floydian je napisao(la):jedna stvar mi nije jasna... Jel to ima bluetooth chip na sebi, tj. jel radi sa bilo kojam plocom ili samo sa MSI...
Gde ima de sa najde nesto za komunikaciju nokie 7650 i kompa ? IC ili BT(bolje BT)
Ja sam uzeo od Simpsona MSI, instalirao i radi besprekorno na 3650 i 7650 Noki-ji. Mislim da ih ima jos. Radi na svakoj ploci sa USB, osim na Asus A7N8X-X, na njoj nece.floydian je napisao(la):jedna stvar mi nije jasna... Jel to ima bluetooth chip na sebi, tj. jel radi sa bilo kojam plocom ili samo sa MSI...
Gde ima de sa najde nesto za komunikaciju nokie 7650 i kompa ? IC ili BT(bolje BT)
Nemam iskustva sa epoxom, na ic7 max3 radi besprkorno, a na asusu (prethodna ploca) nece da uspostavi konekciju iako sam sve zivo pokusavao. Uostalom ne mora da je to tacno, posto je ta ploca stalno zezala od pocetka. Kod drugara na nforce by gigabyte takodje radi.golum je napisao(la):Ja EPox 8RDA+ i Nokiu 6310i, javi kako ti radi pa da vidim da li da uzimam.
"Sasa"
Zaboravi na sinfronizaciju Outlook-a i Nokia telefona preko BT.
Sve sem toga radi, ali ovo nece, cisto da se ne zaletis
Ne placi, nego se javi cika Simpsonu...Cikota je napisao(la):"Sasa"
Ja sam imao MSI-BT sa 7650 (Asus ploca) i sa Outlook-om je besprekorno radio. Imam pohranjen imenik na pc-u i sad imam problem da ubacim na nokiu 3650, jer sam uzeo drugi BT! Neki PenBlue sa widcom podrskom i placem za MSI! 🙁
Cikota je napisao(la):"Sasa"
Ja sam imao MSI-BT sa 7650 (Asus ploca) i sa Outlook-om je besprekorno radio. Imam pohranjen imenik na pc-u i sad imam problem da ubacim na nokiu 3650, jer sam uzeo drugi BT! Neki PenBlue sa widcom podrskom i placem za MSI! 🙁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari