Šta je novo?

MSI RX2600XT Diamond 256 & 512!

The Philosopher

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
06.10.2005
Poena
319
50/50Mhz nije lose, ali nije ni nista spektakularno, a kostace znatno vise, siguran sam. plus jos dobar kuler, sve to kosta...

190e je mnoooogooooo...za tu kartu 😉

Kakve performanse daje ova kartica u odnosu na recimo 8600GT ili GTS?

odgovor je skroz na mestu.

I T-Rex bi pojeo lava ali danas postoji samo u Jurassic parku. Hocu reci lepo je sve to, ali idemo dalje.

Zavisi za sta koristis karticu

Poslednja izmena:
...ali idemo dalje samo malo sporije...

Serije 2400 i 2600 su vise HT kartice i za poneki sitan gaming. Za igre je 2900XT, a malo slabiji modeli dolaze da popune prazninu, samo ne odmah jer se mora i ovo prodavati. U ovom trenutku jasno je da zelis li da se igras vadis 300+€ za graficku i cepas. Sve ispod toga je presipanje iz supljeg u prazno. Ne svidja mi se, sto da dajem velike pare ako ne moram, ali tako je. Treba da se istestira i verzija sa 512MB da se vidi ima li koristi od vise rama na 128bit.

Kakve su to price da 2600xt nije za igre :wc: ja sta god sam pokrenuo na kompu ide na max super rezultatima, naravno ne na 2000x1500 nego u 1280x960 ili slicno i bez AA.

Kakvo sitno igranje kad pokrenem Oblivion sve ma max i on ima 40-50 fps.

Covek dobija utisak od ovih silnih prica, da 2600xt ne moze ni zumu da goni :d .

Poslednja izmena:
Hocesh da kazesh da radi jedno vreme, pa posle uspori :d...
Da igrao sam ga neko vreme, videcesh da shotovi u onom tredu o safiru nisu i tamnici.

Hocu da kazem da kasnije dolaze kompleksnije situacije sa vise neprijatelja i samim tim da,posle igra uspori...🙂

Evo ponovo sam poledao, imash shotove u tredu, ispred Oblivion kapije imam 40fps ali sa 7.8 beta (sve max 1024x7) donose veliko poboljsanje u Oblivionu, ali da ne off-ujem vise.

Nazad
Vrh Dno