Šta je novo?

Msi turbo3D! - yeah right :PPP

Ji 4Tze

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
09.04.2001
Poena
845
'Fala bogu, uz GF4 Ti 4200 MSi-ev sa 128 ram-a, dobijete i 5-6 CD-ova, sa par igrica, nekoliko demo-igrica, DVD software-om i raznim utility-ima...Bogat paket, nahvali ga byMaxa a da nije ni video o cemu se radi. Maxo, ako si video/probao i pritom napisao da valja, razocharao si me :) a ako ga nisi video, a lupio da valja onda ti se pola oprasta :D :p
Kako izgleda 'MSi turbo3D! experience' (njihov software za pracenje temperature i overklockovanje) ili kako se vec zove :p, videcete u atachment-u...bruka ziva

:D :D :D :D

no comment

ovaj monitoring program je za decu ili propale zaludjenike za science fiction

Ji 4Tze je napisao(la):
'Fala bogu, uz GF4 Ti 4200 MSi-ev sa 128 ram-a, dobijete i 5-6 CD-ova, sa par igrica, nekoliko demo-igrica, DVD software-om i raznim utility-ima...Bogat paket, nahvali ga byMaxa a da nije ni video o cemu se radi. Maxo, ako si video/probao i pritom napisao da valja, razocharao si me :) a ako ga nisi video, a lupio da valja onda ti se pola oprasta :D :p
Kako izgleda 'MSi turbo3D! experience' (njihov software za pracenje temperature i overklockovanje) ili kako se vec zove :p, videcete u atachment-u...bruka ziva

Pa sta, mozda Max ima malo cudan smisao za lepo. :D :p :D

Ji 4Tze je napisao(la):

Ako je problem samo to djubre koje je tu zbog klincadije da bi je privuklo kakav je onda problem ???

Kako je dobar taj MSI ultra mega giga 3D... :D :D :D pa ljudi zasto vas uopste zanima takav neki shit i propali pokusaj softvera za monitoring karte..."Utaknes, klokujes i ravno do Kosova" to je moj moto :p koga zanima temperatura karte ili broj obrtaja na kuleru doticne, lepo opipas rukom i ako ne zadobijes opekotine drugog stepena dobro je :D

Brza kola?

Jel' tebi monitoring sluzi za neke specijalne namene
ili normalno da vidis dokle da dizes clock i da li kuler radi?

Imam osecaj da je uz taj ekspirijens :D komp barem duplo brzi

MAD_MUzzY je napisao(la):
Jeste smesno je, ali to uopste nije razlog da se toliko jadan razocaravas u nekoga i necije sposobnosti opisivanja...

ti nisi ni procitao text...a inace, bas sam se 'obradovao' sto se MSi 'potrudio' i ubacio takav software, samo sto nisam znao da je flesh fajl :p i da tako izgleda.

Video sam ga odmah kada sam kupio, testirao tj. MSI GF3Ti200, koji je bio kod Banera...

E sad... Koristio sam ga jedan dan i deinstalirao jer me smara da mi takva kicheraja bude na kompu, a mislio sam da ja imam los ukus jer MSI ne moze da napravi tako los program... Mada je izgleda sve ok sa mojim ukusom. Iskreno, stvarno je neka kopija od sixties vision of cyber world - ali ajde

Vrh Dno