Vule je napisao(la):Jel to na kraju GDDR3 ili nije? Kontam da jeste, ali zasto je 700 default? Cudne te MSI kartice, evo ja sam svoj GPU terao do 450 apsolutno stabilno za markove/igranje, moze jos sigurno, ali nisam zeleo zakucavanja ili BSOD-ove...
Inace, pustio sam ATiTool da trazi Max Core, vratio se posle sat vremena u sobu, a ono zut ekran![]()
Posle restarta stize poruka da ATiTool nije uspeo nesto, a da je zadnja zabelezena frekvencija na kojoj je testirao bila 536.00 Mhz?! Sta s'tim?![]()
Broz je napisao(la):koliko ns ti je memorija?
sto se tice samog GPUa po mojoj proceni si blizu plafona, mozda 450-460
Suvi je napisao(la):O kojoj kartici pricas? I ja sam probao to sa ATT, mrzelo me da cekam.
Komp blokiran, a mem graficke 525.
Mislim da ce ti ATI Tray tooldozvoliti maximalni OC za memoriju 1050. Ako me secanje dobro sluzi, nema vise podeoka na skali da bi se memorija tereala vise i ako ona moze sigurnih 1100 MHz. Podigni Core jos. Dizi u koracima od po 5-10 MHz i pustaj ATi Tray da trazi artifakte. Cim pocnu da se pojavljuju vrati 5 MHz na dole i snimi profil.Suvi je napisao(la):Da li neko zna koji su dometi ove kartice?
Imam MSI x800 256MB. Trenutno mi radi na 430/900. To je solidno ubrzanje. Bios takt je 394/700. Testiira sam je u COD2 i sve radi bez greske satima.
Broz je napisao(la):zadnja dva broja na samom cipu: ako pise 20 to je je 2ns ako pise 16 to ti je 1,6ns...
Cipovi koji su deklarisani na 2ns bez problema rade na 1GHz a verujem da ces uspeti da je poteras i preko toga.Suvi je napisao(la):Mem je 2ns. Znaci max je 1Ghz? ili gresim. To je teoretski max?
u pravu si.Suvi je napisao(la):Mem je 2ns. Znaci max je 1Ghz? ili gresim. To je teoretski max?
Optimus Prime je napisao(la):Cipovi koji su deklarisani na 2ns bez problema rade na 1GHz a verujem da ces uspeti da je poteras i preko toga.
Broz je napisao(la):Nije MSI to je Ati specifikacija...
Pa time pravi segmentaciju samo sto mi korisnici skocimo iz nizeg u visi segment putem OC-a![]()
Da.Suvi je napisao(la):Znaci smem da teram bar do 950, ako imam srece i do 1000?
Sve zavisi od primerka koji imasSuvi je napisao(la):Na x800 je ugradjen R430. On bi trebao da ide do 450?
Optimus Prime je napisao(la):Da. Sve zavisi od primerka koji imas![]()
vladabgd je napisao(la):koja je temperatura gpu-a na tim taktovima. ortak ima istu kartu al se slabo razume i ochitao je nekih 70ak stepeni. pa jeli toliko i kod tebe ? ako su te temperature istinite ja ne bih drzao gpu na vishe od 400. shto ti ram nije na 1000? verujem da pucaju teksture zbog gpu-a.
vladabgd je napisao(la):koja je temperatura gpu-a na tim taktovima. ortak ima istu kartu al se slabo razume i ochitao je nekih 70ak stepeni. pa jeli toliko i kod tebe ? ako su te temperature istinite ja ne bih drzao gpu na vishe od 400. shto ti ram nije na 1000? verujem da pucaju teksture zbog gpu-a.
raven2005 je napisao(la):Sigurno pucaju zbog gpu-a... ali postoje dve verzije ove x800... imas obican x800 sa ddr2 i rx800 koji ima ddr3... evo ja moj sam terao na 430/1000 i radi ko zmaj probao sam i na 430/1100 radi isto tako ok ali nisam hteo da ostavim zbog 500 poena u odnosu na prvi o/c... kada sam probao na 1200 memoriju pojavili su mi se artifekti... a gpu sam probao na 450 i radio je ok ali vec na 451 mi prijavi artifekte pa nisam ostavio nego sam vratio na 430... moja kartica mi je MSI RX800 256mb 256bit sto se vidi iz potpisa... temperatura gpu-a mi se krece oko 70-72 stepena pod puni opterecenjem
Jerry[NS] je napisao(la):Jel moze neko da postavi neke rezultate sa tom X800 karticom npr u 3d marku 2003 i 05,znaci default i max stabilan clock posto mi se cini kao best buy kartica s obzirom da joj je cena nesto ispod 180e.
OC_Face je napisao(la):Sve zavisi od karte, kakav ti je primerak.Memoriju si ok kloknuo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari