Šta je novo?

MSI RX9250 zagrevanje

xaver

Čuven
Učlanjen(a)
28.02.2004
Poena
620
Danas sam uzeo MSI 9250 128 karticu.

Kartica ima pasivni hladnjak sa ispisanim "MSI"

Nakon instalacije sam primetio da se kartica dosta greje, toliko da ne mogu da je pipnem koliko je vruca.

Video sam ranije jednu 5200 karticu sa takodje pasivnim hladnjakom koja se isto tako eneormno grejala pa je na kraju crko tv-out (dal zbog toga ili ne ?)

Pitanje je da li je ovako visoka temperatura graficke uobicajena ili je to sasvim ok?

Glavni problem mi je sto kad zatvorim kuciste temp svega skoci. Procesor predje 62'c.

ja sam ih par komada spakovao za prodaju i niko se nije zalio, a i ja nisma primetio da se nesto preterano greju!!! probaj da zamenish!
p.s.
fan 8-mica za sitne pare moze dosta toga da odradi :)

nisam siguran kakve su performanse... ali recimo da je tu negde kao i FX5200 neki jaci (ne onaj 64-bitni) ... ja sam zadovoljan na prvi pogled. Ima dobru sliku na ekranu.

Jedino sto me muci je to se greje dosta (ne znam koliko se inace danas greju karte) ... temperatura od 60-70-80'c je ok?

Brate isti problem! Imamo istu graficku i isti problem! Moja preporuka da ni u kom slucaju ne zatvaras kuciste!Meni posle neke zahtevnije igrice temp procesora skace opusteno za 2-6'c, ali nikad ne prelazi 56'c

Sto se tice performansi, Milak znas da je milion puta bolja od one tvoje krs fx5200.... :))) Salu na stranu relativno je bolja u odnosu na FX5200, ali daleko gora od Rx9550...

ako govorimo o modelu RX9250 on je 64-bitni!

I kao takav toliki krsh da tome niko ozbiljan i ne meri performanse.
To je office kartica sa TV-Outom, dakle moze se nesto pogleda na TVu, nista preko toga.

Pa dobro,ja sam imao 64-bitni asus fx5200 i godinu dana sam furao sve igrice!nisu bile na ultra high,ali radilo je sve zadovoljavajuce!sad sam presao na 9550ge i razlika je neuprediva,ali opet kazem za umerne igrace to je ok kartica!
p.s. jedini problem je cena tih 64bit kartica,jer uz minimalnu doplatu dobijas naprimer ovu 9550 koja je extra...

Nazad
Vrh Dno