dzidza_bidza
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.09.2005
- Poena
- 375
po ovom topicu ispada da je rma na vr630 50%??
Kroz moje ruke je proslo do sada desetak komada i ni sa jednim nisam imao nikakvih problema.
Poslednja izmena:
po ovom topicu ispada da je rma na vr630 50%??
Kroz moje ruke je proslo do sada desetak komada i ni sa jednim nisam imao nikakvih problema.
pa uspeo sam da pogledam film koji je trajao oko 1:30h
tako da to nije lose![]()
Imam vr630x 038. Instalirao sam XP SP2 , sve je proslo OK sa drajverima,ali kamera je problem.Niti je detektujem iz sistema niti mogu da je instaliram.Skinuo sam i sa oficijelnog sajta a skinuo sam i sa rapida drajvere, Krajcara sto je postavio.Ako neko ima resenja, unapred hvala.
Vlasnik sam MSI VR630-047EU modela. Imam par problema:
1.Od pre par dana se ventilator cuje kao IMT iz '86. Star je nekih 6 meseci.Zar je moguce da se ventilator vec napunio prasinom?
Proverio sam everestom temperature i krecu se oko 70 stepeni.
2.Ne radi mi Sleep mod. Kako god da namestim samo se zacrni ekran i ni makac. Kad pomerim mis vrati se. I kad odem na Start->Sleep i kad ga sklopim isti rezultat dobijem.
3.Ne rade mi neke "qick lunch" ikonice: P1 samo zasvetli i ugasi se bez ikakvog rezultata. ECO uopste ne radi, dok tasteri za multimedialnu reprodukciju rade samo sa Media Player-om.
Korisim Vista SP2. Da li je moguce da je Vista prsla ili je do racunara?
takodje ni meni ne radi cinema mod na visti a od pre neki dan mi bas bucno radi kuler, a temperatura graficke ode i do 79 stepeni... poceo sam odozdo da stavljam kulere pa oborim temperaturu nekih desetak stepeni ali nije to trajno resenje....
i p1 takodje ne radi...
ja imam instaliran CM ali ne radi... nebitno previse se greje, a imam jos godinu dana garancije, a firma gde sam kupio laptop vise ne postoji.... i sad sam u dilemi da sam otvorim da ga ocistim i kapnem malo masinskog ulja na kuler... jedino sto me do sad sprecavalo da to uradim je onaj stiker-nalepnica koja je ispod zalepljena na delu gde se odsrafljuje.... i ako otvorim odozdo moracu da je pocepam, mada sad i ne vidim svrhu kad nemam kome da se obratim za garanciju...
cek a jel postoji mogucnost nadogradnje graficke kartice nekom boljom kod ovog modela, znam da ram moze do 2x2gb max ali neznam za grafiku?
Potreban bios i drajveri da bi mogao da se instalira windows xp mogu se pronaci OVDE
Dovoljno je samo reci hvala![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari