01.2002
- Poena
- 720
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i7 8900k
- Matična ploča
- MSI Z370 SLI+
- RAM
- 2x8GB DDR4 3200MHz gSkill TridentZ
- GPU
- Sapphire RX580
- Storage
- Samsung 970EVO (500gb) + WD750 2tb
- Zvuk
- Sound Blaster Audigy FX
- PSU
- Corsair RM650i
- Kućište
- Cooler Master 690 1st gen
- Monitor
- Dell U2422H + HL P24 G5
- Miš & tastatura
- Logiteck Wave (K350) + MX Master 2s
- Laptop
- Dell Inspiron 15
- Mobilni telefon
- Nokia 7.2 + Motorola Edge 40 Pro
- Pristup internetu
- ADSL
Imam sledeće pitanje.
Zbog prodaje računara koristio sam bratov računar (i dalje ga koristim) na koji sam instalirao MSN.
Interesuje me da li nekako mogu da spojim history fajlove (ove nove sa onim starim), tj da ih samo namestim.
U pitanju su xml fajlovi koje mogu da otvorim u notepadu i iskopiram samo novo, ali ne znam šta da kopiram. Tj da li samo da iskopiram delove u kojima su poruke ili moram i podešavanja od gore?
Nekome će ovo zvučati smešno, ali imam par ljudi sa kojima volim da imam ceo history pošto ima stvari koje mi uvek zatrebaju.
Zbog prodaje računara koristio sam bratov računar (i dalje ga koristim) na koji sam instalirao MSN.
Interesuje me da li nekako mogu da spojim history fajlove (ove nove sa onim starim), tj da ih samo namestim.
U pitanju su xml fajlovi koje mogu da otvorim u notepadu i iskopiram samo novo, ali ne znam šta da kopiram. Tj da li samo da iskopiram delove u kojima su poruke ili moram i podešavanja od gore?
Nekome će ovo zvučati smešno, ali imam par ljudi sa kojima volim da imam ceo history pošto ima stvari koje mi uvek zatrebaju.