Šta je novo?

MSN 4.7, problem

Gidra85

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
650
Imam problem da se posle nekih 2-5 minuta nepisanja nekome, sam MSN signout-uje. Ne znam zasto to radi. Ima li neko ideju?

POZ :wave:

nadam se da si mislio na msn 7.0
http://messenger.msn.com/
btw. procackaj malo po podesavanjima, mora da ima neka opcija tipa disconnect when idle

A ako si mislio na messenger 4.7, onda predji na najnoviju verziju.

Mislio sam na 4.7 verziju, evo i slike.

Prilozi

• msn.webp
    msn.webp
    13.9 KB · Pregleda: 99
Evo sada upravo skidam najnoviji MSN pa cemo videti sta ce biti.

Instalirao sam 7.0, ali ostao mi je i dalje i 4.7. Kako da obrisem staru verziju?

to nije msn vec WINDOWS MESSENGER
Pise, ***a
Sve vreme ne znas sta ti ustvari treba

Pa ja sam i mislio na Windows messenger, evo sada sam stavio 7.0 verziju i ne signout-uje se sam. 😉
Hvala svima na pomoci. 🙂

ali si napisao MSN 4.7, problem
i to sto si sad instalirao je MSN messenger a ne windows messenger
razlikuj ih malo 😉

Gidra85 je napisao(la):
Instalirao sam 7.0, ali ostao mi je i dalje i 4.7. Kako da obrisem staru verziju?

I meni isti problem bio... do pre minut 😉 Upotrebih search, nadjoh OVO (medju 8 stranica sa keyword-om "messenger") i sad sve sljaka :banana:

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Postoji mogucnost da se Messenger unistalirao tako sto ce se u c:\windows\inf direktorjumu modifikovati fajl sysoc.inf.
Tacnije promenice se jedan red iz ovakvog stanja msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,hide,7
u ovakvo msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,,7

Posle ove modifikacije trebala bi da se pojavi uninstall opcija u Add/Remove (Windows Component). Medjutim meni nesto ovo nije radilo pa sam probao sa rename-ovanjem Messenger dira u Messengeroff. Jedino mi je sledeci put kada sam palio komp Windows prijavo da ne moze da pronadje doticni dir, ali vec pri sledecem paljenju nije bilo te poruke. 😀

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno