byMaX je napisao(la):Ako kartica ima ViVo - odnosno RT200-550 chip, i 1.6ns memoriju, moze!
Imao sam i RX by MSI i HIS-ovu, kako rece Max, nisu 'tele da se otkljucaju,Stojcha je napisao(la):Memorije su 1.6ns, ali jos se nisam dokopao kartice 'izbliza' pa da probam :d
Zato i pitam da li ima neki srecni/nesrecni vlasnik doticne ?![]()
Ama sve sam probao i katovao mostove i sa srebro flomasterom, a i sa prostim lemom, nisam uspeo ni sa flesovanjem. Nije ni bitno, to je bilo pre par meseci, kada su se pojavile karte. RX je radila na 585/585, imam zabelezene rez. Sada sa X800 XT PE sam prezadovoljan jer radi na 590/590 sa stock coolerom. Ovaj primerak tera i 600/600, ali pocinje da stuca i blokira u trecem testu 3dmark05.byMaX je napisao(la):Pa mozes da iskatujes mostove, to je bar easy... Recimo Abit koji je kod mene (x800 pro bez video in chipa), radi na 540 / 1160 (sa 475 / 900) sto je fantastican klok za 2.0 ns memoriju! Samo iskatujes mostove i fleshujes bios od X800XT-a i garant bi radila!
Nema, samo moram da otvorim kuciste i da zahladnim sobu. Verovatno bi sa boljim hladjenjem prosao i na 600/600. Imam Zalmana sa aktivnim coolerom pa cu montirati ovih dana. Sa cat 4.11, koji se nije bas pokazao za 3DMark03, prebacujem 14200 na [email protected], a na Marku05 6471. Klok karte je bio 590/594.byMaX je napisao(la):Eee... treci je najgori. A probaj full 3DMark03 i 05, sa sintetickim testovima na 590 / 590 i vidi da li ima gresaka?![]()
Ma samo za rezultat, ionako ga za rad i igrice drzim na default i to je dovoljno. Ali nisam bas primetio da je Zalman nesto bucniji od stock coolera, jer ja stock cool. drzim na 100% iz rive kada radim testove. Naleteo sam na kartu posle RX-a, HIS-a i Saphira, ko bi rek'o da Club 3D moze da se zalomibyMaX je napisao(la):Rezultat je sjajan, nema sta...Ali ti ja ne bih savetovao da povecas buku zarad 10 MHz, osim jednom, da postignes skor... Mislim X800 XT PE na klokovima visim i od onih za X850XT PE
Kud ces vise...
byMaX je napisao(la):Eh, da je to Club3D. Skini mu tu nalepnicu, slobodno. Vidi sta pise ispod. Ne zezam se, slobodno to uradi, neces se pokajati![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari