Šta je novo?

MSI Wind netbook - nece bez struje

pbogdanovic

Slavan
Učlanjen(a)
29.12.2005
Poena
320
U martu sam u USA uzeo MSI Wind U-100 i do sada me je sluzio za svaku pohvalu.
Danas sam ga poneo sa sobom i kada sam hteo da ga upalim nije reagovao.

Kasnije sam kod kuce provalio da hoce da se upali samo kada je nakacen na struju. Cim je kabl izvucen, uopste ne reaguje na paljenje. Pod WinXP pokazuje da je baterija puna 95-100%, ali cim iscupam kabl laptop se ugasi momentalno.

Probao sam i da izvadim bateriju i ponovo je vratim u leziste, ali je situacija ista. Sta da radim, da li postoji neka fora jer mi deluje kao da laptop ne provaljuje da je baterija tu, pa cim iscupam struju on se odmah ugasi.

Da li ima MSI servis u BGD i da li ce mi priznati garanciju?

dobio si knjizicu uz winda, sa brojem telefona koji zoves da ti preuzmu masinu, poprave i vrate...
teorijski za 3 dana...

Dodju iz USA (gde je kupljen) preuzmu i vrate ili dodju odavde posto garancija i ovde vazi?

Pa malo bi bilo glupo da dolaze iz USA, zar ne? :d
Najverovatnije da imash internacionalnu garanciju (to je sad in :D), pa okreni lokalnog distributera/ovalsceni servis i proveri. Najverovatnije da ti po SN mogu reci da li je u garanciji.

Pa malo bi bilo glupo da dolaze iz USA, zar ne? :d
Hehehe, morao sam malo posto sam rekao da je kupljen u USA na pocetku, a ti kazes "okreni ih da dodju"....

U svakom slucaju zvao sam hotline i...
Najverovatnije da ti po SN mogu reci da li je u garanciji.
Izgleda da ne mogu, ili bar ovi na hotline ne mogu. Racun svakako imam, pa rekose da ce videti da li sam iz USA u garanciji ili ne. Kazu da su popravljali MSI laptopove kupljene u Bugarskoj i Italiji, ali to je jos uvek Evropa, dok je moj iz USA. Videcemo sta kazu...

U svakom slucaju hvala na pomoci!

Hehe, Asus znam da ima internacionalnu garanciju. Kupish u Zimbabveu i popravish u Beogradu u garanciji. Predpostavljam da josh brendova ima ovu opciju?

Ovi iz servisa ni posle pet dana nisu u stanju da kazu da li moj MSI Wind iz USA ima garanciju ovde ili ne. Kazu "jos proveravaju". Verovatno su "snail mailom" poslali upit pa cekaju da postar isporuci pismo....

Nazad
Vrh Dno